pmandd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Κοίτα, δεν είναι δυνατόν όλοι οι χρήστες να έχουν ντοκτορά στους υπολογιστές και τη χρήση του διαδικτύου. Ίσα ίσα η πλειοψηφία δεν ασχολείται με αυτά τα πράγματα! Eίναι περισσότερο θέμα κοινής λογικής, παρά μεγάλης εμπειρίας στο διαδίκτυο. Αυτό που έκανε ο φίλος είναι το ίδιο με το να έδινε σε κάποιον άγνωστο στο δρόμο τα λεφτά του, επειδή του υποσχέθηκε ότι θα του φέρει κάποιο προϊόν με χαμηλή τιμή. Πάλι καλά που ήταν λίγα τα λεφτά...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Eίναι περισσότερο θέμα κοινής λογικής, παρά μεγάλης εμπειρίας στο διαδίκτυο. Αυτό που έκανε ο φίλος είναι το ίδιο με το να έδινε σε κάποιον άγνωστο στο δρόμο τα λεφτά του, επειδή του υποσχέθηκε ότι θα του φέρει κάποιο προϊόν με χαμηλή τιμή. Πάλι καλά που ήταν λίγα τα λεφτά... Και σε ξαναρωτάω: Δεν το χειρίστικε καλά στη συνέχεια? Έπρεπε απλά να πεί "δεν βαριέσαι"?
pmandd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Πιο σημαντικό είναι να καταλάβει πως το λάθος είναι καθαρά δικό του. Γιατί αν δεν το καταλάβει αυτό, ό,τι και να κάνει τώρα, είναι πιθανό στο μέλοον να υποπέσει στα ίδια λάθη (και μετά πάλι τα ίδια...).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Πιο σημαντικό είναι να καταλάβει πως το λάθος είναι καθαρά δικό του. Γιατί αν δεν το καταλάβει αυτό, ό,τι και να κάνει τώρα, είναι πιθανό στο μέλοον να υποπέσει στα ίδια λάθη (και μετά πάλι τα ίδια...). Νο! ευθύνη έχει και ο άλλος που έστησε την απάτη και αν εδώ ο πρώτος αναγνώριζε πως το λάθος είναι μόνο δικό του τότε ο δεύτερος θα συνέχιζε ανενόχλητος την αναζήτηση νέων θυμάτων! Απλό είναι!
pmandd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Απλό είναι μεν, δε βοηθά στο κλείσιμο των απατεώνων δε. Πιστεύω πως μόνο αν ο καθένας θεωρήσει ότι οι συναλλαγές με "περίεργα" eshops γίνεται αποκλειστικά με δική του ευθύνη (ακόμα και αν, τυπικά και ουσιαστικά, δεν ισχύει αυτό), υπάρχει κάποια πιθανότητα να εκλείψει το φαινόμενο αυτό. Άλλωστε, ποιο είναι πιο πιθανό, να σταματήσουν να υπάρχουν απατεώνες ή να μην κάνουμε συναλλαγές μ' αυτούς;
Vamire666 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Εγω δεν πιστευω οτι ηταν λαθος του! Το internet πρεπει να ειναι καθαρο απο τετοια πραγματα αν οχι ο υπολοιπος κοσμος εστω το ιντερνετ πρεπει!!! Δεν μπορεις να καθεσαι καθε φορα που ψαχνεις για καποιο αντεικημενο η software να καθεσαι να βλεπεις και να ψαχνεις κατα ποσο ειναι πραγματικο η ειναι μλκς!!! Ενας εμπειρος χρηστης ειναι σιγουρο πως δυσκολα θα την πατησει αλλα το ιντερνετ ειναι για ολους ακομα και για τους ασχετους-αρχαριους χρηστες οποτε δεν πρεπει να υπαρχουν τετοια side!!! Οπως και με ψευτηκες διαφημησεις πχ κερδισατε 1000 ευρω η πορνο sides η εφαρμογες για κινητα!για μενα ολα τα παραπανω ειναι κατι παρα πανω απο παρανομα και καποια στιγμη το internet πρεπει να καθαρισει απο ΟΛΑ αυτα... Υ.Γ. κουραγιο φιλος και να ξερεις εμεις μαζι σου!!!! Υ.Γ 2 Μην αγοραζεται τιποτα απο κινα γιατι μετα 8α σας κανουν την ΚΙΝΕΖΑ!!!!lol
gvard Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Καλημέρα, Κοίτα, δεν είναι δυνατόν όλοι οι χρήστες να έχουν ντοκτορά στους υπολογιστές και τη χρήση του διαδικτύου. Ίσα ίσα η πλειοψηφία δεν ασχολείται με αυτά τα πράγματα! Δεν είναι θέμα ντοκτορά φίλε μου, καθώς το συγκεκριμένο μαγαζάκι διαφημίζεται μέσω spam e-mail και τις περισσότερες φορές ερχόμενο από φίλο του. Μα καλά, ο φίλος του θα του έγραφε στα Αγγλικά;
opts Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι είναι ότι το internet είναι η αντανάκλαση του πραγματικού κόσμου. Όταν στον πραγματικό κόσμο θα σταματήσουν οι απάτες, οι κλοπές…. θα σταματήσουν και στο internet Βλέπω τους δημοσιογράφους να αναθεματίζουν το net γιατί υπάρχουν διάφοροι που κάνουν διάφορα. Μάλιστα δηλαδή παλιά με το ταχυδρομείο δεν υπήρχαν τέτοια ? Το θέμα είναι πόσο εύκολο είναι να διαπράξουν κάτι παράνομο, ή το ότι το διαπράττουν ? Οσοι πιστεύουν ότι το net είναι ένα μαγαζί με καραμέλλες και τσίχλες με πωλητές των Χανς και την Γκρέτελ έχουν πέσει έξω Την ίδια προσοχή που θα είχατε όταν πηγαίνατε σε μία γειτονιά που δεν ξέρετε την ίδια προσοχή πρέπει να έχετε και στο δίκτυο Τέλος «ότι γυαλίζει ΔΕΝ είναι χρυσός» Επικροτώ επίσης το λογικό συμπέρασμα του gvard πιο πάνω
opts Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Υ.Γ 2 Μην αγοραζεται τιποτα απο κινα γιατι μετα 8α σας κανουν την ΚΙΝΕΖΑ!!!!lol Ασχετο, άτοπο, και λάθος Δεν σημαίνει ότι επειδή υπήρξε το συγκεκριμένο πρόβλημα ότι όλη η ΚΙΝΑ εξαπατάει τους αγοραστές !!
