Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Αθήνα

norita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία πληροφορία θέλω...

Για να πάω από το Βενιζέλος στο πανεπιστήμιο στην περιοχή Ζωγράφου:

1. πόσο θα πάρει το ταξί;

2. πόση ώρα θα κάνει το ταξί (κατά τις 8 το πρωί)

3. υπάρχει άλλος οικονομικός αλλά ευκολος (δεν έχω ιδέα από Αθήνα) τρόπος για να κάνω τη διαδρομή;

Δημοσ.

Υπολογίζω με την πρωινή κίνηση κανένα δίωρο παρά κάτι.

Στη θέση σου, θα έπαιρνα το μετρό από το αεροδρόμιο, θα κατέβαινα Ευαγγελισμό και θα έπαιρνα από εκεί ταξί.

Δημοσ.

Προαστιακός και αλλαγή στη Δουκίσσης Πλακεντίας, ή ακόμα καλύετρα απευθείας μετρό. Για να μην ψάχνεσαι με λεοφωρεία μιας και δεν ξέρεις, κατεβαίνεις Κατεχάκη και παίρνεις ταξί.

Δημοσ.

Λοιπόν Παιρνεις μετρό,κατεβαίνεις Ευαγγελισμό και από εκεί παίρνεις ή 608 ή 135(αυτα τα δύο σε αφήνουν έξω από τις πυλες) ή το 250 που κανει το γύρο της Πανεπιστιμιούπολης!

p.s. το 608 σε αφήνει στην πάνω πύλη ,το 135 σε αυτή κοντά στη φιλοσοφική ενώ το 250 πριν περάσει από όλες τις σχολές περνάει από την κάτω πύλη που είναι διπλα στη λέσχη.Η στάση των΄λεωφορείων είναι ακριβώς έξω απο τη στάση του μετρό.

Δημοσ.

Αν τελικά πάρεις ταξί,από Αττική οδό θα φτάσεις σε κανα μισάωρο.Πολύ δύσκολα να κολήσεις στη κίνηση σε αυτό το κομμάτι της Αττικής..Έχει έξοδο ακριβώς στη Πανεπιστιμιούπολη...Βέβαια φαντάζομαι το ταξί θα είναι γύρω στα 20 με 25 ευρώ μάξιμουμ...Κάπου είχα διαβάσει ότι για κέντρο Αθήνας είναι γύρω στα 16 ευρώ.Δε νομίζω όμως κανείς να παίρνει τόσα...θα μπορούσες να ρωτήσεις τον ταρίφα από πριν.Δε χάνεις τίποτα

Δημοσ.

Ταξί ούτε να το σκέφτεσαι θα σου φάει πάρα πολλά λεφτά έχει και πρόσθετα λόγω του Αεροδρομίου.

Υπάρχουν πολλά λεωφορεία έξω απο τις αποβάθρες που πάνε παντού ένα απο αυτά διασχίζει την Μεσογείων και καταλήγει κέντρο. Απο την αφετηρία της Ακαδημίας υπάρχουν δύο λεωφορεία που πάνε κατευθείαν Ζωγράφου στην διαδρομή τους περνάνε απο το ξενοδοχείο Χίλτον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...