Luciddream Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 αν και εν μέρη έχεις δίκιο, υπάρχουν πολλοί αξιόλοιγοι έλληνες παίχτες. αν είσαι στον Tomb of Fredon Nadd πάντως μπορείς να ρωτήσεις για να μπείς στο κανάλι Greekalliance που έχουμε αρχίσει και μαζευόμαστε όλοι οι έλληνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) αν και εν μέρη έχεις δίκιο, υπάρχουν πολλοί αξιόλοιγοι έλληνες παίχτες. αν είσαι στον Tomb of Fredon Nadd πάντως μπορείς να ρωτήσεις για να μπείς στο κανάλι Greekalliance που έχουμε αρχίσει και μαζευόμαστε όλοι οι έλληνες. Σίγουρα υπάρχουν και αξιόλογοι Έλληνες παίχτες (εγώ ας πούμε ) και Ελληνικά guilds. Απλά η προσωπική μου εμπειρία μου έχει δείξει πως είναι πολύ σπάνια. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2012 από GabrielConnor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 αν και εν μέρη έχεις δίκιο, υπάρχουν πολλοί αξιόλοιγοι έλληνες παίχτες. αν είσαι στον Tomb of Fredon Nadd πάντως μπορείς να ρωτήσεις για να μπείς στο κανάλι Greekalliance που έχουμε αρχίσει και μαζευόμαστε όλοι οι έλληνες. Σήμερα πήρα μετάθεση για τον παραπάνω server,Empire μεριά. Ποιον ρωτάμε για να μπούμε στο κανάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ξένο. Αποφεύγω τα Ελληνικά guilds σε όλη την MMO καριέρα μου όπως ο διάολος το λιβάνι. Αμήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 edit: nvm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 μερικά ενδιαφέρον πράγματα που μπήκαν στο σημερινό patch: Players can now receive the Kurtob Alliance Speeder via in-game mail by referring a friend that subscribes to the game. The new free trial allows anyone to create a Star Wars: The Old Republic account and play up to level 15 free of charge with no time limit. άντε πείτε email για invite :pp ακυρο το πήρα! EDIT: υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει κάποιο έυκολο bug και να μπορείτε να μπείτε όσοι 50αριδες έχετε σταματήσει, free 2 play!! τουλάχιστον ένα άτομο στο guild μας παίζει τσαμπέ αυτην την στιγμή!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Παίδες εγώ τον χαρακτήρα μου τον είχα αφήσει Legions of Lettow...Τώρα λέω να ξαναπαίξω γιατί άρχισα πάλι το Lotro αλλά δεν την παλεύω;;;Κανα guild που υπάρχει στον Tomb για να μπω αν κάνω transfer??? Btw Sith τανκ έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 μερικά ενδιαφέρον πράγματα που μπήκαν στο σημερινό patch: Players can now receive the Kurtob Alliance Speeder via in-game mail by referring a friend that subscribes to the game. The new free trial allows anyone to create a Star Wars: The Old Republic account and play up to level 15 free of charge with no time limit. άντε πείτε email για invite :pp ακυρο το πήρα! EDIT: υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει κάποιο έυκολο bug και να μπορείτε να μπείτε όσοι 50αριδες έχετε σταματήσει, free 2 play!! τουλάχιστον ένα άτομο στο guild μας παίζει τσαμπέ αυτην την στιγμή!! πείτε την μπαγκια να μπούμε και εμείς τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Οκ το κατεβαζω τωρα μιας και που ειναι f2p αλλα δεν ξερω σε ποιον server να μπω. Το pvp δεν με νοιαζει διοτι ειναι free μονο μεχρι το lvl 15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 πείτε την μπαγκια να μπούμε και εμείς τότε καποιοι μου ειπαν οτι δεν ειναι buggia και μπορούν όλοι οι παλιοί να παίξουν free ώς τις 17 ιουλίου. δν ξέρω αν ισχύει Παίδες εγώ τον χαρακτήρα μου τον είχα αφήσει Legions of Lettow...Τώρα λέω να ξαναπαίξω γιατί άρχισα πάλι το Lotro αλλά δεν την παλεύω;;;Κανα guild που υπάρχει στον Tomb για να μπω αν κάνω transfer??? Btw Sith τανκ έχω ελα σε μας (Argonauts) ... θα πάρεις και black hole commendations με το transfer. πες το nick σου να σε κάνω invite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 καποιοι μου ειπαν οτι δεν ειναι buggia και μπορούν όλοι οι παλιοί να παίξουν free ώς τις 17 ιουλίου. δν ξέρω αν ισχύει ελα σε μας (Argonauts) ... θα πάρεις και black hole commendations με το transfer. πες το nick σου να σε κάνω invite Σε ποιον server να μπω, και υπαρχει κανα ελληνικο guild; (και ξενο να ειναι δεν με πειραζει αρκει να δεχονται 15 level ατομα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Σε ποιον server να μπω, και υπαρχει κανα ελληνικο guild; (και ξενο να ειναι δεν με πειραζει αρκει να δεχονται 15 level ατομα) στον Tomb of Freedon Nadd μπές..είναι PVP + έχει 4 ελληνικά guild. βάζω τα nick μου στην υπογραφή να με ψάξετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 στον Tomb of Freedon Nadd μπές..είναι PVP + έχει 4 ελληνικά guild. βάζω τα nick μου στην υπογραφή να με ψάξετε ειμαι ο μονος που δεν βλεπει τα nick σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ειμαι ο μονος που δεν βλεπει τα nick σου; ημουν σε raid και ξεχάστηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ημουν σε raid και ξεχάστηκα Να σου πω, τι διαφορα εχει ο pvp server απο τον κανονικο; Δλδ και οι δυο δεν εχουν pvp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα