Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο ειναι τελείως υποκειμενικό πάντως, αλλα αν θέλεις δώσε μερικά παραδείγματα κουβέντα να γίνεται.

απο mmo με την σειρα που μου αρεσουν πιο πολυ με τα λινκς που λενε οτι εγιναν free 2 play

1. Swtor εγινε / γινεται free to play ενω ηταν subscribed

2. Age Of Conan free to play ενω ηταν subscribed

3. Lineage 2 εγινε free to play ενω ηταν subscribed

4. Lord of the Rings εγινε free to play ενω ηταν subscribed

5. Warhammer Onlineεγινε free to play ενω ηταν subscribed

6. Aionεγινε free to play ενω ηταν subscribed

7. Everquest εγινε free to play ενω ηταν subscribed και ακριβως αυτο το μοντελο φαινεται να ακολουθει το swtor

και αλλα πολλα που εγιναν free to play και αντεχουν μια χαρα απο εσοδα οι εταιριειες τους . η λιστα ειναι πολυ μεγαλη και μπορειτε να την δεις συνολικα στο mmorpg.com

η θεωρια το να δινει καποιος λεφτα για συνδρομες σε ενα παιχνιδι σημαινει οτι κανει αυτοματα valuable τον χαρακτηρα του ενω αν επαιζε free mmo οχι ,ειναι κατι που πολυ λανθασμενα εχει περασει στον κοσμο .αυτο ειναι το δυνατοτερο επιχειρημα των wow-trolls στα φορουμς.

ο λογος ειναι απλος . ακομα και free να ειναι ενα mmo , υπαρχει μια κρισιμη παραμετρος σε ολα τα παιχνιδια mmo ο οποιος και payed και free να ειναι δεν αλλαζει.

αυτη η κρισιμη παραμετρος ειναι ο χρονος πληρης αναπτυξης του χαρακτηρα ( οπως και να το κανουμε τα mmo ειναι στην ουσια rpg ) και τα αντικειμενα που εχει στο inventory του .

αυτες οι δυο παραμετροι υποσκελιστηκαν / αγνοηθηκαν ή λανθασμενα (και ειναι ισως αυτο που πρεπει να επαναξετασουν αμεσα . το ανεφερες και σε προηγουμενο post σου ) υλοποιηθηκαν στα σχεδια της ea/bioware/lucasarts και εκαναν τοσο γρηγορα το παιχνιδι να χανει με καταιγιστικο ρυθμο subs.

Αντιθετα θα ηθελα να σε ενημερωσω κατι που επεσε προσφατα στην αντιληψη μου οτι ακομα και σημερα που μιλαμε και μετα απο 9 μηνες που εχει γινει free 2 play πωλιουνται αντικειμενα και χαρακτηρες στο l2 με καποιες χιλιαδες ευρω οχι τοσες οσο παλιοτερα αλλα ακομα και τωρα μετα απο 8 χρονια κυκλοφοριας του παιχνιδιου κρατιουνται οι τιμες στην underground market.

αναρωτηθηκα , πως ειναι δυνατον να γινεται αυτο ? κατεληξα στα εξης. ο λογος δεν ειναι οτι εχει πολλα bots ( εχει αλλα πεφτει το ban συννεφο πλεον μιας και δεν εχει κερδος να εχει καποιον μεσα που δεν της πληρωσε τιποτα και παραβιαζει τους κανονες του παιχνιδιου . παλιοτερα εκανε τα στραβα ματια γιατι εβγαζε απο τις συνδρομες ) ουτε οτι η εταιρεια ειναι πισω απο αυτα ( εχει επισημο μαγαζι πωλησης καποιων αντικειμενων οχι ολων και δεν εχει φυσικα των TOP ) αλλα η απιστευτη δυσκολια του να βγαλεις TOP end game αντικειμενα και ο απιστευτα μεγαλος χρονος για να φτασεις στο τελευταιο level legit σε συνδιασμο με το μεγαλο redesign που εκανε στο παιχνιδι η ncsoft και με την πληροτητα των ingame functions .

