Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

άκουσα σε τυχαία σημεία φράσεις "αν θέλουν να σώσουν το game απο το απίστευτο χάλι που ειναι να κάνουν το τάδε" και γενικά πολύ λασπολογία κάθε δύο τρία λεπτά.

αν αυτή ειναι η κατάσταση που θέλετε να παρουσιάζετε σαν ομάδα τότε πάω πάσο, απλά εμένα δεν με γεμίζει για να πώ κάτι άλλο.

Επειδή δεν θέλω να spamάρω το Thread με ένα Wall Of Text . Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει το παρακάτω Blog post.

SWTOR Λασπολογία και αλήθειες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Star Wars: The Old Republic getting free-to-play update to level 15, new content

Star Wars: The Old Republic will be free-to-play through level 15 with an update hitting in July, BioWare announced at EA's E3 press conference. The update also introduces a new world, Makeb, and additional companions, including Knights of the Old Republic veteran HK-47.

http://www.youtube.com/watch?v=-Eka-KzXQVY

Επειδή δεν θέλω να spamάρω το Thread με ένα Wall Of Text . Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει το παρακάτω Blog post.

SWTOR Λασπολογία και αλήθειες

Ρε μην αγχωνεσαι.

Οσοι παιξαμε ειδαμε τα προβληματα του και ξερουμε οτι δεν προσπαθησατε να λασπολογησετε (γιατι να το κανετε αλλωστε?)

Δυστυχως πηραν ενα πολυ καλο franchise και το κατεστρεψαν.

Το video ηταν ωραιο. Μου αρεσε το παρειστικο στυλ του και μου θυμισε συζητησεις στο δικο μας ventrilo με την παρεα μου.

Καντε και για αλλα παιχνιδια.

Star Wars: The Old Republic getting free-to-play update to level 15, new content

Star Wars: The Old Republic will be free-to-play through level 15 with an update hitting in July, BioWare announced at EA's E3 press conference. The update also introduces a new world, Makeb, and additional companions, including Knights of the Old Republic veteran HK-47.

http://www.youtube.com/watch?v=-Eka-KzXQVY

καποιος απο δω μεσα μας τα'λεγε και ειχατε πεσει να τον φατε! :mrgreen: :devil:

καποιος απο δω μεσα μας τα'λεγε και ειχατε πεσει να τον φατε! :mrgreen: :devil:

για πιο πραγμα?

και για να γραφτεί κάτι σοβαρό επιτέλους στο topic... class changes για το 1.3:

http://www.swtor.com/blog/class-changes-and-balance-game-update-1.3

για το free-to-play

καμιά φορά η άγνοια ειναι ευλογία και φαίνεται οτι πολλοί απο εδω μέσα την έχετε. αυτην την στιγμή τα friends invites δεν δουλεύουν σε μεγάλο ποσοστό οπότε και φαίνεται ο πιο λογικός τρόπος για να δοκιμάσει κάποιος το game. αλλα καμιά φορά είναι καλύτερα να τα βλέπουμε όπως μας βολεύει.

καμιά φορά η άγνοια ειναι ευλογία και φαίνεται οτι πολλοί απο εδω μέσα την έχετε. αυτην την στιγμή τα friends invites δεν δουλεύουν σε μεγάλο ποσοστό οπότε και φαίνεται ο πιο λογικός τρόπος για να δοκιμάσει κάποιος το game. αλλα καμιά φορά είναι καλύτερα να τα βλέπουμε όπως μας βολεύει.

Καλο κι αυτο με τα friend invites αλλα εαν το παιχνιδι τα πηγαινε εξαιρετικα καλα τοτε πιστευεις οτι θα ειχε αναγκη τα f. invites ή το f2p;

Καλο κι αυτο με τα friend invites αλλα εαν το παιχνιδι τα πηγαινε εξαιρετικα καλα τοτε πιστευεις οτι θα ειχε αναγκη τα f. invites ή το f2p;

δεν είπα οτι πάει εξαιρετικά καλά και είπα και εγώ οτι αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα όσον αφορά τα bug fixes αλλα και τα update content θα σταματήσω την συνδρομή.. (π.χ στο παραπάνω βίντεο λένε οτι το patch 1.4 θα μπεί τον ιούλιο, πράγμα που αμφιβάλω) αλλα θα το κάνω χωρίς να κράζω σε ένα φορουμ.

