Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 http://uk.pc.gamespy.com/pc/bioware-mmo-project/1225612p1.html Η γνώμη του GameSpy για το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 τα πράγματα είναι απλά, όποιος θέλει να παίξει κλώνο του eq θα παίξει τον πιο "λουστραρισμένο", το wow. Οποιος βαρέθηκε στο στυλάκι αυτό ή γουστάρει sandbox θα την ψάξει αλλού. Δεν είμαστε στα 2004, ο κόσμος έχει πολλές επιλογές και συγκρίνει. Το sub δεν είναι το θέμα, αν το game αξίζει θα τις έχει τις συνδρομές του. Ούτε είναι θέμα content, έλεος, στο wow σε κάθε expansion ο κόσμος μένει για 1 ολόκληρο χρόνο χωρίς καθόλου νέο content πχ 11/11 βγήκε το 4.3, 10/12 θα βγει το μοπ. Πάντως δείχνει πιο πολύ μαρκετίστικος άσος στο μανίκι παρά τίμια πρόταση, καθόλου operations, κομμένο pvp, λίγα char slots, ελάχιστα wz, φουλ μονο το story mode, playable demo θυμίζει, το παίζεις σαν single, και αν γουστάρεις αρχίζεις να τα σκας, καμία σχέση πχ με gw2 ή ακόμη και aion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δεν θα ήταν ωραίο να ήταν μεγάλο, single (ή και co-op) KOTOR3; (με αρκετές αλλαγές) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Παιδες, εγω που ειχα μπει για το 15 lvl free trial τωρα θα μπορω να συνεχισω; --αντε παλι 20gb download-- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 μέχρι το νοέμβριο, έχεις χρόνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) μέχρι το νοέμβριο, έχεις χρόνο.. κατι μου διεφυγε φαινεται , τι θα γινει το νοεμβριο ? Update : Μολις ειδα τι ειπε ο ανεκδιηγητος προεδρος της EA για το swtor " During the call to investors, CEO John Riccitiello called the “sales of SWTOR disappointing”, but it was offset by sales of the Battlefield 3 Premium Service. Star Wars: The Old Republic has less than a million subscribers, at present, and the firm said 40% of players claimed they didn’t like paying a subscription, and many said they would come back if it went F2P. " source : http://www.vg247.com...ubscriptions-e/ Κε Riccitiello 1.7 miilion sales δεν το λες αποτυχια . αποτυχια λεγεται οτι επεσε κατω απο 1 miilion οι συνδρομες μεσα σε 7 μηνες γιατι το προιον που τους σερβιρεις δεν ειναι για paid service ΠΛΕΟΝ για τους υπαρχοντες παικτες !!! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2012 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 τα 3 προηγούμενα πόστ του Han Solo εξηγούν ακριβώς την κατάσταση ... όλα τα άλλα είναι κλαψουρίσματα ... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 όλα τα άλλα είναι κλαψουρίσματα ... ! Περιέργως δεν παρατήρησα κόσμο να κλαψουρίζει εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 για κοίτα λίγο καλύτερα, άτομα που δεν έχουν ασχοληθεί καν με το παιχνίδι γράφουν διάφορα "βάφτο μπλε και πέτα το" και άλλες τέτοιες μ@λ@κιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Εξαρτάται. Έχω σταματήσει να εκπλήσσομαι από το τι μπορεί να κάνει κάποιος, οπότε δεν μου φαίνεται περίεργο. Έστω και κάμποσο, ζημιά θα υπήρχε και από εκεί. sorry που σου ξανακανω quote το post σου αλλα μολις διαβασα ( και θυμηθηκα τι εγραψες ) ενα πικαντικο αρθρο στο game20.gr για τα "προστατευομενα ειδη των gamers" .εριξα αφθονο γελιο προφανως αναφερεσαι στους "συνδικαλιστες gamers " . διαβασε το . εχει τρελο γελιο ))) http://game20.gr/pla...d-species-1245/ η φωτογραφια στην κατηγορια αυτη δεν ειναι καθολου τυχαια & ειναι ΘΕΙΚΗ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ε οκ, δεν περίμενα να εννοείς κάτι σελίδες πιο κάτω. Νόμιζα στα πιο πρόσφατα. sorry που σου ξανακανω quote το post σου αλλα μολις διαβασα ( και θυμηθηκα τι εγραψες ) ενα πικαντικο αρθρο στο game20.gr για τα "προστατευομενα ειδη των gamers" .