ετσι οποιος θελει να γινει ανταγωνιστικος ακομα και σε ενα free to play mmo θα πρεπει να "βρεξει' κωλο που λεμε και να παιξει το παιχνιδι σε ολες τις διαστασεις του . raids , sieges ,clans κλπ. αλλιως δεν θα πρεπει να εχει και πολλες βλεψεις ολοκληρωσης του χαρακτηρα μεσα στο παιχνιδι.

εν κατακλειδι , αν δεν αλλαξει και το wow την πολιτικη του το βλεπω να μην εχει τα αναμενομενα αποτελεσματα με το expansion του ειδικα οταν το κανει payed την ωρα που οι αλλοι δινουν το ιδιο ή και καλυτερο προιον φτηνοτερα ή τσαμπα. το μονο που μπορει να κανει ειναι να κανει μπαλακι τους συνδρομητες των παιχνιδιων της αναμεσα στα παιχνιδια , κατι που ηδη εκανε με το diablo που εδωσε τσαμπα το diablo στους κατοχους ετησιας συνδρομης του wow.

τελος να σημειωσω οτι το lol το οποιο ειναι free αν και δεν ειναι mmo εχει εκατομυρια παικτες online .οι λογοι ? για μενα περα του παιχνιδιου ειναι οτι προσφερει εργαλεια ανταγωνισμου αναμεσα σε παικτες και guild aka ladders & αυτο ειναι που κανει την διαφορα

Επεξ/σία από Han Solo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρώταγα για το τελευταίο κομμάτι που σημείωσα με bold, αλλα μάλλον σε μπέρδεψα :)

εννούσα τι παιχνίδια πιστεύεις οτι μπορεί να παίξει κάποιος με ίδιο η μηδαμινό κόστος τώρα αντι για το swtor και να τα ευχαριστηθεί.

(εξαιρείται το GW2 που δεν έχει βγει ακόμα)

http://kotaku.com/5931385/world-of-warcraft-loses-1-million-subscribers-falls-below-10-million

Για τροφή στην κουβέντα

ρώταγα για το τελευταίο κομμάτι που σημείωσα με bold, αλλα μάλλον σε μπέρδεψα :)

εννούσα τι παιχνίδια πιστεύεις οτι μπορεί να παίξει κάποιος με ίδιο η μηδαμινό κόστος τώρα αντι για το swtor και να τα ευχαριστηθεί.

Lord of The Rings Online, Dungeons & Dragons Online. πάντως αυτά τα 2 αν και πιο παλιά παιχνίδια απ'όταν έγιναν F2P έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των παιχτών και το F2P mode απέδωσε καρπούς σε σχέση με άλλα παιχνίδια που το F2P δεν έχει λειτουργήσει

τοσα ισαξια mmo σου εβαλα .να με τρελανεις θες ? :P

κοιτα . προφανως να τα εχεις παιξει τα παιχνιδα που εβαλα εσυ και θεωρεις οτι δεν γυρνας πισω να τα δεις αλλα μην βλεπεις τα πραγματα τοσο υποκειμενικα.

οταν μιλαμε για 10 μυρια subs σε μια ενδυναμη αγορα δισεκατομυριων πλεον χρηστων του ιντερνετ τοτε μιλαμε για μια βελονα στα αχυρα στην κυριολεξια !!!

υπαρχουν δισεκατομυρια χρηστες που δεν τα εχουν καν ακουσει τα mmo που εβαλα στην λιστα και να εισαι σιγουρος οτι η λιστα αυτη θα μεγαλωνει γιατι η "πιτα" ειναι τεραστια.