κατα τα άλλα είναι ένα πολύ ωραίο mmo χωρίς κάτι να ζηλέψει απο τα άλλα που κυκλοφορούν. και το κάθε class είναι τουλάχιστον απόλαυση να παίζεις, είναι τελείως διαφορετικά.

edit: on topic, θεωρώ τις αλλαγές που θα κάνουν στον sniper... υπερβολικές.. ήδη τους λιώνω στα warzone με τον sniper.. στο 1.3 τι θα τους κάνω? :P

δεν είπα οτι πάει εξαιρετικά καλά και είπα και εγώ οτι αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα όσον αφορά τα bug fixes αλλα και τα update content θα σταματήσω την συνδρομή.. (π.χ στο παραπάνω βίντεο λένε οτι το patch 1.4 θα μπεί τον ιούλιο, πράγμα που αμφιβάλω) αλλα θα το κάνω χωρίς να κράζω σε ένα φορουμ.

κατα τα άλλα είναι ένα πολύ ωραίο mmo χωρίς κάτι να ζηλέψει απο τα άλλα που κυκλοφορούν. και το κάθε class είναι τουλάχιστον απόλαυση να παίζεις, είναι τελείως διαφορετικά.

Ναι, δεν λεω οτι δεν ειναι ωραιο mmo αλλα οπως ειχα πει κατι μερες πριν:

δεν παυει το παιχνιδι να ειναι ενας κλωνος πολλων αλλων mmo (απλα σε star wars συμπαν) και να του λειπουν πολλα πραγματα. Δηαλδη τι διαφορα θα ειχε το WoW με φωτοσπαθα στο συμπαν του star wars και με την αντιστοιχη ιστορια; Καμια! Αυτο μας πειραζει.

Δηλαδη δεν προσφερει κατι το εντελώς καινουριο και καινοτομο που θα τραβηξει δισ. παικτες και δεν θα χασει συνδρομες. Οπως ειπα απλα ειναι ενα ακομα απο τα κλασσικά mmo (χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι ωραιο, ε; )

ναι όμως λές αυτά για το swtor, και δεν λές π.χ για το diablo 3 που έχει 6 εκατομύρια άτομα να παίζουν ένα game που ούτε το 2005 δεν θα το δικαιολογούσες να βγεί. δεν ειναι ΚΑΝ κλασσικό a-rpg. το πρόβλημα λοιπόν δεν το έχει τόσο το game, αλλα ο κόσμος που παίζει. ίσως σπαταλήσαν τόσο χρόνο στα mmo που δεν μπορούν άλλο. δν ξέρω. ίσως απλά είναι πρόβατα του marketing. ίσως δεν τους αρέσουν τα φωτόσπαθα

ναι όμως λές αυτά για το swtor, και δεν λές π.χ για το diablo 3 που έχει 6 εκατομύρια άτομα να παίζουν ένα game που ούτε το 2005 δεν θα το δικαιολογούσες να βγεί. δεν ειναι ΚΑΝ κλασσικό a-rpg. το πρόβλημα λοιπόν δεν το έχει τόσο το game, αλλα ο κόσμος που παίζει. ίσως σπαταλήσαν τόσο χρόνο στα mmo που δεν μπορούν άλλο. δν ξέρω. ίσως απλά είναι πρόβατα του marketing. ίσως δεν τους αρέσουν τα φωτόσπαθα

Μπορει, δεν ξερω. Απλα εγω μονο και μονο που βλεπω κατω απο τον παικτη μια μπαρα με skills και items και πανω αριστερα την ζωη και το sp μου φαινεται σαν ενα απο τα χιλιαδες wow-clone mmo κι ας μην ειναι, απλα ετσι μου φαινονται και με αποθαρρύνουν απο το να παιξω σε αυτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...