None23 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δε λέω να μιλάς συνέχεια έτσι και με το καλημέρα, αλλά αν είστε και λίγο καιρό μαζί το "τι φοράς" μου ακούγεται πολύ καλύτερη συζήτηση από το "χμ, ναι πήγες supermarket ε; μπράβο, εγώ πήγα το αμάξι για λάδια και μετά έτρεχα για κάτι χαρτιά, μετά έφαγα 3 κομμάτια πίτσα και ήπια και coca-cola και μετά είδα μάγισσες στο star και μετά με πήρες, εσύ τι άλλα;" Όλα μεσα στο παιχνίδι είναι....και τα υπονοούμενα κάπου πρέπει να τελειώνουν για να αρχίσουν να εννοούνται...και οι σάπιες συζητήσεις του στύλ-τι κανεις τώρα?-πίνω coca-cola και μ'εχει πιάσει ρέψιμο πλάκα έχουν.
Fidelio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Οταν είσαι στα μέλια , ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι σεξουαλικό υπονοούμενο απο τις παντόφλες μέχρι και το πότε πήγες για κατούρημα ... None23 δεν είναι το ζήτημα αν είσαι γραφικός , βασικά το τηλέφωνο αυτής της μορφής είναι ένας αρρωστημένος ψυχαναγκασμός , που χαλάει την διάθεση τόσο των εμπλεκόμενων , όσο και αυτών που παρευρίσκονται γύρω τους. Κλείστο ρε μλκ το τηλέφωνο επιτέλους κάθε μια ώρα που , τι , πως , είσαι καλά ματάκια μου , .. @#$#@# %
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Λοιπόν, φιντέλιο, διαβάζω ένα βιβλιαράκι πάλι και σε θυμήθηκα. Ο πρωταγωνιστής μου θυμίζει εσένα. Είναι ο Ευτυχισμένος Θάνατος, του Αλμπέρ Καμύ, να το τσεκάρεις.
Fidelio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Λοιπόν, φιντέλιο, διαβάζω ένα βιβλιαράκι πάλι και σε θυμήθηκα. Ο πρωταγωνιστής μου θυμίζει εσένα. Είναι ο Ευτυχισμένος Θάνατος, του Αλμπέρ Καμύ, να το τσεκάρεις. Χμ , σε ένα γρήγορο search που έκανα πιο πολύ μου κέντρισε το ενδιαφέρον "Ο Ξένος".
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ναι, γενικά ο Καμύ τα σπάει, Πτώση, Πανούκλα κτλ, όλα αριστουργήματα (η Πτώση είχε κλέψει το νόμπελ από τον Καζαντζάκη!) αλλά νομίζω θα καραγουστάρεις αυτό. Εξάλλου, ο Ευτυχισμένος Θάνατος είναι σύνολο αχρησιμοποίητων σημειώσεων για τον Ξένο και προσχέδιων, ακόμα και η ήρωας το ίδιο όνομα έχει.
subdee Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Να μην συγχέονται οι μόνο παντόφλες με τις στέρεο παντόφλες ή τα ντόλμπυ πέδιλα. Χεχεχε... Με σοβαρό ύφος όμως, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου το τηλέφωνο είναι αναγκαίο κακό, όπως πχ. σε σχέσεις εξ'αποστάσεως. Οποιουδήποτε είδους επικοινωνία παίζει τεράστιο ρόλο στη συντήρηση της σχέσης άρα μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
tmjuju Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Χεχεχε... Με σοβαρό ύφος όμως, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου το τηλέφωνο είναι αναγκαίο κακό, όπως πχ. σε σχέσεις εξ'αποστάσεως. Οποιουδήποτε είδους επικοινωνία παίζει τεράστιο ρόλο στη συντήρηση της σχέσης άρα μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το θέμα είναι εάν θα τα βρίσκεις… και προσωπικά μετά. Υπάρχουν πολλές σχέσεις που λειτουργούν από απόσταση … αλλά όταν ξανασμίξουν υπό μια στέγη και τα δύο μέλη… Πάει ο μπακλαβάς…
SupaCoopa Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Στερεο παντοφλες και ντολμπυ πεδιλα, lol Βασικα επειδη βλεπω σοβαρη ανταλλαγη αποψεων, η σωστη ερωτηση (που μπορει να ανοιξει και νεους οριζοντες στην τηλεφωνικη επικοινωνια) ειναι "Τι φορας απο μεσα?"
antonl Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Στερεο παντοφλες και ντολμπυ πεδιλα, lol Βασικα επειδη βλεπω σοβαρη ανταλλαγη αποψεων, η σωστη ερωτηση (που μπορει να ανοιξει και νεους οριζοντες στην τηλεφωνικη επικοινωνια) ειναι "Τι φορας απο μεσα?" Κάλτσες. Τι άλλο;
TNT1982 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 εχετε δοκιμασει ποτε να λετε βρωμολογα?του στυλ "μωρο μου μην μεκνευριζεις γιατι θα σε ριξω στον υπονομο?"
nikos_e34 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ενας φιλος που του την εδινε η γυναικα του να τον παιρνει 40 φορες τη μερα... "ελα μωρο μου τι κανεις πως την εχεις την υγεια σου" η κατι τετοιο επειδη ειχε ψιλοαρωστησει "στα χερια την εχω και την παιζω" "α να χαθεις βλακα! ΚΛΙΚ!" λιωνεις η δε λιωνεις απο τα γελια?
poscaman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες. μεγαλη μαλακια το 20 ωρες την ημερα τηλ.το ειχαμε κανει στην αρχη με την κοπελια μου,και τα νευρα μας ειχαν γινει κροσσια και των 2.τωρα,μετα απο καιρο σχεση με εκεινη να ειναι για καλοκαιρι στο πατρικο ζητημα αν θα μιλησουμε μια φορα την ημερα το βραδυ παντα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.