Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να σου πω, τι διαφορα εχει ο pvp server απο τον κανονικο; Δλδ και οι δυο δεν εχουν pvp;

ναι απλα στον pvp μπορείς να ρίξεις ξύλο και έξω στους πλανήτες, όχι μόνο σε αρένες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι απλα στον pvp μπορείς να ρίξεις ξύλο και έξω στους πλανήτες, όχι μόνο σε αρένες

Δηλαδη αφου θα ειμαι μονο 15 lvl θα με τρωνε λαχανο, ε; :mrgreen: :shock:

Δηλαδη αφου θα ειμαι μονο 15 lvl θα με τρωνε λαχανο, ε; :mrgreen: :shock:

δεν ειναι οπως στο wow, δεν ασχολουνται τοσο να σε κυνηγανε και συνήθως στα μικρά lvl δεν τους συναντάς καν

Αν πετύχεις κανέναν βέβαια.

Στον Hex Droid που ήμουν,σε 230 ώρες παιχνιδιού πέτυχα 5-6 φορές μόνο αντίπαλο :-(

Βέβαια τώρα στον Tomb που έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος ίσως να είναι καλύτερα δεν έχω βγει για κυνήγι :devil:

@Luciddream: Σε πέτυχα χτες μέσα αλλά ήσουν στο Eternity Vault και είπα να μην ενοχλήσω.Όταν ξαναμπώ και σε δω θα σου μιλήσω.

Παιδες εχω προβλημα. Εχω κανει κανονικα εγγραφη και με τα security questions κτλ και αφου το κατεβασα το game, κανω log in και αντι να μου βγαλει το κουμπι play μου λεει οτι στον λογαριασμο μου δεν υπαρχει ενεργοποιημενη συνδρομη. Τί σκατα, εγω trial θελω να παιξω;

Παιδες εχω προβλημα. Εχω κανει κανονικα εγγραφη και με τα security questions κτλ και αφου το κατεβασα το game, κανω log in και αντι να μου βγαλει το κουμπι play μου λεει οτι στον λογαριασμο μου δεν υπαρχει ενεργοποιημενη συνδρομη. Τί σκατα, εγω trial θελω να παιξω;

μήπως έχει κουμπάκι μέσα στο site για να βάλεις trial?

μήπως έχει κουμπάκι μέσα στο site για να βάλεις trial?

βρηκα ενα που ελεγε για trial αλλα μου εδινε μονο launcher download link.

Ok εφτιαξε απο μονο του.

αλλα ειναι standard . πρεπει να ρυθμισουν τον login server

αρχίσω ενεργά να πιστεύω ότι πρέπει να το βάψουν μπλε και να το πετάξουν στη θάλασσα. Τον σέρβερ, τους ίδιους κλπ κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...