Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@spirit)earth)aflame & @palp

παιδες αναφερεστε στο εαυτο σας . εγω και ο zeniath δεν αναφερομαστε στον εαυτο μας αλλα στις αλλαγες που γινονται στην κοινωνια μας και στις κοινωνιες ολου του δυτικου κοσμου που δεν ξερω αν το εχετε παρει χαμπαρι ειναι καταιγιστικες ως προς το χειροτερο.

και πριν ενα χρονο ειχαμε μονο 300 χιλιαδες ανεργους στην ελλαδα και σημερα μιλαμε για επιπλεον 1.2 εκατομυρια .

μην κρινετε εξ ιδιων τα αλλοτρια οπως ελεγαν οι πολυ σοφοι αρχαιοι ελληνες . και εμενα σημερα δεν με φοβιζουν τα 15 ευρω το μηνα αλλα λογω συνθηκων εχω αναθεωρησει την "ανεση" αυτη που ειχα και βλεποντας τον ανταγωνισμο να σου προσφερει full content τσαμπα ( εχουν τροπους να στα παρουν .πχ αν θελεις boost στο exp sto l2 πρεπει να τα σκασεις στην ncsoft ) θεωρω οτι θα ειναι βλακεια μου να πληρωνω για κατι που δεν μου προσφερει το αναμενομενο επιπλεον περιεχομενο καθε μηνα αφενος και δευτερον οτι υπαρχουν αρκετα παιχνιδια πλεον που προσφερουν τις ιδιες συγκινησεις και περιεχομενο με λιγοτερο μηνιαο κοστος.

οσο αφορα την συγκριση μπυρας εξοδου , γκομενας κλπ και ωρες παιχνιδιων ειναι τραγικο να γινετε συγκριση . virtual life != real life και δεν πρεπει να συγκρινονται επουδενι.

δεν γλυτωνει καποιος λεφτα παιζοντας ενα παιχνιδι συνεχεια στον ελευθερο χρονο του αλλα καταστρεφει τον εαυτο του και την ζωη του

1)Φιλικά και χωρίς διάθεση flame, δεν απαντάω καν στα περισσότερα περί οικονομίας που λες μιας και τα θεωρώ αυτονόητα για κάποιον ο οποίος ενημερώνεται εντελώς τυπικά και τον ενδιαφέρει για το τι συμβαίνει γύρω του, μιας και επηρεάζεται άμεσα.

2)Τριανταρίσαμε πια (ε σχεδόν), δεν περνάμε τη ζωή μας σε ένα ΜΜΟ.

[Ακόμα και στα τρελά καψίματα παλιότερα, πάντα ο υπολογιστής έκλεινε και προτιμούσα την έξοδο]

Ε, αν περιμέναμε να τα σκεφτούμε τώρα αυτά, ζήτω που καήκαμε.

Καλό το κύρηγμα και οι χαρακτηρισμοί λοιπόν, αλλά έβαλα και ένα smiley όπως είδες ΚΑΙ εισαγωγικά. Μάλλον δεν έπιασες την ειρωνία, δεν πειράζει, μιας και δεν γνωριζόμαστε από πριν οπότε φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε ο ένας τις σκέψεις και τη ζωή του άλλου. Ίσως φταίω και εγώ, στο πώς το έγραψα!..

Το τι κάνει πάντως ο καθένας στο χρόνο του είναι δικό του θέμα. Φυσικά αν καείς, θα το πληρώσεις αργότερα. Δικό σου θέμα όμως.

3)Τα 10ε τα πληρώνω για αυτή τη μισή-μία ώρα που θα δαπανήσω στο παιχνίδι μέρα παρά μέρα, επειδή ότι άλλο δοκίμασα (επί πληρωμή ή όχι) δεν ήταν του γούστου μου, απλά. Φυσικά, όταν βαρέθηκα και θεώρησα ότι το παιχνίδι δεν έχει κάτι να μου προσφέρει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάγωσα την συνδρομή μου (5 μήνες από το cataclysm offline). Θέλω μ' αυτό να σου πω πως γενικά, λες τα αυτονόητα και πράγματα που τα 'χουμε πει δεκάδες φορές σε MMO threads τόσα χρόνια, θεωρούσα ότι μιλάμε σε άλλη βάση σε ένα τέτοιo thread.