οσο αφορα τον ορο ευχαριστηθει παιζει ρολο και ο υπολογιστης και η συνδεση που εχει καποιος., με τουμπανο η/υ θελει το super heavy για να το ευχαριστηθει . ομως ενας με laptop το swtor θα του βγαλει την πιστη στην currect state

Βάλε και Warhammer... Μέχρι και το Terra μπορεί να μπει αφού μπορείς να μαζεύεις ingame items και να κάνεις update το sub σου χωρίς να χρειάζεται να χαλάς λεφτά. Lets face it ότι MMO έχει βγει τα τελευταία 2 χρόνια έχει αποτύχει πολύ πιο γρήγορα από άλλα που άντεξαν και κανα δυο χρόνια με subs απλά πλέον με την παγκόσμια οικονομική κρίση η αποτυχία είναι πιο γρήγορη γιατί ο κόσμος θα σκεφτεί τα 15ευρώ/μήνα να τα δώσει σε ένα παιχνίδι που δεν αξίζει, ενώ πριν από 2 χρόνια μπορεί να καθόταν και με sub κανα 6μηνο τώρα θα κάτσει μόνο τον free month και μόνο αν αξίζει θα συνεχίσει, πράμα δύσκολο

Βάλε και Warhammer... Μέχρι και το Terra μπορεί να μπει αφού μπορείς να μαζεύεις ingame items και να κάνεις update το sub σου χωρίς να χρειάζεται να χαλάς λεφτά. Lets face it ότι MMO έχει βγει τα τελευταία 2 χρόνια έχει αποτύχει πολύ πιο γρήγορα από άλλα που άντεξαν και κανα δυο χρόνια με subs απλά πλέον με την παγκόσμια οικονομική κρίση η αποτυχία είναι πιο γρήγορη γιατί ο κόσμος θα σκεφτεί τα 15ευρώ/μήνα να τα δώσει σε ένα παιχνίδι που δεν αξίζει, ενώ πριν από 2 χρόνια μπορεί να καθόταν και με sub κανα 6μηνο τώρα θα κάτσει μόνο τον free month και μόνο αν αξίζει θα συνεχίσει, πράμα δύσκολο

ναι το εβαλα , μου ειχε διαφυγει εντελως . συμφωνω απολυτα . η κριση δεν ειναι μονο ελληνικο φαινομενο και ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος για να σφυριζει αδιαφορα oi blizz & ea . αν δεν προσαρμοστουν θα την φανε τοσο ασχημα την πτωση που θα ακουστει παντου.

ηδη η μετοχη της ea apo 25$ που ηταν ενα μηνα μετα την εναρξη του swtor επεσε στα 11$ ... αν δεν αλλαξει asap προεδρο ( ειναι εκτος τοπου και χρονου ) και τακτικη δεν σωζεται ουτε με θεου παρεμβαση :P

κοίτα LOTR Dungeons & Dragons και Everquest δεν έχω παίξει, αν και τα έχω δεί σε youtube και δεν με εντυπωσίασαν, όμως στα άλλα που έγραψες δεν θα γύρναγα με τίποτα.. δεν με ενδιαφέρει η πίτα και πόσα εκατομύρια παίχτες παίζουν... και όλη η γή να παίζει ένα game αν δεν αρέσει σε μένα δεν θα το παίξω.. είτε free είτε με πληρωμή. γιαυτο το λέω. και το swtor αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα θα σταματήσω να ασχολούμαι φυσικά. το παράτησε το game η bioware πριν καν κυκλοφορήσει.. απλά προς το παρόν με κρατάει.

όσο για το F2P, καλύτερα να το κάναν F2P απο την αρχή και να βρίσκαν άλλους τρόπους να βγάλουν χρήμα. απλά να δίναν content συνέχεια. μόνοι τους το φάγαν το game..

όσο για το λαπτοπ που λές, έκανα το λάθος και ήρθα στο χωρίο με το λαπτοπ μόνο... και παίζω με 10fps.. το αστείο είναι οτι βγαίνω τοπ 3 στα pvp όλη την ώρα.. απλά απτα νεύρα μου μάλλον θα γυρίσω αθήνα να πάρω το pc.

lucidream στο lotro ειχα την πιο ευχαριστη pvp εμπειρια παιζοντας σαν beast . το μονο κακο ηταν οτι πλεον το εκαναν να ειναι payed και οτι δεν ακουσα οτι μεγαλωσαν την περιοχη ( battleground ) .

αν μαθω οτι το μεγαλωσαν ή εβαλαν επιπλεον battlegrounds ισως δωσω στον εαυτο μου ενα δωρακι να ξαναπαιξω το τερατακι μου .

