pataridis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Παιδιά δείτε αυτό http://www.nevice.com και μην τολμήστε να κάνετε παραγγελία. Οι άνθρωποι έχουν στήσει μια καλή επιχείρηση και εξαπατούν κόσμο. Πως θα γίνει να το κλείσουμε το μαγαζάκι να μην κοροϊδέψουν και κανέναν άλλον?? Περιμένω συμβουλές σας.
TNT1982 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 βρισκεις την ΙΡ,μαθαινεις σε ποια χωρα ειναι,ειδοποιεις τις αρχες τις εν λογω χωρας..που ξερεις μπορει και να κανουν κατι.
pataridis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Κάτι καλύτερο?? Κάποια υπηρεσία που να ασχολείται με δικτυακές εταιρίες από Κίνα. Ίσως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Ελλάδα??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Κάτι καλύτερο?? Κάποια υπηρεσία που να ασχολείται με δικτυακές εταιρίες από Κίνα. Ίσως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Ελλάδα?? Τι ακριβώς θα κάνει η ελληνική Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για δικτυακή εταιρεία στην... Κίνα; Τι αρμοδιότητα μπορεί να έχει η ελληνική Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κάτι εκτός της ελληνικής επικράτειας; Τροφή για σκέψη...
pataridis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Na βρει μια άκρη με τις κινεζικές αρχές. Μου φαίνεται το πιο λογικό.
TNT1982 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Na βρει μια άκρη με τις κινεζικές αρχές. Μου φαίνεται το πιο λογικό. :lol::lol::lol::lol: πρεπει να υπαρχει διεθνης συμβαση αλλιως μεσω διπλωματων/προξενων κλπ....
pataridis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Οπότε απλώς μακριά από http://www.nevice.com Αλλά ζητάνε στην αρχή και έπειτα απλώς σου ζητάνε και άλλα. Μακριά.
dali13gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είναι ότι και η ελας για το... αναλογικό έγκλημα. Ασχολείται δηλαδή με τα "ελληνικά" εγκλήματα. Εσύ μάλλον θες κάτι σε Ηλεκτρονική Interpol για να κάνεις αυτό που λες-θες.
pataridis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ΡΕ παιδιά την βρήκα την άκρη. Η κινεζική πρεσβεία της Ελλάδος. Θα σας κρατήσω ενήμερους.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Παιδιά δείτε αυτό www.nevice.com και μην τολμήστε να κάνετε παραγγελία. Οι άνθρωποι έχουν στήσει μια καλή επιχείρηση και εξαπατούν κόσμο. Πως θα γίνει να το κλείσουμε το μαγαζάκι να μην κοροϊδέψουν και κανέναν άλλον?? Περιμένω συμβουλές σας. Να σου πω όμως κατί? (και μην το πάρεις πολύ στραβά) Δεν παραξενεύτηκες με αυτές τις τιμές που έβλεπες? Δεν έχεις δει δεκάδες αντίστοιχες άλλες περιπτώσεις με κινεζικα sites (ακόμη και εδώ στο insomnia)? Δεν πρόσεξες που ενώ στην αρχική σελίδα έχει και εικονίδιο για paypal, την ώρα που πας να κάνεις checkout σου εμφανίζει μόνο κατάθεση σε λογαριασμό ή western union (που έτσι δεν μπορείς σχεδόν να ζητήσεις πίσω τα χρήματα)? Αν περιμένεις να βγάλεις άκρη είσαι γελασμένος όπως επίσης και αν έχασες χρήματα μην ελπίζεις σχεδόν σε τίποτα!
TNT1982 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ΡΕ παιδιά την βρήκα την άκρη. Η κινεζική πρεσβεία της Ελλάδος. Θα σας κρατήσω ενήμερους. αρχηγε μου αν ο σερβερ που φιλοξενει το σαιτ ειναι σε αλλη χωρα θα σε πεταξουν εξω με καμια καρατια.
pataridis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 αρχηγε μου αν ο σερβερ που φιλοξενει το σαιτ ειναι σε αλλη χωρα θα σε πεταξουν εξω με καμια καρατια. Παλικάρι μου επειδή δεν είμαι ο πρώτος λογικά που έχει εξαπατηθεί αλλά το site είναι online συνέχεια κάποιος πρέπει να τους το κλείσει το ρημαδομάγαζο και επειδή η κατάθεση έγινε σε άτομο στη Κίνα όλο και κάποια άκρη μπορεί να βγεί. Τώρα όσον αφορά το PAYPAL λένε ότι δεν τους συμφέρει και δεν συναλλάσονται με paypal εκτός αν έχουν παραγγελία μεγαλύτερη των 2000 ευρώ. Έκανα επαφές με άτομα Κινεζική πρεσβεία και αναμένω νέα τους ,δεν με ενδιαφέρει η επιστροφή των χρημάτων μου αλλά ας το κλείσουν το μαγαζάκι ακούς εκεί μου λένε να μη τους δυσφημίσω γιατί έχουν δικηγόρους και θα κινηθούν εναντίον μου. CALL THE LAWYERS ....
kosmasgr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 HAAHAAHAAHA το πήρες πατριωτικά το θέμα Αγόρασες τίποτα φίλος ? Και αν ναι τι ακριβώς και πώς εξαπατήθηκες
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ...ακούς εκεί μου λένε να μη τους δυσφημίσω γιατί έχουν δικηγόρους και θα κινηθούν εναντίον μου. CALL THE LAWYERS .... Εδώ δεν έχουν καν ηλεκτρονικό κατάστημα και θα έχουν και δικηγόρους? Μαζί με τα μπινελίκια ρίξ'τους και ένα Free Thibet για να τους σπάσεις τα νεύρα!
cd2matheos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ναι καλα σιγα μην βρεις ακρη.κλαφτα τα λεφτακια σου.παραδεξου τα πραγματα ως εχουν. πηγες να το παιξεις πονηριδης και να πουλας μουρη οτι αγορασες με -60% εκπτωση. Βρεθηκανε ομως αλλοι πιο πονηριδηδες απο σενα. και γω καποτε ειχα κανει μια παραγγελεια απο εντελως αγνωστους αλλα για το διαστημα μεχρι να φτασει η παραγγελεια ειχα παρει αποφαση οτι τα λεφτα μου τα εχασα(απλως ειμουνα πορωμενος με το συγκεκριμενο οποτε ειπα η παιζω και χανω η παιζω και κερδιζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.