Swotr, λοιπόν, ελπίζω ο περιορισμός σε dungeons έστω να είναι μικρός , θα ήθελα να το δω. (ontopic ξεκάρφωμα :mellow: )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτσε ρε Palp δηλαδή αν δεν παίζουμε (εγώ για παράδειγμα την δεδομένη στιγμή) κανένα MMO δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη;

Είπα αν νομίζει κάποιος ότι τα παιχνίδια καταστρέφουν την ζωή του δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείται με το συγκεκριμένο forum. Εκτός και αν προσπαθεί να μας σώσει.

15 ευρώ τον μήνα για ένα παιχνίδι που παίζεις καθημερινά ναι είναι οκ. Λέμε όμως ότι δεν είναι οκ να δίνεις 15/μήνα για ένα παιχνίδι που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα πλέον

Ο Han Solo το έθεσε λίγο διαφορετικα:

πλεον καποιος πρεπει να ειναι ειτε πολυ φραγκατος και να μην τον νοιαζουν τα 15 $ /month ειτε να ειναι βλημα και για να ειναι "in" να συνεχιζει να πλήρωνει για κατι που αλλοι του το δινουν τσαμπα ή με λιγοτερα λεφτα.

Οπότε εγώ που παίζω πχ WoW ή είμαι πλούσιος ή βλάκας, γιατί θα μπορούσα να παίζω Aion και AoC χωρίς συνδρομή. Το ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια (ή το SWOR σε μερικούς μήνες) δεν μου αρέσουν δεν έχει σημασία, απλά το ότι υπάρχει στην ίδια κατηγορία ένα παιχνίδι χωρίς συνδρομή είσαι βλάκας αν δεν το επιλέξεις.

@spirit)earth)aflame @Palp αν σας ενοχλησε αυτο που εγραψα να ζητησω συγνωμη, αλλα να ξερετε δεν υπηρχε κανενας σκοπος υποδειξης του τι να κανετε, απλα υπενθυμιση ηταν στα βασικα γυρω απο ta mmo.

τωρα στο θεμα μας νομιζω οτι το καινουργιο μοντελο που παει να εφαρμοσει η ea/bioware/lucasarts και δεν ξερω ποιος αποφασιζει τελικα εχει πολλους κινδυνους ωστε να μην εχει καν το αποτελεσμα που αναμενουν αν δεν αλλαξουν καποια πραγματα απο αυτα που εχουν ηδη ανακοινωσει.

εχουν βαλει τοσους περιορισμους που δεν βλεπω να γινεται βιωσιμο για πολυ καιρο. σιγουρα θα υπρξει ανοδος απο οσους θα το παιξουν μονο και μονο για να το δουν αλλα αφου τελειωσουν και αυτοι μετα παλι πεφτεις στο διλλημα ή σταματας ή συνεχιζεις πληρωνοντας κανονικα συνδρομη.

το συστημα αυτο θελει προσαρμογη νομιζω ωστε να να γινει πιο ευκαμπτο με πρισσοτερες επιλογες και να "πιασει" και οσους θελουν να δωσουν λιγοτερα ωστε να κανουν συγκεκριμενα πραγματα. πχ εγω δεν θελω να κανω raids γιατι τα βαριεμαι ενω θελω να μπαινω με την guild μου σε premades warzones . γιατι να πληρωνω "ολο το πακετο" του μηνα την στιγμη που δεν θελω να χρησιμοποιω ολο το content ?

απο mmo με την σειρα που μου αρεσουν πιο πολυ με τα λινκς που λενε οτι εγιναν free 2 play

1. Swtor εγινε / γινεται free to play ενω ηταν subscribed

2. Age Of Conan free to play ενω ηταν subscribed

3. Lineage 2 εγινε free to play ενω ηταν subscribed

4. Lord of the Rings εγινε free to play ενω ηταν subscribed

5. Warhammer Onlineεγινε free to play ενω ηταν subscribed

6. Aionεγινε free to play ενω ηταν subscribed

7. Everquest εγινε free to play ενω ηταν subscribed και ακριβως αυτο το μοντελο φαινεται να ακολουθει το swtor

-snip-

Κάθεσε και αραδιάζεις mmo που έγιναν free για διάφορους, σοβαρούς, λόγους, και σύμφωνα με την δική σου (ανύπαρκτη) λογική, επειδή έγιναν αυτά free, κατ'ανάγκη πρέπει να γίνουν όλα, ακόμη και το wow με τα 9 μύρια συνδρομητών. Και επειδή αρκετοί δεν έχουν πάιξει όλα τα mmo που ανέφερες (αμφιβάλλω αν τα έπαιξες και εσύ, με βάση τις ανακρίβειες που γράφεις), πάμε μια στα γρήγορα ανάλυση, υπόψη ότι τα έπαιξα όλα για μήνες :

