Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Έχω κουμπάρο καπετάνιο που κάνει αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο απ' όλα, δηλαδή μιλάει 25 φορές την μέρα στο τηλέφωνο λέγοντας φαντάζομαι τις ίδιες και τις ίδιες γλυκανάλατες αηδίες. Ο δικός μου maximum χρόνος είναι 15'', γι' αυτό αρρωσταίνω με τα τηλέφωνα. Πρόσφατα το στούκαρε το καράβι σε μια προβλήτα αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Πάντως τα θηλυκά πρέπει να έχουν υπόψην πως οι πολλές γλύκες τηλεφωνικά ίσως να κρύβουν τύψεις και ενοχές ή τέλος πάντων να είναι εκ του πονηρού. Σπανίως έχουν αγαθές προθέσεις. Εκτός αν είναι τελείως καμμένος ο τύπος οπότε δικαιολογείται.
fagib2002 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Λοιπον:1)Πιστευεις οτι η καφε αρκουδα της Πινδου κινδυνευει απο το φαινομενο του θερμοκηπιου και σε τι βαθμο μπορει να επηρεαστει το ελληνικο οικοσυστημα απο την εφαρμογη η μη της συνθηκης του Κιοτο? 2)Ο ρολος της Ευρωπαικης Ενωσης και του ΟΗΕ στο Κυπριακο και στην εμπλοκη στο Ανατολικο Τιμορ. 3)Θεματα που απασχολουν την συγχρονη επιστημη οπως :Μουσακας με μελιτζανες vs Μουσακας με πατατες :Μια "καυτη" αντιπαραθεση στο περασμα του χρονου. 4)Απο τη βρακα στο στρινγκ :Η επιδραση του global warming στον εσω-ρουχισμο και τον ψυχισμο μας σε συναρτηση με την πρωιμη Φρουδικη αναλυση. 5)Batman και ρομπιν :Ηρωες του Γκοθαμ η "αδελφες του ελεους"?(τσεκαρε και μπακγκραουντ σταντις εδω -> http://en.wikipedia.org/wiki/Batman (τελευταια παραγραφος) Εγω παντως της αναλυω κατι τετοια θεματα την ωρα της συνουσιας (οταν δηλαδη της "ποτιζω το θαμνο"/"της ριχνω την κρεμα στο γαλακτομπουρεκο" ) και εχει πολλαπλους οργασμους (με αλλους) xaxaxaxa ΘΕΟΣ απλα... ΧΧΑΧΑΧΧΑ.
Panahs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 3)Θεματα που απασχολουν την συγχρονη επιστημη οπως :Μουσακας με μελιτζανες vs Μουσακας με πατατες :Μια "καυτη" αντιπαραθεση στο περασμα του χρονου. Τίποτα ρε, απλά τα ρίχνεις και τα δύο και η αντιπαράθεση τελειώνει με έναν υπέροχο -special- γάμο... στην κοιλιά σου.
mindtrapper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Γεια σου μωρό, τι κάνεις, τι θα κάνουμε σήμερα / τι ώρα θα βρεθούμε / τι φοράς; Τέλος. Αν είναι σχέση από απόσταση δικαιολογείται λίγο το μπλα-μπλα αλλά και πάλι όχι το 1/3 της ημέρας. Απλά σε σχέση από απόσταση εστιάζεις πιο πολύ στο τι φοράς κομμάτι. Όλα τα άλλα είναι για 14χρονα ή για ζευγάρια που δεν το κάνουν σωστά. Αν είστε 14χρονα δεν έχω συμβουλές. Εγώ δεν είχα κοπέλα στα 14, εσείς γιατί να έχετε
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 τι φοράς;τι σε νοιαζει τι φοραει απο το τηλεφωνο?
subdee Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 τι σε νοιαζει τι φοραει απο το τηλεφωνο? Μάλλον δεν του κάθεται η γκόμενα...