Το καλύτερο και πιο επιτυχημένο μοντέλο τα τελευταία 5 χρόνια το έχει κάνει η Riot με το να δίνει ένα εντελώς τελειωμένο παιχνίδι με εβδομαδιαία updates και κάθε 2-3 weeks νέο content (heroes) όντας στο 100% του, F2P και τα μόνα features που μπορείς να πληρώσεις για να έχεις δεν έχουν καμία επίπτωση στο gameplay παρά μόνο είναι εμφανισιακά bonus.

Έχει φτάσει να ξεπερνάει την Blizzard (ω ναι) με ένα καθαρά F2P παιχνίδι εδώ και 3 χρόνια+ χωρίς να έχει ξεφύγει από την πολιτική της για να πάρει γρήγορο κέρδος όπως κάνουν οι λοιπές εταιρίες με τα MMOs της κακιάς ώρας.

Ελπίζω μόνο το Elder Scrolls Online να μην ακολουθήσει τα ίδια χνάρια αν και κατα 90% πιστεύω ότι αυτό θα γίνει γιατί μπορεί η Bethesda να βγάζει παιχνιδάρες αλλά είναι full στα bugs και το κάνει compensate με το να είναι τα παιχνίδια της modable με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος του debugging να το κάνουν οι fans

• Like 1

@zeniath ναι ειναι και το rift .δεν το επαιξα και δεν το εβαλα στην λιστα μου . η λιστα μου δεν περιεχει ολα τα mmo που εγιναν free2play ή ξεκινησαν ετσι , αλλα αυτα που εχω παιξει .

που χρονος να τα δεις ολα .... ενδελεχως :P

μια απο τις απαντησεις στο αρθρο του kotaku ειναι ως εξης.

"Well they say its since May, not 1 month. But I agree with you. But SWTOR's feeling a big drop as well and personally I think it's due to sooooo many mobile, indie, better games out that don't require 15 bux a month to play. I think people are starting to not agree to pay to play each month, along with decline in quality."

ξαναγυρναω στην αρχικη μου θεση . πλεον καποιος πρεπει να ειναι ειτε πολυ φραγκατος και να μην τον νοιαζουν τα 15 $ /month ειτε να ειναι βλημα και για να ειναι "in" να συνεχιζει να πλήρωνει για κατι που αλλοι του το δινουν τσαμπα ή με λιγοτερα λεφτα.

προσωπικα ξαναγυρνωντας στο θεμα μας που ειναι το swtor αρχιζω να πιστευω οτι ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ κανουν και ακολοθουν λαθος μοντελο free2play γιατι με αυτο το μοντελο μονο οσους δεν το εχουν παιξει θα ξαναφερουν πισω χωρις να φερνουν κατι ουσιαστικο για να προσελκυσουν τους παλιους( μολις ειδα οτι το digital deluxe που εχω δεν παιρνει οτι η collectors :( )

ξαναγυρναω στην αρχικη μου θεση . πλεον καποιος πρεπει να ειναι ειτε πολυ φραγκατος και να μην τον νοιαζουν τα 15 $ /month ειτε να ειναι βλημα και για να ειναι "in" να συνεχιζει να πλήρωνει για κατι που αλλοι του το δινουν τσαμπα ή με λιγοτερα λεφτα.

Πρώτα από όλα 15$ το μήνα δεν είναι πολλά χρήματα ακόμα και στην σημερινή εποχή, ειδικά με τις ώρες παιχνιδιού που παίρνεις ως αντάλλαγμα (20-100/μήνα). Αν κάποιος φυσικά το συγκρίνει με το "κατεβάζω τα πάντα τζάμπα" ναι είναι περισσότερα από τα 0$ που δίνει.

Δεύτερο, η σύγκριση πληρώνω συνδρομή ενώ υπάρχει τσάμπα είναι άκυρη γιατί συγκρίνεις διαφορετικά παιχνίδια. Είναι σαν να λες το Max Payne 3 έχει 30 ευρώ και το LotrO είναι δωρεάν, ποιος βλάκας θα αγοράσει το Max Payne; Και να με πλήρωναν 15$ το μήνα DDO, AOC και WHO δεν παίζω, τί σημασία έχει αν είναι F2P ή όχι; Δεν σου αρέσει ένα παιχνίδι, δεν το παίζεις. Σου αρέσει, το παίζεις.