1) SWTOR, τα γνωστά, story mode και μετά το χάος σε όλα τα επίπεδα, τι να πρωτοπούμε, ούτε pvp brackets δεν έχει, no comment

2) AoC, άλλη μια μνημειώδης αποτυχία, combat system καραfail σε όλα τα επίπεδα, αστεία tacts στα boss, σαυρα ακόμη και σε τοπ μηχανήματα της εποχής, σχεδιαστικές πατάτες ολκής πχ χάλαγες όλη την stamina για να φτάσεις ToS o οποίος σε κοπάναγε με instants συνεχώς και όταν τον έφτανες αποδεκατισμένος, δεν σου είχε μείνει καθόλου για τα combo και διάφορα άλλα κωμικοτραγικά

3) Lineage, αμέτρητοι ξεκίνησαν την mmo καριέρα τους σε κάτι noobwars, bnb, κλπ αλλά τελικά το φαγανε τα bots και οι prive servers, πάντως κρατήθηκε πολλά χρόνια κοντά στην κορυφή και το άξιζε

4) LOTRO, Φυσιολογική φθορά, pas mal αλλά ούτε κάτι το σπεσιαλ, ας με συγχωρήσουν οι φαν του

5) Warhammer, overhyped και underperformer σε πολλά, αν και το πλάσαραν σαν pvpδικο είχε και εκεί τα θέματα του - bright wizard anyone?

6) Aion, η χαρά του κινεζοφάρμερ, προς τιμή της ncsoft πάντως, είναι το πιο free από τα "free" που κυκλοφορούν.

7) Everquest, άλλος ένας παλαίμαχος που απλά τον κατέβαλε ο χρόνος

Για το -snip- θα σχολιάσω μόνο ότι αν αντί να κάνεις links, έκανες τον ελάχιστο κόπο να διαβάσεις τι τσεκούρι έπεσε στα mmo που το γύρισαν σε free, θα έκοβες την ακατάσχετη λογοδιάρροια πέρι valuable chars και κάτι τέτοια περίεργα. Free πραγματικό δεν είναι κανένα απ' όσα λινκαρες, γιατί όλα αποκόπτουν απ΄τον free player σημαντικά κομμάτια του εκάστοτε παιχνιδιού σε βαθμό που από κάποιο σημείο και έπειτα σε αναγκάζουν ή να το παρατήσεις άρα να μην δεσμευεις bandwidth τσαμπέ, ή να αρχίσεις να τα σκας, και χοντρά μάλιστα. Παίξε πχ swtor φτάσε 50 και μετά μην πηγαίνεις operations, να δούμε για πόσο θα μείνεις να φαρμάρεις τα λιγοστά free wz ή flashpoints. H πχ aoc που δεν έχεις πρόσβαση ούτε στο 1/3 του παιχνιδιού από πλευράς chars, instances κλπ. Playable demo έγιναν, ψυχολογικό τρικ για να τραβήξουν πελατεία, που αν το γουστάρει και θέλει να ασχοληθεί, πρέπει ν'αρχίσει να τα σκαει χοντρά. Κάνε μια βόλτα από τα φορουμ παλιότερων "free" mmo πχ runes of magic, allods, να δεις πόσο κόστισαν σε αρκετούς τα "free", και πόσο κατεστραμένο balance έχουν και σε pvp και σε pve.

