Προς το περιεχόμενο

Παραγγελία ξύλινης βιβλιοθήκης

Apostolishatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω μια ξύλινη βιβλιοθήκη για το σπιτι.Τα έπιπλα από ΙΚΕΑ δεν με καλύπτουν με την καμία,είναι όμορφα στο σχεδιασμό αλλά όχι και τόσο ανθεκτικά

Θέλω λοιπόν να παραγγείλω μια βιβλιοθήκη ξύλινη για να στεγάσει ένα μεγάλο μέρος των βιβλίων μου.Τη θέλω από ξύλο μασίφ γι' αυτό και καταφεύγω στην παραγγελία

Ύψος 2.20

Μήκος 3.20

Φάρδος 0.30

Θα είναι οι διαστάσεις.Πού μπορώ να την παραγγείλω?? Και πόσο περίπου θα στοιχίσει??

:-)

Δημοσ.

Κοίτα επειδή χρόνια ήθελα μια βιβλιοθήκη ΚΑΛΗ (είχα έως τώρα 6-7 μ@@@κίες έπεφταν τα βιβλία κλπ κλπ) θα κάνω το έξοδο αρκεί να είναι ΟΚ αυτό που θα αγοράσω.Μία παλιά που είχα(μασίφ) αθάνατη την κράτησα,όλες τις άλλες θα τις αντικαταστήσω με αυτή που θα αγοράσω.

Δημοσ.

Ξυλουργό ή καλύτερα επιπλοποιό. Αυτοί παίζουν με μασίφ. Αν είναι να πάρεις από neoset, ikea, praktiker κτλ, μόνο μασίφ δεν θα είναι...

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν πια μασιφ έπιπλα, βασικά δεν υπάρχουν μασίφ έπιπλα τουλάχιστον 80 χρόνια κι αυτό για 2 λόγους:

1. Κατασκευαστικά, έχουν προβλήματα, σκάνε οι ενώσεις των ξύλων, δεν ταιράζουν τα "νερά" κλπ κλπ

2. Οικονομικά, είναι ασύμφορο.

Αυτά σου τα λέω, διότι πάντα υπάρχουν "καλοθελητές" να σου υποσχεθούν χωρίς τελικά να σου προσφέρουν αυτό που θα τους ζητήσεις, αλλά θα έχεις χρυσοπληρώσει.

Το σύνηθες είναι καπλαντισμένο κάτι, όπου κάτι είναι MDF συνήθως, η ποιότητα κατασκευής εξαρτάται κυρίως από τον μάστορα.

Δημοσ.

Σε εναν επιπλοποιο θα βρεις ακριβως αυτο που ψαχνεις. Πηγαινε σε ενα μαγαζι που εχει και εκθεση επιπλου και αν φτιαχνει ο ιδιος τα επιπλα και δεν τα παραγγελνει θα σου φτιαξει οτι θελεις. Θα σου κοστισει βεβαια αρκετα παραπανω αλλά αφου ειναι κατι μονιμο νομιζω αξιζει.

Δημοσ.

Έχετε να προτείνεται κάποιον επιπλοποιό έστω και με P.M??

Θα βοηθούσε πολύ μιας και με τις αλυσίδες Neoset,IKEA κλπ σπάνια βλέπω πια επιπλάδικα....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Έχετε να προτείνεται κάποιον επιπλοποιό έστω και με P.M??

Θα βοηθούσε πολύ μιας και με τις αλυσίδες Neoset,IKEA κλπ σπάνια βλέπω πια επιπλάδικα....

kourelias cucine kane klik edo >>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...