kbroxo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Εχω notebook ACER travelmate 7720G με κάρτα γραφικών ΑΤΙ Radeon HD 2600. Έκανα εγκατάσταση διάφορων παιχνιδιών (της τελευταίας 3ετίας) και ενώ η εγκατάσταση γίνεται κανονικά ότσν κάνω start game έχω κανονικά ήχο του παιχνιδιού αλλά η οθόνη είναι μαύρη. Δύο επισημάνσεις μάλλον κομβικές: 1. Το λαπτοπ είχε κανονικά vista και εγώ έχω βάλει ΧΡ 2. Στην εκκίνηση του λαπτοπ στην οθόνη εμφανίζεται μια ΑΤΙ προειδοποίηση που λέει ότι: "Το Catalyst Control Center δεν υποστηρίζεται από την έκδοση προγράμματος οδήγησης του ενεργοποιημένου προσαρμογέα γραφικών. Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών ΑΤΙ ή ενεργοποιήστε τον προσαρμογέα ΑΤΙ χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση οθονών". (Την ενέργεια αυτή την έκανα και η απάντηση ήταν ότι το πρόγραμμα οδήγησης είναι το καλύτερο για το σύστημα). Υπάρχει τρόπος να έχω εικόνα χωρίς να βάλω Vista;
pcfan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Να ξέρεις ότι δεν έκανες και πολυ καλά που έβαλες xp γιατί τώρα έχεις πρόβλημα με την κάρτα γραφικών.Τους drivers για την καρτα γραφικών τους έβαλες από το cd που είχε το laptop μαζί και είναι για vista ή τους κατέβασες από την ati ?Πάντως όπως βλέπω το ποστ σου κάτι δεν πάει καλά με τον catalyst.. Και θα σου προτείνω να ξαναβάλεις τα vista αφού τα υποστηρίζει και με το παραπάνω γιατί είδα ότι έχεις και 2gb ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.