Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπήκα και εγώ στο game.κανένα καλό ελληνικό guild με κόσμο?

ψάξε το Ambrosia. το είχα φτιάξει εγώ με μερικά άτομα και είχε φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. αν και έχω σταματήσει να παίζω εδώ και καιρό νομίζω τα παιδιά συνεχίζουν ακόμα και έχει μερικά αξιόλογα άτομα μέσα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators

GDC 2013: BioWare expected players to take three to five months to hit SWTOR’s level cap

Ohlen-610x457.jpg

Speaking to a room of game developers and journalists at GDC this morning, BioWare Creative Director James Ohlen discussed the problems that Star Wars: The Old Republic faced at launch. Chief among them was the team’s huge underestimation of players’ ability to consume content, which Ohlen believes was caused by the studio’s inexperience in the genre.

Ohlen’s presentation was marked by sincerity and sobriety as he described the ups and downs of SWTOR’s launch. “Some of the risks that we identified going into launch were becoming worse than we thought… The most worrisome was that people were going through the content a lot faster than we expected. We had expected our playerbase to play through the game and get to the endgame, on average, in about three to four months, maybe five months. It was 170-180 hours of content. But our metrics were showing us that, on average, for the millions of people playing our game, they were going through the game at a rate of 40 hours a week.”

MMO players are notorious for their ability to chew through content infinitely faster than developers are able to produce it. Most MMO and expansion launches have been marked by a race between players trying to reach the level cap first and earn all the accolades, forum posts, and shiny achievements that come along with that.

SWTOR-image-610x236.jpg

No, I am the greatest Jedi in the land. Look at my level!

Still, Ohlen expressed the team’s shock at how fast players were playing through SWTOR’s content. “[40 hours a week] was the average! We actually had people doing 80 to 100 to 120 hours a week, which I can’t even comprehend.”

A fast leveling curve isn’t necessarily a game-killer. DC Universe Online, for example, was chided at its launch for requiring minimal effort to hit the level cap (a relatively low 20-30 hours), but the game had a wealth of endgame content ready to go at launch, so level-capped players stayed active. According to Ohlen, the real problem for the SWTOR team, and ultimately the game itself, resulted from the team not being prepared for how fast players consume content in MMOs, a genre Ohlen pointed out that BioWare had no experience in before SWTOR.

There was a tone of regret in his voice as Ohlen continued his recounting of the month after launch: “We had people going through the game so fast that within one month, four to five weeks, we suddenly had close to half a million people at the endgame. It was something we didn’t expect at all. We had all those people at the endgame and suddenly certain things like having only one Operation, and having no group finder [tool] become much bigger challenges than what we thought they were going to be.”

The rest of Ohlen’s presentation documented the entire year following SWTOR’s launch, with blunt appraisals of the studio’s falling morale during the problems of 2012. He ended on a high note, however, praising the game’s success after going free-to-play, and revealing that subscription numbers have been rising steadily since the business model change, and that studio morale is high once again.

• Like 1

παιζει κανεις ακομα ? ξεκινησα λογο του free player (αφου το ειχα παρατήσει ) και απο το 12 εφτασα 24-25 λεβελ 

και επειδή δεν είμαι subscriber δεν εχω δει κάποια δυσκολια μεχρι στιγμης 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια επειδη θα το αρχθσω και εγω το παιχνιδι,μπορειτε να μου πειτε ποια classes κανιυν το περισσοτερο damage?οσοι ξερετε απο dota,ψαχνω για carry,δηλαδη για τον ηρωα που θα σκοτωνει τους πιο πολλους αντιπαλους!ευχαριστω πολυ!

Παιδια επειδη θα το αρχθσω και εγω το παιχνιδι,μπορειτε να μου πειτε ποια classes κανιυν το περισσοτερο damage?οσοι ξερετε απο dota,ψαχνω για carry,δηλαδη για τον ηρωα που θα σκοτωνει τους πιο πολλους αντιπαλους!ευχαριστω πολυ!

