Προς το περιεχόμενο

Tι αλλο μπορουμε να λεμε?

Mirodin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες καθως καθομασταν με την παρεα και συζητουσαμε,επειδη οι πιο πολλοι εχουμε κοριτσια,το κυριο θεμα μας ηταν:Τι αλλο μπορουμε να λεμε στα κοριτσια μας μεσο κινητου στην καθημερινη επικοινωνια μας με τα κοριτσια εκτος των τι κανεις,που εισαι και τα λοιπα ωστε η σηζητηση να μην γινετε βαρετη μερα με τη μερα αλλα να εξει ενδιαφερον.Δηλαδη τι αλλα θεματα μπορουμε να μιλαμε?Θελουμε τα φωτα σας εδω.:-D :-)

Ευχαριστω

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για τίποτα άλλο.Χρησιμοποιήστε το κινητό για τον σκοπό του κι έτσι θα αποφύγετε και ακτινοβολία και χρεώσεις :P

Δημοσ.

Ποια η γνώμη σου για τις πυρκαγιές?

Βρήκες εισιτήριο για madonna?

Με ποιον είσαι?Άκουσα ανδρική φωνή!

Τσακίσου κι έλα στη καφετέρια "Η φραπελιά",ήρθαν κάτι φίλοι μου και θέλω να κάνω μόστρα.

κ.α

Δημοσ.

Θα σας πρότεινα να καλλιεργήσετε την φαντασία σας αντί να ψάχνετε μασημένη τροφή σε φόρουμ του κωλου.

-Νικ

Δημοσ.

εχω ενα φιλο που μιλαει και της περιγραφει τι τρωει..

ε αμα δεν κανει"κου κου" ρωτα τη τι εφαγε και τι θα μαγειρεψει ....

Δημοσ.

Τίποτα, να βρίσκεστε έξω για καφέ και να τα λέτε. Να κάνετε και βόλτες και τέλος. Αν δεν είχατε κινητό ή απεριόριστα μεταξύ σας, τι θα κάνατε?

Πριν λίγες ημέρες έκανα ένα ταξίδι 3 ωρών με το κτελ. Πίσω μου κάθονταν μία κοπελίτσα 15-16 χρονών. Από πριν μπούμε στο λεωφορείο μέχρι που φτάσαμε μίλαγε με ένα παλικάρι. Τι έλεγαν ?

- Που είσαι τώρα, α.. πας σπίτι ωραία

- Έφτασες? δεν σε ακούω καλά, από τις σκάλες ανεβαίνεις ? Μπήκες μέσα... δεν είναι κανένας εκεί? Τι φαγητό είχατε? Έβγαλες τα παπούτσια σου????

Κάτσε να βάλω την κάρτα στο άλλο κινητό γιατί τελείωσε η μπαταρία σε αυτό...

Μόνο αν κατούρησε δεν τον ρώτησε !!!

Δημοσ.

Είναι μικρούλης και για αυτό έχει έναν ενθουσιασμό το παιδί!

Μην τον αποπαίρνετε...

Αργά η γρήγορα θα καταλάβει ...

Είναι ακόμα στης ζάχαρες!

Για να πιάνουν σαν παρέα τέτοιες συζητήσεις δεν θέλω να φανταστώ τα υπόλοιπα που μπορεί να συζήτησαν.... :devil::devil::devil:

Δημοσ.

Οντως και εγω καποτε μιλουσα με τις ωρες. Τωρα δεν αντεχω ουτε 5λεπτο.

Ειναι λαθος να μιλατε ολη μερα απο το κινητο. Θα το καταλαβεις οταν βγειτε

εξω κ δεν θα εχεις τπτ να πεις. Ασε που θα βαρεθεις πολυ γρηγορα. Εξαλλου

δν υπαρχουν μονο οι γκομενες στη ζωη. Υπαρχουν κ αλλα πραγματα να κανεις

την ημερα.

Υ.Γ. 2 χρονια εκανα να πεισω τη δικια μου να μη με περνει καθε 5 λεπτα...

Δημοσ.

...μην νομίζετε οτι αυτό το συνήθειο το έχουν μόνο οι μικρότεροι. Εχω κολλητό ολόκληρος γάιδαρος που όχι μόνο μιλάει 15 φορές την ημέρα με την γκομενά του στο τηλέφωνο , αλλά κάθε φορά που τον παίρνει τηλέφωνο απομονώνεται σε ενα χώρο μόνος του , προφανώς για να απλώσει τα σάλια του με την ησυχία του. "Ναι μωρό μου" "Ναι αγαπούλα μου" "εεελα μωράκι μου, τιιιιι κάνεις" ....και παίρνει αυτό το γλυκανάλατο αηδιαστικό ύφος λες και μιλάει σε κανα βρέφος που δεν κατέχει ακόμα την γλώσσα. Χώρια οτι του έχει πηδήξει την ψυχολογία και δεν το έχει καταλάβει ακόμα .. Γαμησέτα σας λέω, ..και είναι 35άρης πίθηκος να πουμε ! :P