εριξα αφθονο γελιο προφανως αναφερεσαι στους "συνδικαλιστες gamers " . διαβασε το . εχει τρελο γελιο ))) http://game20.gr/pla...d-species-1245/ Γιατί sorry; Μου παίρνεις λεφτά; Και ναι, γι'αυτούς μιλάω! Επικό άρθρο και είχα καιρό να διαβάσω Game 2.0 που βάζει κάτι τέτοια καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 για κοίτα λίγο καλύτερα, άτομα που δεν έχουν ασχοληθεί καν με το παιχνίδι γράφουν διάφορα "βάφτο μπλε και πέτα το" και άλλες τέτοιες μ@λ@κιες υπαρχουν και πολλοι ( εχω και στην δουλεια μου τετοιους ) που παιζουν wow μονο και μονο επειδη παιζουν κανα δυο φιλοι τους . αυτοι μου λεγανε αυτες τις μερες οτι το mist of pandarian θα φερει κοσμο πισω. αυτοι oι ιδιοι ειναι που πολλες φορες trolaroyn ακαταπαυστα σε sections αλλων παιχνιδιων σε forums μονο και μονο για να εχει κοσμο το παιχνιδι τους και αυτη ειναι η εξηγηση στα λεγομενα σου ( υπαρχει και αλλη αλλα δεν μπορει ευκολα να αποδειχθει ). αυτη η χαζομαρα πολλες φορες πιανει ,ομως δεν ειναι καταλυτικος παραγοντας για την επιτυχια ενος παιχνιδιου ή ενος expansion δεν ξερω τι θα γινει αλλα μεζουσης της κρισης ( δεν ειναι μονο ελληνικο φαινομενο η κριση ) πρεπει να ειναι φραγκατος καποιος ή εντελως βλημα ( νομιζω ειναι η καταλληλοτερη λεξη ) για να συνεχιζει να ακολουθει και να πληρωνει με τον μηνα κατι που πλεον δεν μπορει να του δωσει τις συγκινησεις που του εδινε αρχικα , οταν επιπλεον υπαρχουν αρκετα projects που του δινουν τα ιδια με μικροτερο ή ελαχιστο ή ακομα και μηδαμινο μηνιαιο κοστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Να ευθυμήσουμε λίγο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ούτε είναι θέμα content, έλεος, στο wow σε κάθε expansion ο κόσμος μένει για 1 ολόκληρο χρόνο χωρίς καθόλου νέο content πχ 11/11 βγήκε το 4.3, 10/12 θα βγει το μοπ 25/9 βγαίνει το mop, οπότε είναι 10 μήνες. Αρκετός χρόνος πάλι, αλλά το WoW σου δίνει διάφορα χαζά πράγματα να κάνεις όσο περιμένεις και περνάει ο χρόνος ποιο ευχάριστα. Για εμένα το SWOR τέλειωσε όταν ο πρώτος χαρακτήρας έφτασε στο 50. Μου φάνηκε σαν όλη η προσπάθεια σε αυτό το παιχνίδι έγινε για το περιεχόμενο από το 1-50 και το υπόλοιπο κομμάτι μπήκε σε δεύτερη μοίρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 δεν ξερω τι θα γινει αλλα μεζουσης της κρισης ( δεν ειναι μονο ελληνικο φαινομενο η κριση ) πρεπει να ειναι φραγκατος καποιος ή εντελως βλημα ( νομιζω ειναι η καταλληλοτερη λεξη ) για να συνεχιζει να ακολουθει και να πληρωνει με τον μηνα κατι που πλεον δεν μπορει να του δωσει τις συγκινησεις που του εδινε αρχικα , οταν επιπλεον υπαρχουν αρκετα projects που του δινουν τα ιδια με μικροτερο ή ελαχιστο ή ακομα και μηδαμινο μηνιαιο κοστος αυτο ειναι τελείως υποκειμενικό πάντως, αλλα αν θέλεις δώσε μερικά παραδείγματα κουβέντα να γίνεται. Για εμένα το SWOR τέλειωσε όταν ο πρώτος χαρακτήρας έφτασε στο 50. Μου φάνηκε σαν όλη η προσπάθεια σε αυτό το παιχνίδι έγινε για το περιεχόμενο από το 1-50 και το υπόλοιπο κομμάτι μπήκε σε δεύτερη μοίρα. συμφωνώ, αν δεν μου άρεσαν όλα τα class στο game θα είχε τελειώσει και για μένα, αλλα ξεκινώντας καινούριο χαρακτήρα το παιχνίδι γίνεται τελείως διαφορετικό (για μένα, άλλος μπορεί να μην το βλέπει έτσι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα