Προς το περιεχόμενο

Aπάτη από ΚΙΝΑ

pataridis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα λεφτά που έχασα ήταν λίγα πραγματικά. Αλλά επειδή έπειτα βρίσκουν τρόπους να σε τουμπάρουν και ίσως κάποιοι πιο αδαείς πέφτουν στην παγίδα τους λέγοντας σου για παράδειγμα πάρε άλλα 3 και θα σου κάνουμε και έκπτωση 10% και θα πληρώσουμε εμείς το κινεζικό τελωνείο (ισχυρίστηκαν ότι το κινεζικό τελωνείο μπλόκαρε την εξαγωγή και θέλουν άλλα 125 ευρώ για να προχωρήσουμε σε αποστολή)(εεεεεε????)

Οπότε είτε κλείνουμε το μαγαζί ή το δυσφημούμε ώστε να μην τη πατήσουν και άλλοι.

Free Tibet.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
grow up kid

Φίλε μου πιστεύω ότι έχω μεγαλώσει αρκετά και προσπαθώ να κάνω κάτι εδώ. Αν εσύ πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα κράτα τη γνώμη για τον ευατό σου.

Δημοσ.

Dear friend:

Because using the payment of PAYPAL lasts for a long time, the product that this station is cheat to take is excessive.A time just in the adjustment, during the period of adjustment temporary not accept the payment of PAYPAL.

Thank for corporation!!

Οποιος καταλαβε ...καταλαβε :PPP

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Κλασικό template e-shop το οποίο διαφημίζεται μέσω spam mail που ξεκινάνε με "Dear Friend" και ενίοτε έρχονται από επαφές μας στο MSN (στις οποίες έχουν φάει το password από sites που λένε "δώσε τον κωδικό να σου πούμε ποιοι σε έχουν μπλοκάρει", αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο χαζά άτομα να την πατάνε έτσι :)

Δημοσ.
καλά κάνεις πάντως και το κυνηγάς η αδιαφορία δεν βοηθά κανέναν.

Συμφωνώ, μου κάνει εντύπωση που τον αποπήραν τόσοι.

αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο χαζά άτομα να την πατάνε έτσι :)

Κάνε μία βόλτα στο facebook ^_^

Δημοσ.

ρε φιλος μηπως οντως σου εκατσε μλκ απο το τελονειο???

εγω εχω παρει ποσα πραγματα απο εκει:lol::lol::lol:

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΚΛΕΙΣΤΩ αν υπαρχει κανας hacker εδω μεσα να helpαρει μπας και μπορει να το μπλοκαρει η να κανει τεσπα κατι ειναι βλακεια να γινονται τετοια πραγματα :mad:

Δημοσ.
Dear friend:

Because using the payment of PAYPAL lasts for a long time, the product that this station is cheat to take is excessive.A time just in the adjustment, during the period of adjustment temporary not accept the payment of PAYPAL.

Thank for corporation!!

Οποιος καταλαβε ...καταλαβε :PPP

Και γαμώ τα αγγλικά.... Αλλά εγώ λέω να πάρω μια hayabusa me 3000 euro λΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟLLL :lol:

Δημοσ.

Πάντα υπάρχει η υποψία και αν είναι νόμιμοι?? Κάποιοι από εσάς που θεωρούν τον εαυτό τους εξυπνότερο ίσως να είχαν πέσει την παγίδα τους και ίσως να είχαν χάσει μεγαλύτερα χρηματικά ποσά.Εγώ θεωρώ καθήκον μου να προειδοποιήσω και να προστατεύσω ακόμη και αυτούς τους "έξυπνους". Και δεν αδιαφορώ σε τέτοια περιστατικά όπως ίσως έχουν κάνει πολλοί από εσάς στο παρελθόν και το κυνηγώ . Ενημέρωσα και την ελληνική πρεσβεία στην Κίνα και προτίθεμαι να κάνω πολλά ακόμη αν δεν κατέβει η σελίδα. Αμάν με τους ωχαδερφιστές και τους έξυπνους.

Δημοσ.

Εισαι πολυ σωστος φιλε ...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με τους ωχαδερφιστές και τους ''έξυπνους''

Αυτοι ειναι οι χειροτεροι και πιο επικινδυνοι ...

Μπραβο και καλα κανεις γιατι αυριο μπορει να ειμαι κι εγω ενα θυμα τους ....

Μακαρι να σκεφτοντουσαν κι αλλοι σαν κι εσενα .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε θα του το κλεισουμε το μαγαζι....Το παλιοσχιζοματη που θα μας πασαρει παραμυθι!

Δημοσ.

Άλλωστε το μαγαζάκι είναι online συνέχεια (πάνω από 1 μήνα συστηματική παρακολούθηση) όπως και και οι πωλητές του . Αν δεν είχατε λάβει γνώση εσείς όλοι οι "έξυπνοι" θα ήθελα να ήξερα αν την πατούσατε ή όχι και μάλιστα τι ποσά θα χάνατε. Αγαπητέ κε gvard από την Τραχανοπλαγιά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα,

αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο χαζά άτομα να την πατάνε έτσι :)

Κοίτα, δεν είναι δυνατόν όλοι οι χρήστες να έχουν ντοκτορά στους υπολογιστές και τη χρήση του διαδικτύου. Ίσα ίσα η πλειοψηφία δεν ασχολείται με αυτά τα πράγματα!

Αποκτά κάποιος μια νέα σύνδεση στο διαδίκτυο και μιας και έχει ακούσει τόσα για προσφορές σε διάφορα προϊόντα, αρχίζει το ψάξιμο. Μέσα στα χιλιάδες sites είναι λογικό να πέσει πάνω σε πολλά σαν και αυτό όπου είναι αδύνατον να καταλάβει την απάτη μιας και δεν είχε άλλη εμπειρία με το αντικείμενο (οκ οι τιμές μπορούν να σε βάλουν σε υποψίες αλλά μετά πάλι λες "στην Κίνα είναι, φθηνά θα είναι κλπ κλπ").

Ο τρόπος που χειριστηκε το θέμα ο φίλος είναι ο πλεον σωστός και νόμιμος! Κατά πάσα πιθανότητα χρήματα δεν θα πάρει πίσω αλλά η όλη κινητοποίηση ίσως έχει κάποιο αποτέλεσμα! Έχουμε μάθει όλοι να λέμε "έλα μωρέ δε βαριέσαι!" και με αυτό τον τρόπο συντηρούμε τις καταστάσεις και περιμένουμε να υπάρξει αντίδραση από "κάποιον" εκτός από μας (και αυτό ισχύει γενικότερα όχο μόνο για τις αγορές στο διαδίκτυο).

Και στο τέλος όταν υπάρξει κάποια αντίδραση-εξέλιξη λέμε ένα "αααααααααααα καλά του κάνανε του ...." και χαιρόμαστε, άσχετα αν στην πραγματικότητα εμείς δεν κάναμε απολύτως τίποτα...

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...