louben Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Γεια χαρα σε ολους.Μια ερωτηση παιδια. Ειχα υπολογιστη και οθονη πανω σε ups(MUSTEK 600) και ελειπα διακοπες.Επιστρεφοντας ειδα το εξης τραγικο. 1)Το ups να σφυριζει σαν τρελλο.Μολις προσπαθησα να το επαναφερω τιποτα.Κανει ενα θορυβο για 2-3 λεπτα και μετα σβηνει. 2)Ο υπολογιστης με το που προσπαθουσα να τον βαλω στην πριζα μου εριχνε τις ασφαλειες.NA σημειωσω οτι του ειχα βαλει ακριβο τροφοδοτικο(Kai ups θυμιζω) και ιδου το αποτελεσμα. Τελος παντων τον υπολογιστη τον πηγα για επισκευη. Για το ups ηθελα να ρωτησω.Υπαρχει τροπος να "αναστησω" την μπαταρια?Αν οχι αξιζει ν ατου βαλω καινουργια και αν ναι ποσο κοστιζει?Και τελος:Μπορω να του βαλω μεγαλυτερης χωρητικοτητας? Thanks
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 To 600άρι έχει 7Ah μπαταρία,και παίρνει και 9Ah. Έχει γύρω στα 30 ευρά.
kosmasgr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Και γώ στο ίδιο ups έβαλα μπαταρία με 9ah και η διαφορά είναι εμφανής
Jofa Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ειναι αρκετα συμφερουσα η αγορα μπαταριας αρα σε συμφερει---μονο να ρωτησεις τη εγγυηση εχει η καινουρια μπαταρια
louben Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ΠΑιδια καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Σε μια προχειρη ματια που εριξα στο δησιο τα 9ah κανουν γυρω στα 25ε(και τα 7γυρω στα 20).ΠΑντως στο γερμανο της γειτονιας μου δεν ηξεραν τι τους γινεται.... Θα δω διαφορα με τα 9?Μια οθονη ειχα πανω και εναν υπολογιστη κλειστο και σε μια διακοπη ρευματος οχι απλα κλαταρε η μπαταρια αλλα οπως προανεφερα καηκε και το πισι. Οσοι εχετε βαλει 9αρα εχετε δει διαφορα???
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αυτά που λες είναι πολύ περίεργα. Κάηκε το pc ενώ ήταν κλειστό,και συνδεδεμένο στο ups?
louben Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 ΚΑι ομως.... Ειχα τον υπολογιστη συνδεδεμενο στο ups κλειστο. Ελειψα για 3-4 μερες. Γυρναω και ακουω το ups να σφυριζει.Πρωτη απορια.Υπολογιστης και οθονη κλειστη πως γινεται να εξαντληθει η μπαταρια του???? Προσπαθω να το επαναφερω αλλα ματαια.Το βαζω στην πριζα σφυραει και μετα απο 1 λεπτο σβηνει. ΠΑω να συνδεσω τον υπολογιστη στο ups του αδελφου μου μου ριχνει τις ασφαλειες ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ(πριν δουλευε κανονικα). Το συνδεω κατευθειαν στο ρευμα παλι τις ριχνει. Αρα αν μη τι αλλο η ζημια εγινε ΕΝΩ ΤΟ UPS HTAN SYNDEDEMENO. ΚΑι κατα τα αλλα το πηρα να μου προστατευει τον υπολογιστη. Αν ηθελα να καει τον ειχα συνδεδεμενο κατευθειαν στο ρευμα και ξεμπλεκα....
21century Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Ειχα ενα λιγο παλιοτερο μοντέλο MGE και το έδωσα σε ένα φιλο στο Γερμανο αλλά περιμένει να βρει την κατάληλλη μπατραία προκειμένου να την αντικαταστήσει...
Angelcrow Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Από όσο ξέρω, όταν έχεις το UPS κλειστό δεν προστατευεις τον υπολογιστή σου...Πρέπει να το έχεις ανοιχτό
louben Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Aytο το γνωριζω. Ασχετο αλλα μου ειπαν(και εχει μαλλον βαση) οτι στο ιδιο μεγεθος 7 και 9ΑΗ den yfistatai.ΚΑι εχει μια λογικη αφου δε γινεται το ιδιο μεγεθος ηλεκτρολυτων να βγαζει μεγαλυτερη αποδοση.ειναι πλασματικο(και παραπλανητικο). Αρα ή 7ah στο μεγεθος α η 12 σε μεγαλυτερο ομως μεγεθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.