προσωπικα ξαναγυρνωντας στο θεμα μας που ειναι το swtor αρχιζω να πιστευω οτι ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ κανουν και ακολοθουν λαθος μοντελο free2play γιατι με αυτο το μοντελο μονο οσους δεν το εχουν παιξει θα ξαναφερουν πισω χωρις να φερνουν κατι ουσιαστικο για να προσελκυσουν τους παλιους( μολις ειδα οτι το digital deluxe που εχω δεν παιρνει οτι η collectors :( )

...και με τους περιορισμούς που έβαλαν, ούτε νέους. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλα f2p mmos (εγώ τα σκάω στην blizz 10e/month) , αλλά ο περιορισμός σε αριθμό dungeons και ΚΑΘΟΛΟΥ operations (raids) απλά με έκανε να σταματήσω το download και να διαγράψω ότι είχε κατεβάσει ο client. Μόλις μάθουμε σε πόσα ακριβώς dungeons/βδομάδα επιτρέπεται να συμμετέχει ένας F2P, τα ξαναλέμε ( αν και αμφιβάλλω και πάλι.)

15ε δεν είναι πολλά ακόμα. Αν σκεφτείς και από πόσους εξόδους σε "γλιτώνει" :P Εγώ το βλέπω απλά ως φθηνή διασκέδαση, και μάλιστα πολύ πιο φθηνή από τις υπόλοιπες επιλογές που περιλαμβάνουν μπύρες ( :wub: ) και εξόδους

@spirit)earth)aflame & @palp

παιδες αναφερεστε στο εαυτο σας . εγω και ο zeniath δεν αναφερομαστε στον εαυτο μας αλλα στις αλλαγες που γινονται στην κοινωνια μας και στις κοινωνιες ολου του δυτικου κοσμου που δεν ξερω αν το εχετε παρει χαμπαρι ειναι καταιγιστικες ως προς το χειροτερο.

και πριν ενα χρονο ειχαμε μονο 300 χιλιαδες ανεργους στην ελλαδα και σημερα μιλαμε για επιπλεον 1.2 εκατομυρια .

μην κρινετε εξ ιδιων τα αλλοτρια οπως ελεγαν οι πολυ σοφοι αρχαιοι ελληνες . και εμενα σημερα δεν με φοβιζουν τα 15 ευρω το μηνα αλλα λογω συνθηκων εχω αναθεωρησει την "ανεση" αυτη που ειχα και βλεποντας τον ανταγωνισμο να σου προσφερει full content τσαμπα ( εχουν τροπους να στα παρουν .πχ αν θελεις boost στο exp sto l2 πρεπει να τα σκασεις στην ncsoft ) θεωρω οτι θα ειναι βλακεια μου να πληρωνω για κατι που δεν μου προσφερει το αναμενομενο επιπλεον περιεχομενο καθε μηνα αφενος και δευτερον οτι υπαρχουν αρκετα παιχνιδια πλεον που προσφερουν τις ιδιες συγκινησεις και περιεχομενο με λιγοτερο μηνιαο κοστος.

οσο αφορα την συγκριση μπυρας εξοδου , γκομενας κλπ και ωρες παιχνιδιων ειναι τραγικο να γινετε συγκριση . virtual life != real life και δεν πρεπει να συγκρινονται επουδενι.