εγω προτείνω να παίξεις όλα τα class μέχρι το 20 lvl π.χ, εκει εχεις τα περισσότερα σου skills οπότε μπορείς να δεις τι σου αρέσει... όλοι κάνουν damage αλλα με διαφορετικό τρόπο... κάποιοι aoe, άλλοι single target.. άλλοι burst, άλλοι συνεχόμενο... έχουν και διαφορετικό rotation, άλλοι το βγάζουν πιο έυκολα το damage και άλλοι πιο δύσκολα.. ακόμα και αναλογα το tree διαφέρει αυτό... σε pvp πάντως το πιο πολύ ξύλο το έριχνε (και μάλλον ακόμα το ίδιο θα ισχύει) ο marauder... βέβαια πιο fun απο όλους για μένα ειναι ο sniper :P

εγω προτείνω να παίξεις όλα τα class μέχρι το 20 lvl π.χ, εκει εχεις τα περισσότερα σου skills οπότε μπορείς να δεις τι σου αρέσει... όλοι κάνουν damage αλλα με διαφορετικό τρόπο... κάποιοι aoe, άλλοι single target.. άλλοι burst, άλλοι συνεχόμενο... έχουν και διαφορετικό rotation, άλλοι το βγάζουν πιο έυκολα το damage και άλλοι πιο δύσκολα.. ακόμα και αναλογα το tree διαφέρει αυτό... σε pvp πάντως το πιο πολύ ξύλο το έριχνε (και μάλλον ακόμα το ίδιο θα ισχύει) ο marauder... βέβαια πιο fun απο όλους για μένα ειναι ο sniper :P

Οκ σε ευχαριστω πολυ!κατι τετοιο ελεγα να κανω και εγω απλα ειπα να ρωτησω πρωτα!

• 2 μήνες μετά...

δεν καταλαβαίνω για πιο λόγω να πάτε σε coop παιχνιδι

και όχι σε κανονικό mmo

το rift έγινε πρόσφατα F2P με πολύ καλό μοντέλο από ότι λενε

και υπάρχει και ελληνικό guild με πάνω από 100 άτομα

• 2 μήνες μετά...

Καλησπερα κι απο μενα!Ετυχε σημερα και εψαξα να δω αν υπαρχει thread για το SWTOR στο forum :P και χαιρομαι δεοντος που το βρηκα!!Παιζω εδω και 1μιση χρονο σχεδον, Νοεμβριο του '11 βγηκε αν θυμαμαι καλα εγω ξεκινησα Μαρτιο του '12 και συνεχιζω!!Παιζω σε RP server ειμαστε ελαχιστοι Ελληνες (τουλαχιστον εγω εχω εντοπισει μονο 4) guild ελληνικο δεν υπαρχει αλλα οποιος ενδιαφερεται και θελει να παιξει ή να ξεκινησει ξανα και του αρεσει το pve αλλα και το pvp μπορουμε να μαζευτουμε σε εναν server ολοι και να κανουμε ενα guild για τον χαβαλε μας :)

• Like 2

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KwwHO86aZ9E

Galactic Starfighter Free Expansion. (πρώτα το παίρνουν τον Δεκέμβρη οι συνδρομητές, Ιανουάριο οι πρώην και Φεβρουάριο οι free)

12 vs 12 Space Pew pew Vs Pew pew.

• Like 1

Καλησπερα κι απο μενα!Ετυχε σημερα και εψαξα να δω αν υπαρχει thread για το SWTOR στο forum :P και χαιρομαι δεοντος που το βρηκα!!Παιζω εδω και 1μιση χρονο σχεδον, Νοεμβριο του '11 βγηκε αν θυμαμαι καλα εγω ξεκινησα Μαρτιο του '12 και συνεχιζω!!Παιζω σε RP server ειμαστε ελαχιστοι Ελληνες (τουλαχιστον εγω εχω εντοπισει μονο 4) guild ελληνικο δεν υπαρχει αλλα οποιος ενδιαφερεται και θελει να παιξει ή να ξεκινησει ξανα και του αρεσει το pve αλλα και το pvp μπορουμε να μαζευτουμε σε εναν server ολοι και να κανουμε ενα guild για τον χαβαλε μας :)

Για στείλε όνομα να σε κάνω friend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...