theo_s Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 καλησπερα μπορει να μου πει καποιος usual temps του q6600 με themrmalight 120 της οποιας δεν τις εχω βαλει και ανεμιστηρα για μειωση θορυβου? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 42-47 με μια καλή ροή αέρα στο πισί σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 με την Thermalright χωρίς fan? δύσκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo_s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 αυτη τη στιγμη ειμαι στο 55 ποσο θα πεσει με τον ανεμιτηρα? αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo_s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 αυτη τη στιγμη ειμαι στο 55 ποσο θα πεσει με τον ανεμιτηρα? αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 55 idle να φανταστώ για τρέξε μία Prime95 ( small fft ) και πες μας αν θα χρειαστείς ανεμιστήρα μόνος σου με fanακι θα πέσει αρκετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Tι κουτί έχεις? Το ανεμηστιράκι κάνει δουλειά,μην το διαπραγματεύεσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo_s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 exeis dikio επειδη ομως εχω χασει τις βασεις στηριξης του ανεμιστηρα στην ψυκτρα, που μπορω να τις βρω? υπαρχει καποια λυση? ποιον ανεμιστηρα προτεινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Λαστιχάκια για τον ανεμιστήρα. Εγώ έτσι τον έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.