Για μένα mmo που γουστάρει να το παίξει κάποιος, αξίζει την συνδρομή του, είτε μηνιαία, είτε μπροστάντζα με συχνά expansions πχ gw2. Δεν βλέπω λοιπόν να γίνονται free όχι μονο το wow με τα εκατομύρια subs, αλλά ούτε και το eve, ούτε το daoc, ούτε το eq2 με πολύ λιγότερα. Τα καλά μένουν με subs και οι αποτυχίες απλά αλλάζουν μοντέλο marketing, τπτ παραπάνω.Ετσι και αλλιώς πόσοι έχουν ελευθερο χρόνο για να παίξουν πάνω από 1, για να ενοχλεί το 13ρι?

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα mmo που γουστάρει να το παίξει κάποιος, αξίζει την συνδρομή του, είτε μηνιαία, είτε μπροστάντζα με συχνά expansions πχ gw2. Δεν βλέπω λοιπόν να γίνονται free όχι μονο το wow με τα εκατομύρια subs, αλλά ούτε και το eve, ούτε το daoc, ούτε το eq2 με πολύ λιγότερα. Τα καλά μένουν με subs και οι αποτυχίες απλά αλλάζουν μοντέλο marketing, τπτ παραπάνω.Ετσι και αλλιώς πόσοι έχουν ελευθερο χρόνο για να παίξουν πάνω από 1, για να ενοχλεί το 13ρι?

αν και εδώ μας τα λές καλά, στα games το χάνεις τελείως. και μόνο που βάζεις την πατάτα το Lineage στην κορυφή, που το παίζαν κυρίως 12χρονα που μόλις μάθαν τους υπολογιστές απο τα BnB.

τα mmo που γράφεις σαν χάλια δεν ειναι χάλια επειδή δεν αρέσουν σε σένα. στο οτι δεν γίναν ποτέ πραγματικά free συμφωνώ. αλλα δεν φταίει η εταιρία που ο κόσμος δεν θέλει να παίζει ένα game. το swtor το παρατήσαν οι περισσότεροι μέσα σε ένα μήνα. αν τους άρεσε το συγκεκριμένο μοντέλο mmo θα καθόντουσαν μήνες. για μένα είχε/έχει απο τα χειρότερα community που έχω δεί. και δεν φταίει μόνο η bioware γιαυτό.

ο κόσμος έχει ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ μανία και αυτό είναι το πρόβλημα του. ρώτα πόσος κόσμος έχει παιχνίδια αγορασμένα εδω μέσα που δεν έχει παίξει ποτέ, η που έχει παίξει λίγες μέρες και θα καταλάβεις τι εννοώ. 208 members είχαμε στο guild και μετά απο μια βδομάδα ήμασταν 5 άτομα online. αλλάξαμε server έκανα invite απο αρχή άλλα 120 και πάλι είμαστε 5 online.

γιαυτό πριν ονομάζεις κάτι "αποτυχία" σκέψου το λίγο καλύτερα γιατι δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα..! το πρόβλημα ειναι οτι τα games που παίζουμε είναι εμπορικά προιόντα που δημιουργούνται απο επιχειρηματίες και αγοράζονται απο πελάτες (και μερικούς gamers)!! και νομίζω οτι έχει δημιουργηθεί ήδη μια κρίση στο industry οπου όλοι περιμένουμε φτηνά-τσάμπα παιχνίδια γιατι έχουμε βαρεθεί να πληρώνουμε για μ@λ@κιες χωρίς support.

προσωπικά σταμάτησα να αγοράζω παιχνίδια μετά απο την πατάτα του Call of duty Black ops, αλλα ίσως έπρεπε να είχα σταματήσει και νωρίτερα, ενώ πλέον δεν αγοράζω παιχνίδια αν δεν περάσει καιρός και δεν βγούν σε προσφορά. έτσι και αλλιώς όπως είπες δν υπάρχει χρόνος για παραπάνω απο ένα game, οπότε καλύτερα να παίζω κάτι patchaρισμένο και φτηνό, παρά να τρώω error 37 στην μάπα ... "αυτοί" δημιουργήσαν αυτην την κατάσταση, αυτοί θα την πληρώσουν...

(υ.γ το swtor δεν πιάνεται στα παραπάνω που γράφω, καθώς ακόμα νιώθω οτι δεν έχω τελειώσει τον πρώτο μου χαρακτήρα)

Επεξ/σία από Luciddream

• Moderators

Heh, Line Age. ;)

Για πολλοστή φορά (εσύ μπορεί να το λες σαρκαστικά, αλλά σίγουρα πολλοί όχι):

http://www.thefreedi...ary.com/lineage

Επίσης έχει και ακουστικό, γιατί κάτι παθαίνω όταν ακούω κόσμο να το προφέρει ΛΑΪΝΕΗΤΖ. :P

Μου αρεσει που εισαι αντικειμενικος και λες το Line Age πατατα.

