Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Semi-free εγινε:http://www.swtor.com/free/features

Free δεν προκειται ποτε να γινει οταν μιλαμε για lucas arts...

εκαναν πολυ εξυπνη κινηση και κοσμο θα φερει στους servers και θα δινει την ελευθερια σε οποιον θελει να γινει ανταγωνιστικος ή να δει περισσοτερα πραγματα να πληρωσει ωστε να συμμετεχει σε operations ωστε να κανει τα μεγαλα raids και να βγαλει αντικειμενα.τωρα οσο αφορα την lucasarts δεν εχεις αδικο αλλα νομιζω ολοι καποια στιγμη προσαρμοζονται οταν βλεπουν οτι υπαρχει ανταγωνισμος που δινει ιδιες ή και καλυτερες υπηρεσιες με μηδενικο κοστος στον πελατη

το εχω σταματησει αλλα θα το ξαναξεκινησω μονο και μονο για να δω πως δουλευει το συστημα και τις διαφορες και με αγορασμενο παιχνιδι ( digital collectors :P ) και με ενα εντελως free account για να δω ποσο αισθητη ειναι η διαφορα

Έφαγαν και την ήττα μέσω του Mass Effect 3, οπότε ήταν σχεδόν σίγουρο.

το παιχνιδι σαν παιχνιδι πηγε μια χαρα σε πωλησεις , σαν mmo τα σκατωσαν που το εκαναν τοσο ευκολο για τους περισσοτερους που ειχαν μια παρεα να το παιξουν ή προηγουμενη εμπειρια σε mmos

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλιστα, άντεξε λοιπόν 7 μήνες όλους κ όλους; 7 μήνες... Κόσμο δεν θα τραβήξει. Δεν είναι ένα παιχνίδι 1-2 χρόνων να πεις ότι θα γυρίσει κάποιος να δει πως είναι πλέον. Εγώ για παράδειγμα που σταμάτησα από τον Φεβρουάριο δεν βλέπω κάποιο λόγο να ξαναμπώ στο παιχνίδι, δεν έχει γίνει τίποτα το ιδιαίτερο να πω "χμμμ ας το τσεκάρω μετά από όλα αυτά τα updates και το bonus content πως είναι"

Το να κάνεις ένα ΜΜΟ f2p σε διάστημα 7 μηνών είναι καλύτερο να το βγάλεις buy2play όπως το GW2, D3, έτσι ώστε να μην γίνεις και ρεζίλι.

Δε λέω μπορεί τα λεφτά του να τα έβγαλε από όλους εμάς που τρέξαμε να το πάρουμε λόγω καύλας με τα Star Wars αλλά σαν παιχνίδι απλά 0 εις το πηλίκο σε θέμα να κρατήσει το player base του.

Άλλο ένα παιχνίδι λοιπόν που θα πάει στο πάνθεον των μεγάλων τίτλων (Age of Conan, Warhammer) που αντί να γίνουν καλά παιχνίδια, φτιάχτηκαν για να βγάλουν τα λεφτά τους και λίγο γρήγορο κέρδος στην αρχή μέσω και των πολλών pre-orders και μετά αφέθηκαν στην μοίρα τους...

....

Άλλο ένα παιχνίδι λοιπόν που θα πάει στο πάνθεον των μεγάλων τίτλων (Age of Conan, Warhammer) που αντί να γίνουν καλά παιχνίδια, φτιάχτηκαν για να βγάλουν τα λεφτά τους και λίγο γρήγορο κέρδος στην αρχή μέσω και των πολλών pre-orders και μετά αφέθηκαν στην μοίρα τους...

νομιζω οτι δεν αφεθηκε στην μοιρα του αλλα απλα δεν ειχε εμπνευσμενους και εμπειρους manager σε mmo παιχνιδια ωστε να κρατησει τους παρα πολλους skilled & hardcored mmo gamers που ειναι πλεον οι περισσοτεροι εκει εξω.πρεπει να μαθουν οτι δεν ειμαστε στο 2000 αλλα στο 2012 και η playerbase αυτης της κατηγοριας παιχνιδιων ειναι αφενος huge αλλα και παρα πολυ απαιτητική !!!

αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια που ειδα συσσωμη την guild μου να το παραταει γιατι τα ειχαμε τελειωσει ολα και για ολους στην guild μεσα σε 2 μηνες και δεν ειχαμε κατι που να μας κραταει . ενα achievement , ενα ladder ρε αδερφε , ενα war ή μια πολιορκια !!!

να συνεχισεις να πληρωνεις 14$ gia chatting αφου τα εχεις κανει ολα ? δεν νομιζω !!!

οπως και δεν προκειται να παιξω ποτε diablo που σε βαζει να κανεις τα ιδια και τα ιδια ονομαζοντας το character progression lol ετσι οταν τελειωσει σε ενα mmo ολο το progression του χαρακτηρα μου δεν με κραταει τιποτα στο παιχνιδι και ας ειναι και star wars game εκτος και αν προσθεσουν τα καταλληλα εργαλεια που θα με κανουν να ανταγωνιστω αλλους παικτες ή guilds ;)

• Moderators

το παιχνιδι σαν παιχνιδι πηγε μια χαρα σε πωλησεις , σαν mmo τα σκατωσαν που το εκαναν τοσο ευκολο για τους περισσοτερους που ειχαν μια παρεα να το παιξουν ή προηγουμενη εμπειρια σε mmos

Δεν αντιλέγω, αλλά εννοούσα πως αρκετά subs πρέπει να χάθηκαν μετά τον αρχικό χαμό του ME3 ending σαν αντίδραση στην BioWare.