mindtrapper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 τι σε νοιαζει τι φοραει απο το τηλεφωνο? Μάλλον δεν του κάθεται η γκόμενα... Απλως την τσεκαρει Δεν πάτε καλά. Μιλάτε με τις ώρες στα κινητά και ρωτάτε που είναι, τι κάνουν, τι ώρα έφαγαν, πόσες τσίμπλες έχουν και δεν το κάνετε πιο sexy; Εκτός αν όλοι σας το φανταστήκατε έτσι: - Τι φοράς; - Τις παντόφλες μου. οπότε είστε παντελώς ξενέρωτοι
antonl Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δεν πάτε καλά. Μιλάτε με τις ώρες στα κινητά και ρωτάτε που είναι, τι κάνουν, τι ώρα έφαγαν, πόσες τσίμπλες έχουν και δεν το κάνετε πιο sexy; Εκτός αν όλοι σας το φανταστήκατε έτσι: - Τι φοράς; - Τις μόνο παντόφλες μου. οπότε είστε παντελώς ξενέρωτοι Είπα να το φέρω στο κλίμα που περιγράφεις αλλά κάτι σε βουκολικό μου φένρει και με ψιλοχαλάει
subdee Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δεν πάτε καλά. Μιλάτε με τις ώρες στα κινητά και ρωτάτε που είναι, τι κάνουν, τι ώρα έφαγαν, πόσες τσίμπλες έχουν και δεν το κάνετε πιο sexy; Εκτός αν όλοι σας το φανταστήκατε έτσι: - Τι φοράς; - Τις παντόφλες μου. οπότε είστε παντελώς ξενέρωτοι Μα αν η γκόμενα δεν ψήνεται να το κάνει sexy ή αν όντως φοράει τις παντόφλες τις, δε θα ξενερώσεις περισσότερο εσύ; Άρα για να ρωτήσεις κάτι τέτοιο πρέπει να είσαι σίγουρος ότι η γκόμενα θα θέλει να πάιξει το παχνίδι αλλιώς παίρνεις ρίσκο.
BLISS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ...για να ρωτήσεις κάτι τέτοιο πρέπει να είσαι σίγουρος ότι η γκόμενα θα θέλει.... Κι αν ολα αποτυχουν, ζητας θεικη παρεμβαση
None23 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Fidelio εντάξει έχεις κολλητό που είναι γραφικός και είναι στα 35 του το καταλαβαίνω-αλλα πρέπει να το μάθει όλο το internet?Πανω απ'όλα ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ.... slipknot +1000:-)
mindtrapper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Είπα να το φέρω στο κλίμα που περιγράφεις αλλά κάτι σε βουκολικό μου φένρει και με ψιλοχαλάει Εννοείται. Μα αν η γκόμενα δεν ψήνεται να το κάνει sexy ή αν όντως φοράει τις παντόφλες τις, δε θα ξενερώσεις περισσότερο εσύ; Άρα για να ρωτήσεις κάτι τέτοιο πρέπει να είσαι σίγουρος ότι η γκόμενα θα θέλει να πάιξει το παχνίδι αλλιώς παίρνεις ρίσκο. Δεν είναι ανάγκη να σου πει ακριβώς τι φοράει. Αρκεί να έχει διάθεση για παιχνιδάκι και θα βρει κάτι να "φορέσει" Ρίσκο δεν είναι ιδιαίτερο, αν αρχίσεις να ρωτάς με νόημα τι φοράς και δεν το πιάσει η δε θέλει τότε βράστα. Δε λέω να μιλάς συνέχεια έτσι και με το καλημέρα, αλλά αν είστε και λίγο καιρό μαζί το "τι φοράς" μου ακούγεται πολύ καλύτερη συζήτηση από το "χμ, ναι πήγες supermarket ε; μπράβο, εγώ πήγα το αμάξι για λάδια και μετά έτρεχα για κάτι χαρτιά, μετά έφαγα 3 κομμάτια πίτσα και ήπια και coca-cola και μετά είδα μάγισσες στο star και μετά με πήρες, εσύ τι άλλα;" Διαφωνεί κανείς;
antonl Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Fidelio εντάξει έχεις κολλητό που είναι γραφικός και είναι στα 35 του το καταλαβαίνω-αλλα πρέπει να το μάθει όλο το internet?Πανω απ'όλα ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ....[...] Ναι τώρα όλοι ξέρουμε πως υπάρχει ένας "γραφικός" 35άρης που χει φίλο έναν με το nick Fidelio @Lucifer (#30): Ένα σαρδάμ να μην κάνει ένας άνθρωπος, αμέσως να τον πάρει ο διάολος...
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 (...) - Τι φοράς; - Τις μόνο παντόφλες μου. Είπα να το φέρω στο κλίμα που περιγράφεις αλλά κάτι σε βουκολικό μου φένρει και με ψιλοχαλάει Να μην συγχέονται οι μόνο παντόφλες με τις στέρεο παντόφλες ή τα ντόλμπυ πέδιλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.