Sent from my iPad using Insomnia

δεν λέω κάπου οτι ειμαι αντικειμενικός, την άποψη μου λέω, όπως ο παραπάνω που κράζει 6 παιχνίδια

(για να μην μιλήσω για τα 1000άδες άτομα Lineagakides Fanboys που δεν θέλαν ούτε το όνομα WoW να ακούνε και πλέον παίζει να λιώνουν ακόμα και σήμερα χορεύοντας με τα panda στο WoW)

άσε και μου θύμισες οτι κουνιόσουν με το mouse και μου έρχεται εμετός... ας μην συνεχίσουμε να μιλάμε για αυτό..

Είναι rule of thumb. Παιχνίδια που βγήκαν πριν το WoW, είναι ακόμα subscription only. Αντίθετα ό,τι βγήκε μετά το WoW, είναι F2P πλέον.

Αυτό και μόνο τα λέει όλα.

Και το SWG δεν έκλεισαν λόγο πελατείας, αλλά λόγο SWTOR.

Αυτό και μόνο τα λέει όλα.

επειδή μπερδεύτικα τι εννοείς? το κόστος των server έχει μειωθεί δραματικά, το κόστος του internet επίσης, (εξαιρείται η ελλάδα), τα games πλέον φτιάχνονται πάνω σε έτοιμες μηχανές, ποιος ο λόγος να μην αγοράζεις απλά ένα game και να παίζεις?

το κάνει καλύτερο το οτι το πληρώνεις κάθε μήνα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθεσε και αραδιάζεις mmo που έγιναν free για διάφορους, σοβαρούς, λόγους, και σύμφωνα με την δική σου ((bonus)ανύπαρκτη) λογική, επειδή έγιναν αυτά free, κατ'ανάγκη πρέπει να γίνουν όλα, ακόμη και το wow με τα 9 μύρια συνδρομητών. Και επειδή αρκετοί δεν έχουν πάιξει όλα τα mmo που ανέφερες (αμφιβάλλω αν τα έπαιξες και εσύ, με βάση τις ανακρίβειες που γράφεις), πάμε μια στα γρήγορα ανάλυση, υπόψη ότι τα έπαιξα όλα για μήνες :

1) SWTOR, τα γνωστά, story mode και μετά το χάος σε όλα τα επίπεδα, τι να πρωτοπούμε, ούτε pvp brackets δεν έχει, no comment

2) AoC, άλλη μια μνημειώδης αποτυχία, combat system καραfail σε όλα τα επίπεδα, αστεία tacts στα boss, σαυρα ακόμη και σε τοπ μηχανήματα της εποχής, σχεδιαστικές πατάτες ολκής πχ χάλαγες όλη την stamina για να φτάσεις ToS o οποίος σε κοπάναγε με instants συνεχώς και όταν τον έφτανες αποδεκατισμένος, δεν σου είχε μείνει καθόλου για τα combo και διάφορα άλλα κωμικοτραγικά

3) Lineage, αμέτρητοι ξεκίνησαν την mmo καριέρα τους σε κάτι noobwars, bnb, κλπ αλλά τελικά το φαγανε τα bots και οι prive servers, πάντως κρατήθηκε πολλά χρόνια κοντά στην κορυφή και το άξιζε

4) LOTRO, Φυσιολογική φθορά, pas mal αλλά ούτε κάτι το σπεσιαλ, ας με συγχωρήσουν οι φαν του

5) Warhammer, overhyped και underperformer σε πολλά, αν και το πλάσαραν σαν pvpδικο είχε και εκεί τα θέματα του - bright wizard anyone?

6) Aion, η χαρά του κινεζοφάρμερ, προς τιμή της ncsoft πάντως, είναι το πιο free από τα "free" που κυκλοφορούν.

