seric Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Λοιπόν εχω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τη δημιουργία λαν. Ο γειτονας μου εχει ιντερνετ και ενα πισι με win 98se το οποίο έχει και θύρα εθερνετ. Η ερώτηση μου είναι αν μπορούμε να μου δώσει με ένα καλώδιο νετ και τι πρέπει να κάνουμε για να το επιτύχουμε. Ευχαριστώ πολύ.
firewalker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ο γείτονας σου πως έχει internet; Μέσω ADSL usb modem; Μέσω modem router; Γενικά με windows 98 είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Το καλύτερο θα ήταν αν αγοράζατε ένα modem router (αν δεν έχει) και όλα θα γίνουν πολύ απλά. Ρυθμίζετε τον router και συνδέετε τους υπολογιστές στις θήρες ethernet που διαθέτει.
seric Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 με μοδεμ...σε αυτήν την περίπτωση τι μπορούμε να κάνουμε?
spooksville21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 φιλεμου γινε λιγο συγκεκριμενος, τι Modem,με τι θυρες,μαρκα κλπ... λογικα αν αυτος το συνδεει με usb εσυ μπορεις να εκμεταλευτεις το ethernet αν εχει και ο δικος σου βεβαια. Εσυ XP εχεις?
seric Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ο φίλος μου έχει ενα crypto f200 αν δεν κάνω λάθος. Εγώ έχω βίστα και αυτός όπως σας είπα win98se.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.