dimitris74 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Eίναι περισσότερο θέμα κοινής λογικής, παρά μεγάλης εμπειρίας στο διαδίκτυο. Αυτό που έκανε ο φίλος είναι το ίδιο με το να έδινε σε κάποιον άγνωστο στο δρόμο τα λεφτά του, επειδή του υποσχέθηκε ότι θα του φέρει κάποιο προϊόν με χαμηλή τιμή. Πάλι καλά που ήταν λίγα τα λεφτά... ακριβώς. δεν εχει σχεση το ιντερνετ ουτε και η κινα.
TRIPIOS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 εγω λεω καλυτερα μην μπλεξουμε με την κινεζικη μαφια γιατι θα σου σκασει καμια μερα κανας νιντζα κε αστα να πανε μετα
pataridis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά ούτε άσχετος από Internet είμαι ούτε και χτεσινός. Εχω λάβει πολλά τέτοια διαφημιστικά spam mail αλλά όπως είπα πάντα ήμουν προσεκτικός, Έτυχε το συγκεκριμένο site να είναι πιο "επαγγελματίες". Όταν έχεις έναν πωλητή σχεδόν όλη τη μέρα και σου απαντά σε πράγματα στο msn ε τότε λες μήπως είναι πράγματι καθαρή επιχείρηση. Δοκιμάστε να δείτε. Και αντί κάποιοι να πούνε ευχαριστώ που δεν έπεσαν και αυτοί στην παγίδα και υπάρχει κάποιος που τους προειδοποιεί αυτοί κάνουν λόγο περί χαζομάρας και δήθεν ότι δεν πρόκειται να την πατήσουν επειδή είναι γνώστες. Τόσο μυαλό έχουν αυτά λένε.
pataridis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Kάποιος λέει ότι το λάθος ήταν δικό μου. Ωραία δεν αντιλέγω έπεσα σε μια παγίδα. Δηλαδή τώρα τι πρέπει να κάνω. Να καθίσω με σταυρωμένα χέρια. Επιδίωξη μου είναι να κλείσω το site και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει να πάρω πίσω τα λεφτά μου. Μάλιστα θα προτιμούσα να υπάρχουν ποινικές διώξεις προς τους "κύριους" αυτούς που απομυζούν τα λεφτά του κοσμάκη. Αλλά κάποια καλομαθημένα παιδάκια σου λέει ας πρόσεχε εμείς δεν θα κάναμε το ίδιο λάθος ποτέ . Ωπα ρε κορόιδα. Μήπως δεν βγαίνετε από το σπίτι ή μήπως ακόμη ζείτε με το χαρτζιλίκι του μπαμπά? Ευχαριστώ κάποια μέλη για την κατανόηση και την υποστήριξη τους.
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Πωλητής και μιλάει στο MSN ?Λίγο περίεργο μου ακούγεται συνήθως παίρνουν τηλέφωνο... Και Pataridis ΜΠΡΑΒΟ για τις κινήσεις που κάνεις και για την γκρίνια.Η αδιαφορία δεν βοηθάει ΚΑΝΕΝΑΝ.Αν σε σας τους ωχαδερφιστές δεν αρέσουν οι πράξεις του pataridi ΜΗΝ κάνετε τον κόπο να γεμίζετε το θέμα με ανούσια,υπεροπτικά Post.Τι στο καλό ούτε τα 10χρονα δεν κάνουν έτσι...
pataridis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ. Μιλάει, λάθος προσδιορισμός ,σου απαντάει γραπτά στις ερωτήσεις σου. Αλλά πάντα υπάρχει ή σχεδόν πάντα τουλάχιστον κάποιος να σε "βοηθήσει" . Λογικά εμπλέκεται πολύς κόσμος. Είναι μάλιστα έτοιμοι να σε ρίξουν σε νέα παγίδα. Έχω δει πολλά τέτοια site στο παρελθόν αλλά ποτέ δεν είχα μπει στον πειρασμό να αγοράσω κάτι απο αυτούς Όπως είπα παρακολουθούσα το site επί ένα μήνα πριν αποφασίσω να παραγγείλω και ήμουν σε διαρκή επικοινωνία. Όπως καταλαβαίνετε κανείς δεν έχει κάνει κάτι τόσο καιρό ακόμη και αν έχει πέσει θύμα απάτης και είναι σαν αυτούς που λένε ιστορίες ότι πήρα και εγώ μια κάμερα από τον δρόμο και απλώς δεν δούλευε και γελάει με την ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.