7) Everquest, άλλος ένας παλαίμαχος που απλά τον κατέβαλε ο χρόνος

Για το -snip- θα σχολιάσω μόνο ότι αν αντί να κάνεις links, έκανες τον ελάχιστο κόπο να διαβάσεις τι τσεκούρι έπεσε στα mmo που το γύρισαν σε free, θα έκοβες την ακατάσχετη λογοδιάρροια πέρι valuable chars και κάτι τέτοια περίεργα. (1)Free πραγματικό δεν είναι κανένα απ' όσα λινκαρες, γιατί όλα αποκόπτουν απ΄τον free player σημαντικά κομμάτια του εκάστοτε παιχνιδιού σε βαθμό που από κάποιο σημείο και έπειτα σε αναγκάζουν ή να το παρατήσεις άρα να μην δεσμευεις bandwidth τσαμπέ, ή να αρχίσεις να τα σκας, και χοντρά μάλιστα. Παίξε πχ swtor φτάσε 50 και μετά μην πηγαίνεις operations, να δούμε για πόσο θα μείνεις να φαρμάρεις τα λιγοστά free wz ή flashpoints. H πχ aoc που δεν έχεις πρόσβαση ούτε στο 1/3 του παιχνιδιού από πλευράς chars, instances κλπ. Playable demo έγιναν, ψυχολογικό τρικ για να τραβήξουν πελατεία, που αν το γουστάρει και θέλει να ασχοληθεί, πρέπει ν'αρχίσει να τα σκαει χοντρά. Κάνε μια βόλτα από τα φορουμ παλιότερων "free" mmo πχ runes of magic, allods, να δεις πόσο κόστισαν σε αρκετούς τα "free", και πόσο κατεστραμένο balance έχουν και σε pvp και σε pve.

(2) Για μένα mmo που γουστάρει να το παίξει κάποιος, αξίζει την συνδρομή του, είτε μηνιαία, είτε μπροστάντζα με συχνά expansions πχ gw2. (3) Δεν βλέπω λοιπόν να γίνονται free όχι μονο το wow με τα εκατομύρια subs, αλλά ούτε και το eve, ούτε το daoc, ούτε το eq2 με πολύ λιγότερα. Τα καλά μένουν με subs και οι αποτυχίες απλά αλλάζουν μοντέλο marketing, τπτ παραπάνω.Ετσι και αλλιώς πόσοι έχουν ελευθερο χρόνο για να παίξουν πάνω από 1, για να ενοχλεί το 13ρι?

θα απαντησω στα κοκκινα σημειωμενα απο μενα με την σειρα που εχω βαλει τους δεικτες

(1) δεν ισχυει αυτο που λες . sto lotro πχ αν παιξεις ως κανονικος παικτης και οχι beast δεν χρειαζεται να πληρωσεις τιποτα και πας παντου . επισης και στα lineage2 & aion δεν χρειαζεται να πληρωσει τιποτα για να εχεις προσβαση σε ολο το content ειναι εντελως free . στα αλλα mmo υπαρχουν καποιοι περισορισμοι αλλα για καποιον που δεν θελει να κανει "καριερα" ειναι μια χαρα και τα υπολοιπα παιχνιδια να ασχοληθει στον ελευθερο χρονο του.

(2) καταρχην το gw2 ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ακομη , αν εννοεις το gw1 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ μηνιαια συνδρομη και ειχε μια χαρα υποστηριξη το παιχνδι , οπως αναμενεται και για το gw2 το οπιο ανεφερες και θα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ FREE απο συνδρομες . μονο το το παιχνιδι αγοραζεις απαξ .

Βρηκες αδερφακι μου το καταλληλο mmo για να "σπασεις" τα μουτρα σου :P

(3) και ποσους παικτες εχουν αυτα που λες ? ελαχιστους περαν του wow με μια μικρη επισημανση. τα subs που διατυμπανιζει ως διαφημιστικο οπλο η blizzard εμπεριεχει και ολους τους κινεζους ( farmers * και μη ) οι οποιοι δεν χρειζεται ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ αλλα να κανουν εστω μια φορα login για μια ωρα μεσα στον μηνα ....!!!!!!!

αρα το 9 εκατομμυρια συνδρομες ειναι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ γιατι ανακατευουν μαζι με αυτους που πληρωνουν με τον μηνα αυτους που πληρωνουν με την ωρα που ειναι οι κινεζοι και προφανως θα ειναι και οι περισσοτεροι απο αυτα 9 εκατομυρια.

