sun_set Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Γεία σας, Έχω την HD3850 (connect3d) εδώ και 6 μήνες. Ενώ λειτουργούσε άψογα, εδώ και 1 βδομάδα περίπου με το που ανοίγω κάποιο game είτε καινούργιο είτε παλίο στην αρχή αρχίζει να κομματίαζεται η εικόνα και μετά μαυρίζει η οθόνη, ακούγεται ένας περίεργος ήχος και το pc φυσικά δεν ανταποκρίνεται παρά μόνο με restart. Αφού το πάλεψα 5-10 φορές να σιγουρευτό ότι δεν ήταν τυχαίο, έκανα ενα format μπας και φταίει τπτ από software πλευρά....αλλά πάλι τα ίδια. Καθάρισα και πολύ καλά όλο το pc από σκόνες μπας και είχε μπουκώσει αλλά τπτ παλι... Κατά τα άλλα το pc πάει άψογα....μόνο στα games παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα....η ερώτηση μου είναι να την πάω κατευθείαν πίσω για αλλαγή ή μήπως μπορεί να φταίει κάτι άλλο που θα έπρεπε να κοιτάξω??? Ευχαριστώ !!!!
Delirium Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Βασικα, δοκιμασε την, σε αλλο pc! Αν κι εκει τα ιδια, σιγουρευτηκες Το [] πηγαινει στο οτι, εαν μπορεις να περιμενεις, πιθανοτατα θα αντικατασταθει/πιστωθει, σε 4850
tmjuju Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες πιθανά να είναι ένα πρόβλημα. Δοκίμασε να αφαιρέσεις το πλαϊνό και να βάλεις ένα ανεμιστήρα να φυσάει το εσωτερικό... Καλά έκανες και καθάρισες.
vasi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Τσέκαρε τις θερμοκρασίες και τους χρονισμούς ,κατευθείαν rma
sun_set Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! και οι θερμοκρασιες ειναι ΟΚ και δεν έχω πειράξει τους χρονισμούς της κάρτας. Θα την πάω για rma από Δευτέρα τότε και ελπίζω να γίνει γρήγορα η όλη διαδικασία! Ευχαριστώ ξανα!!
Delirium Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Σπευδε βραδεως = καθυστερησε το! δε θα εχουν για πολυ ακομη 3850
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.