δεν γλυτωνει καποιος λεφτα παιζοντας ενα παιχνιδι συνεχεια στον ελευθερο χρονο του αλλα καταστρεφει τον εαυτο του και την ζωη του

μην κρινετε εξ ιδιων τα αλλοτρια

θεωρω οτι θα ειναι βλακεια μου να πληρωνω για κατι που δεν μου προσφερει το αναμενομενο επιπλεον περιεχομενο

Εσύ τί κάνεις τώρα, δεν κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια;

Και όπως σημειώσαμε και πιο πάνω, δεν θα κάθομαι να παίζω ένα παιχνίδι που δεν μου αρέσει επειδή είναι δωρεάν. Τα παιχνίδια είναι διασκέδαση και επιλέγω αυτά που μου διασκεδάζουν. Ο καθένας κρίνει τί αξίζει ή όχι τα λεφτά του και το χρόνο του. Εννιά εκατομμύρια παίκτες κρίνουν ότι το WoW αξίζει τα 10€ το μήνα και συνεχίζει να έχει συνδρομή, η αγορά έκρινε ότι το SWOR δεν τα αξίζει και άλλαξε το μοντέλο σε F2P μήπως και καταφέρει να συνεχίζει να υπάρχει στο χώρο. Η αγορά είναι ο τελικό κριτής καi αυτή αποφασίζει, τα υπόλοιπα είναι θεωρίες και wishful thinking.

δεν γλυτωνει καποιος λεφτα παιζοντας ενα παιχνιδι συνεχεια στον ελευθερο χρονο του αλλα καταστρεφει τον εαυτο του και την ζωη του

Τώρα αυτό είναι δική σου άποψη και όχι αντικειμενική αλήθεια και τί θα κάνω εγώ και με τον ελεύθερο χρόνο μου είναι δική μου δουλειά.

Και μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε σε ένα internet forum, στην κατηγορία παιχνίδια για υπολογιστές και μιλάμε για mmorpgs οπότε υποννοεί ότι θα χρησιμοποιείς μέρος του ελεύθερο χρόνο σου με αυτό τον τρόπο. Αν δεν σε εκφράζει αυτό και θέλεις να μην καταστρέφεις την ζωή σου, τότε μπορείς να συμμετέχεις σε άλλες συζητήσεις, όπως πχ mountain biking, ορειβασία κτλ.

• Like 1

Κάτσε ρε Palp δηλαδή αν δεν παίζουμε (εγώ για παράδειγμα την δεδομένη στιγμή) κανένα MMO δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη; Ναι είμαστε τα PC Games και προσωπικά σαν 14 χρόνια gamer λέω την άποψή μου (και σαν πρώην παίχτης σε πολλά από τα εν λόγω MMOs).

15 ευρώ τον μήνα για ένα παιχνίδι που παίζεις καθημερινά ναι είναι οκ. Λέμε όμως ότι δεν είναι οκ να δίνεις 15/μήνα για ένα παιχνίδι που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα πλέον και απλά loggάρεις κοιτάς το AH κάνεις ένα-δύο WZ και μετά ξεlogάρεις, και το πως όλα τα MMOs έχουν καταντήσει έτσι, μπορεί όχι για εσένα αλλά για το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας των gamer έτσι είναι και φαίνεται από την παρακμή και F2P πορεία τίτλων που δεν έχουν κλείσει καλά καλά χρόνο.

Το να αρχίσουμε να λέμε ότι καταστρέφουμε ή όχι τις ζωές μας είναι ανούσιο αφού όταν δεν παίζουμε MMOs δουλεύουμε αυτούς που παίζουν και όταν παίζουμε πιστεύουμε ότι έχουμε ανακαλύψει το καλυτερότερο παιχνίδι όλων των εποχών.

Όσο για το WoW αν σύμφωνα με κάτι AMAs που έχουν γίνει στο reddit με κινέζους botters ισχύουν αυτά που έχουν πει τότε ο πραγματικός αριθμός subs από κανονικούς παίχτες και όχι bots είναι κατά πολύ μικρότερος αφού κάθε ένας botter έχει 100-1000 accounts να τρέχουν ταυτόχρονα και είναι αρκετές χιλιάδες αυτοί που ασκούν το botting σαν επάγγελμα. Η εκτίμησή μου είναι ότι ο αριθμός που παίζουν σε Ευρώπη και Αμερική το πολύ να φτάνει τα 3-4 εκατομμύρια ποσό ανύπαρκτο για το μέγεθος του WoW και πιστεύω ότι με το νέο expansion θα χάσει ακόμα περισσότερο κόσμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...