και τωρα στο αγαπημενο μου (bonus)

αν εννοεις ανυπαρκτη λογικη ολα σου εγραψα προφανως το γραφεις ισα ισα για να με τσαντισεις . δεν προκειται ομως γιατι κατ'ουσια ξερεις οτι μεσα σε ενα χρονο το wow εχασε 2.6 εκατομυρια συνδρομητες ( ναι μαζι με τα εκατομυρια των κινεζων που παιζουν ) και ειναι θεμα χρονου να γυρισει και αυτο σε καποιο free to play μοντελο γιατι ουτε τα panda αλλα ουτε και οι τσαμπα 80αριδες χαρακτηρες που δινει πλεον δεν πιανουν ως μαρκετινιστικα τρικς

13 ευρω το μηνα επι 12 μηνες μας κανουν 156 ευρω και αναγκαζεσαι να μην παιζεις κανενα αλλο παιχνιδι αφου σε καταναγκαζει το γεγονος οτι πληρωνεις συνδρομη σε ενα παιχνιδι.

Συγνωμη φιλε μου ( τροπος του λεγειν ) αλλα οι χρυσες φυλακες πλεον δεν δελεαζουν κανεναν . με 156 ευρω ανετα παιρνεις 3-4 παιχνιδια μεσα σε εναν χρονο και απολαμβανεις διαφορετικες και ολκληρωμενες ιστοριες καθε φορα , οχι το ιδιο ξαναζεσταμενο φαγητο καθε 1 με 2 χρονια που αποφασιζει η blizzard να φερει ενα expansion ωστε και καπου να δικαιολογηθουν ( δεν δικαιολογειται αλλα τεσπα ) και τα λεφτα με την σεσουλα που δινει ο κοσμακις .

* για το τελος να συμπεριλαβω για κερασακι και την ομολογια ενος κινεζου φοιτητη που με 80 ευρω το μηνα και καταλληλο setup υπολογιστων και bot-αρισμενων χαρακτηρων μπαινει μονο μια φορα την ημερα και καθαριζει τα raids και πουλαει τα αντικειμενα στο ebay βγαζοντας 2000 ευρω το μηνα !!!

να η φωτογραφια και η ομολογια του απο το http://www.reddit.co...ld_of_warcraft/

minus $80 a month in expenses (hydro). I usually put in about 1-1.5 hours per day. I sell ingame gold for additional accounts/time cards as well so the enterprise keeps growing. AMA

Edit1: I don't want to post my a BA screenshot, but heres a recent photo of my setup.

tjEuE.jpg

θα μου πει καποιος οτι αυτο γινεται και στα αλλα mmo . ναι δεν διαφωνω ομως στα free 2 play mmo δεν πληρωνεις με το μηνα . δεν χανεις και τιποτα αν δεν συμμετεχεις στην underground διαδικασια αγοροπωλησιας ειδων , εκτος και αν θες να κανεις "καριερα" ..... π00 οταν περασει η μοδα ενος μμο ας μου πει μετα που πηγε η καριερα του ;)

Επεξ/σία από Han Solo

Heh, Line Age. ;)

Για πολλοστή φορά (εσύ μπορεί να το λες σαρκαστικά, αλλά σίγουρα πολλοί όχι):

http://www.thefreedi...ary.com/lineage

Επίσης έχει και ακουστικό, γιατί κάτι παθαίνω όταν ακούω κόσμο να το προφέρει ΛΑΪΝΕΗΤΖ. :P

Τι ακριβώς προσπαθείς να πεις γιατί σε έχασα. Κάτω από την πρώτη ηχογραφημένη λέξη, έχει την παραλλαγή της (που είναι η αμερικανική προφορά) και το προφέρει ΛΑΪΝΕΗΤΖ :confused:

• Moderators

Όποιον ξένο ακούσεις να το προφέρει θα το πει Λίνιατζ.

Αυτό που λες εσύ, είναι variant http://www.thefreedi...nary.com/linage και είναι άλλη λέξη τελείως.

Το Lineage δεν προφέρεται Λάινεητζ.

Αν το βρεις σε video review να το προφέρει έτσι αμερικανός, στείλε μου. ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...