Δημοσ.
...μην νομίζετε οτι αυτό το συνήθειο το έχουν μόνο οι μικρότεροι. Εχω κολλητό ολόκληρος γάιδαρος που όχι μόνο μιλάει 15 φορές την ημέρα με την γκομενά του στο τηλέφωνο , αλλά κάθε φορά που τον παίρνει τηλέφωνο απομονώνεται σε ενα χώρο μόνος του , προφανώς για να απλώσει τα σάλια του με την ησυχία του. "Ναι μωρό μου" "Ναι αγαπούλα μου" "εεελα μωράκι μου, τιιιιι κάνεις" ....και παίρνει αυτό το γλυκανάλατο αηδιαστικό ύφος λες και μιλάει σε κανα βρέφος που δεν κατέχει ακόμα την γλώσσα. Χώρια οτι του έχει πηδήξει την ψυχολογία και δεν το έχει καταλάβει ακόμα .. Γαμησέτα σας λέω, ..και είναι 35άρης πίθηκος να πουμε ! :P

Αυτο ακριβως ελεγα και στο τοπικ για τα κινητα! Αγοραζουν 5-6 καρτες για να εχουν μεταξυ τους απειρες δωρεαν ωρες ομιλιας και λενε τα ΠΑΝΤΑ απο το κινητο. Οπως ειπες και εσυ κάθε φορά που τον παίρνει τηλέφωνο απομονώνεται σε ενα χώρο μόνος του προφανώς για να απλώσει τα σάλια του με την ησυχία του.

Οποτε βγαινω εξω με φιλο και την κοπελα του ειναι ισως ο πιο βαρετος καφες/ποτο γιατι 1ον ποτε δεν ειναι ο εαυτος του οταν ειναι στα μελια με την κοπελα και 2ον λιγους μηνες μετα δεν εχουν τι να πουν και κοιταζουν σε διαφορετικες κατευθυνσεις. Ειναι γελοιο θεαμα να βλεπεις ζευγαρια να μην εχουν τι να πουν οταν βγαινουν για ποτο και επι 2 ωρες να μην εχουν ανταλλαξει κουβεντα. Γι'αυτο πεταξτε τα κινητα σκοτωνουν τον ερωτα ;)

Ηταν μια κοινωνικη προσφορα του Chrisxxx

Δημοσ.

Όντως ξεκολλάτε από τα τηλέφωνα...πρώτα από όλα εν τέλει η γκόμενα είναι όπως τη μάθεις. Αν από την αρχή δεν της δώσεις δικαίωμα να σε παίρνει κάθε 5 λεπτά δεν θα σε παίρνει. Έχουν δίκαιο όσοι πιο πριν είπαν ότι αν μιλάτε όλοι την ώρα μετά δεν θα έχετε τι να πείτε όταν βρίσκεστε που είναι και η μεγαλύτερη βλακεία.

Δημοσ.
πουαχ, Ι know what you mean, η γκομενα αρχιζει ετσι και μετα μπαινεις και εσυ στο τρυπακι χωρις να το καταλαβεις...:X
Δημοσ.
..και είναι 35άρης πίθηκος να πουμε ! :P

Lifetime stats:

Dialled calls duration: 01 51' 03"

Received calls duration: 11 33' 57"

1 cell, κι αυτο δωρο (των £10)

Ο ανω των 35 πιθηκος... ;)

και ιντερνετικα 14αρων :X

Δημοσ.

Λοιπον:

1)Πιστευεις οτι η καφε αρκουδα της Πινδου κινδυνευει απο το φαινομενο του θερμοκηπιου και σε τι βαθμο μπορει να επηρεαστει το ελληνικο οικοσυστημα απο την εφαρμογη η μη της συνθηκης του Κιοτο?

2)Ο ρολος της Ευρωπαικης Ενωσης και του ΟΗΕ στο Κυπριακο και στην εμπλοκη στο Ανατολικο Τιμορ.

3)Θεματα που απασχολουν την συγχρονη επιστημη οπως :Μουσακας με μελιτζανες vs Μουσακας με πατατες :Μια "καυτη" αντιπαραθεση στο περασμα του χρονου.

4)Απο τη βρακα στο στρινγκ :Η επιδραση του global warming στον εσω-ρουχισμο και τον ψυχισμο μας σε συναρτηση με την πρωιμη Φρουδικη αναλυση.

5)Batman και ρομπιν :Ηρωες του Γκοθαμ η "αδελφες του ελεους"?(τσεκαρε και μπακγκραουντ σταντις εδω -> http://en.wikipedia.org/wiki/Batman (τελευταια παραγραφος)

Εγω παντως της αναλυω κατι τετοια θεματα την ωρα της συνουσιας (οταν δηλαδη της "ποτιζω το θαμνο"/"της ριχνω την κρεμα στο γαλακτομπουρεκο" ) και εχει πολλαπλους οργασμους (με αλλους)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...