Προς το περιεχόμενο

Πού είναι το αρχείο Word; Οεο;

lambros00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες, μου ετυχε ενα κουφο προβλημα....

το πισι ψιλοσερνοτανε, οποτε ενω δουλευα σε ενα word αρχειο, το εσωσα, το εκλεισα κανονικα κ εκανα ρισταρτ το πισι...

οταν ξανανοιξε, το word αρχειο ειχε εξαφανιστει!!

μου βγαζει μινιμα οτι: "Δεν ήταν δυνατή η εύρεση του αρχείου"

εκανα κ με το r-studio μηπως ειχε γινει delete, αλλα τιποτα...

καμια ιδεα?? τι εγινε στα καλα καθουμενα??

σωστε με ρε παλικαριαααα!!!!

Δημοσ.

...αν ΕΙΣΑΙ σίγουρος για το ΠΟΥ το έσωσες, ερεύνησε το φάκελο (μήπως δε θυμάσαι σωστά το όνομα του αρχείου, που δίνεις προφανώς στο search).

Αν πάλι ισχύει η προηγούμενη συνθήκη, και ΔΕΝ ήταν αρχείο που προϋπήρχε, αλλά το είχες δημιουργήσει ίσα - ίσα για να δουλέψεις όσο δούλεψες πάνω του, υπάρχει και η (οκ τραβηγμένη) περίπτωση να ΝΟΜΙΣΕΣ ότι το έσωσες (ίσως πάτησες απλά save - ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ότι το είχες σώσει "ως" πριν , και ξέρω 'γω έτυχε να μην το κλικάρεις καλά ; ; ). Με λίγα λόγια, να βγήκες απ΄τα windows XΩΡΙΣ να έχει σωθεί το αρχείο κάπου, οπότε γειά του από τη ΜΝΗΜΗ ;

*...αν η κοπέλα στο avatar είναι γνωστή σου, φίλη σου, ξαδέρφη σου, αν τέλος πάντων έχεις κάποιο τηλέφωνό της, είναι εύκολο να μου το στείλεις ; Θέλω να τη ρωτήσω κάτι.

Δημοσ.

Να συμπληρώσω πως υπάρχει η αμυδρή περίπτωση το Word να έχει δημιουργήσει ένα αντίγραφο εργασίας του αρχείου σου στον ίδιο φάκελο με αυτόν όπου το έσωσες. Μόνο που αυτά τα αρχεία είναι "κρυφά" (hidden). Για βάλε την επιλογή να φαίνονται τα κρυφά αρχεία, ψάξε και πες μας...

Δημοσ.

παιδες, εθχαριστω για τημ βουθεια σασ...

λοιπον, το αρχειο δεν το δημιουργησα εκεινη τη μερα, το δουλευα πολλες βδομαδες, οποτε κ να μην το εσωσα την τελεθταια φορα, το πολυ πολυ να μην ειχε σωθει η δουλεια της μερασ.

οποτε παω να ατο ανοιξω απο τα προσφατα εγγραφα μου, μου βγαζει ερρορ μινιμα κ λεει οτι το αρχειο να ειναι κατεστραμενο!!!

εψαξα κ σε κρυφα αρχεια, παλι τζιφοσ!!!

δηλαδη, ευτο που εγινε ΔΕΝ υπαρχει στον παγκοσμιο χαρτη των πισι!!!

ο πρωτοσ ειμαι!!!

αρχηγε μου, ειναι μια πρωην μου, αν θεσ δες εδω για αυτην....

clubjenna.com

καμια αλλι βοηθειααααααααααααα????

Δημοσ.

restore ;

Νομίζω όση τύχη θα έχει η πρώην σου ως καλόγρια.

Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων (αυτές επαναφέρεις μ' ένα restore).

Eίναι θέμα εγγραφής αρχείου, και κατά πόσο το "βλέπουν" τα windows. Ψάξε για το Active File Recovery που είπαααααααααααα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...