Δεν αντιλέγω, αλλά εννοούσα πως αρκετά subs πρέπει να χάθηκαν μετά τον αρχικό χαμό του ME3 ending σαν αντίδραση στην BioWare.

να με συγχωρας ( που λεει και η μανα μ ) αλλα πιστευω οτι οι αντιδρασεις αυτου το τυπου δεν κρατανε πολυ.πιο εντονο ειναι το συναισθημα της βαρεμαρας παρα του θυμου

• Moderators

Εξαρτάται. Έχω σταματήσει να εκπλήσσομαι από το τι μπορεί να κάνει κάποιος, οπότε δεν μου φαίνεται περίεργο.

Έστω και κάμποσο, ζημιά θα υπήρχε και από εκεί.

Εξαρτάται. Έχω σταματήσει να εκπλήσσομαι από το τι μπορεί να κάνει κάποιος, οπότε δεν μου φαίνεται περίεργο.

Έστω και κάμποσο, ζημιά θα υπήρχε και από εκεί.

Δηλαδή μου αρέσουν 2 παιχνίδια και επειδή το ένα με απογοήτευσε για κάποιο λόγο σταματώ και το δεύτερο για εκδίκηση παρόλο που μου αρέσει ακόμα;

• Moderators

Με το τέλος του ME3 (πριν το Extended Cut) πολλοί που έπαιζαν και ΜΕ και SWTOR θεώρησαν ότι η BioWare έχει χάσει την μπάλα και πως για "artistic integrity" θα κάνει οτιδήποτε, μέχρι και να χαλάσει το storytelling, οπότε αρκετοί είπαν ότι θα το έκαναν σαν κίνηση εκδίκησης προς την εταιρεία.

Και όπως είπα:

έχω σταματήσει να εκπλήσσομαι.

Παιζω απο το early access και ειχα την τυχη και να ειμαι σε high pop world απο την αρχη(Red eclipse) και να ειμαι σε καλη ξενη guild(αποφευγω ελληνικες guild εδω και αρκετα χρονια).

Το παιχνιδι ξεκινησε ωραια αλλα οπως ειπαν αρκετοι,μετα τα 50 και το ωραιο storyline και μολις καθαρισεις και ολο το end game περιεχομενο ξεκιναει το χαος.Ειτε ξεκινας νεο χαρακτηρα(το εκανα),ειτε ξεκινας pvp(το εκανα) αναγκαζεσαι να το ξανακανεις απο την αρχη μολις τελειωσεις.

Δεν υπαρχουν ουτε events ουτε achievements ουτε τπτ αλλο...

Το space battle,παρολο που μερικοι λενε οτι δεν ανηκει σε mmo,ηταν κατι ευχαριστο(μεχρι να το βαρεθεις) που θα μπορουσε να γινει ακομα καλυτερο αλλα απλα το παρατησαν.

Το resolve system στο pvp ποτε δεν λειτουργησε και δεν το βλεπω να λειτουργει ποτε με συνεπεια το pvp να γινεται stun wars.

Character customization ειναι σχεδον ανυπαρκτο(το να κανεις unify τα χρωματα του chestpiece δεν ειναι λυση).

Το crafting το εχουν διαλυσει για ολα τα profession εκτος απο 2-3.

Σε γενικες γραμμες παιζω ακομα γιατι οπως ειπα ειμαι σε ευχαριστη guild (θα συνεχισω να ειμαι συνδρομητης οσο δεν γινεται P2W)και δεν θελω να παιξω για αλλη μια φορα καποιο mmo με elves,gnomes,orcs,tauren κτλ που εχω σιχαθει να βλεπω.

καλά εσύ έπιασες τα 2 άκρα, τι σχέση έχουν 2 από τα πιο χαρντκοράδικα και πρωτοποριακά mmo, με το σούπερ casual, υπερσυντηρητικό, "πιο wow κι απ'το wow" mmo της πρόσφατης ιστορίας. Ξήλωσε του τα personal stories να δεις τι απέμεινε και θα καταλάβεις το λάθος σου :devil:

• Like 1

Το θέμα είναι ότι βγαίνει παιχνίδι το 2011-12 που είναι χειρότερο από παιχνίδι του 2002-2003.

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς.

Για να μην αναφέρω το UO που είναι ήδη 15 ετών!!!! Ή το SWG.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι ότι βγαίνει παιχνίδι το 2011-12 που είναι χειρότερο από παιχνίδι του 2002-2003.

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς.

Για να μην αναφέρω το UO που είναι ήδη 15 ετών!!!! Ή το SWG.

το SWG μας το εκλεισε η lucasarts για να υποστηριξει το swtor λιγες μερες πριν ξεκινησει το swtor.

τα πολυ casual mmo φανηκε οτι αποτυγχανουν. απορω τι προβλημα εχουν αυτοι που φτιαχνουν τα καινουρια mmo και δεν μπορουν να δουν οτι ειναι συνταγη αποτυχιας η εμμονη τους να υποστηριζουν τοσο πολυ τους casual παικτες , οι οποιοι ειναι και οι πρωτοι που τα εγκαταλειπουν αυτα τα παιχνιδια.

Χειροτερο δεν ειναι γιατι προσωπικα δεν θεωρω το swtor ακομα mmo αλλα star wars online game, αρα δεν μπορει να γινει συγκριση :P

ας υποστηριζε πανω απο 100 παικτες στην ιδια περιοχη και τοτε θα μιλαγαμε για massive multiplayer .τωρα ειναι απλα multiplayer ;)

Επεξ/σία από Han Solo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...