souvlaki Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους... σήμερα έκανα μετά από 1μιση χρονο format γιατί ο υπολογιστής τα είχε παιξει εντελώς...έχω έναν αθλον 2000+ΧΡ και φανταστείτε ότι δεν μπορούσε ούτε στην πραγματική του συχνότητα να τρέξει... Τεσπα το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάμαι τον κωδικό του ρουτερ και δεν θέλω να κάνω σεταπ απότην αρχή...τι να κάνω? Ξέχασα να πω ότι το ρούτερ είναι linksys wag200g
phanispal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Συνήθως τα default username/password είναι admin/admin.
souvlaki Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 το δοκίμασα αλλά τίποτα...μάλλον το άλλαξα...υπάρχει άλλος τρόπος?
disqualified Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 πιεσε με μια καρφιτσα για καποια δευτερολεπτα το reset που θα βρεις πανω στο router και κανε setup απο την αρχη
souvlaki Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 έλεγα να μην χάσω τις ρυθμίσεις γιατί δεν ξέρω πως αλλά στο ιντερνετ μπαίνει κανονικά απλώς δεν μπορώ να μπω στο σεταπ!Με το ρεσετ όμως μετά δεν θυμάμαι τα στοιχεία της σύνδεσης...και πάλι πρόβλημα θα έχω....#$% passwords
dimitris2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 εκτος απο reset δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι.αν δε θυμασαι τα στοιχεια της συνδεσης και δε τα εχεις ουτε στο κουτι οταν στα εστειλαν, παιρνεις τηλεφωνο στον παροχο και τα κανονιζετε... αλλιως χλωμο το κοβω
antonl Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Για τα στοιχεία της σύνδεσης (το password δηλαδή) μπορεί να σε ενημερώσει ο ISP σου. edit: Άργησα
Kryptonite Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Κομματάκι άσχετο, αλλά το router γιατί θες να το πειράξεις??Οι ρυθμίσεις του δεν έχουν αλλαχθεί..Το pc έκανες format..στο router οι ρυθμίσεις παραμένουν ως έχουν.. Πάντως κι εγώ φοβάμαι πως μάλλον το reset είναι η μόνη λύση αν έχεις δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδιασμούς που ίσως χρησιμοποιούσες και δε δουλεύουν..
dali13gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Κομματάκι άσχετο, αλλά το router γιατί θες να το πειράξεις??Οι ρυθμίσεις του δεν έχουν αλλαχθεί..Το pc έκανες format..στο router οι ρυθμίσεις παραμένουν ως έχουν..Πάντως κι εγώ φοβάμαι πως μάλλον το reset είναι η μόνη λύση αν έχεις δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδιασμούς που ίσως χρησιμοποιούσες και δε δουλεύουν.. Ακριβώς. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα στο router. Το pc έπρεπε ήδη να παίρνει κανονικά internet.
souvlaki Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Εντάξει ιντερνετ έπαιρνα κανονικά απλά πανικοβλήθηκα που δεν μπορούσα να βρω το password... Τελικα ο υπολογιστής μάλλον απεβίωσε...δούλευε με λιγότερα Mhz και με επανεκκινήσεις συνέχεια που έκανε μόνο του αλλά από εχτές παρέδωσε πνεύμα.Δεν κάνει ούτε ποστ...τωρα τι ακριβώς κάηκε ο θεος και η ψυχή του. Η επεξεργαστής ή μομπο Σας ευχαριστω όλους...
dali13gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Τελικα ο υπολογιστής μάλλον απεβίωσε...δούλευε με λιγότερα Mhz και με επανεκκινήσεις συνέχεια που έκανε μόνο του αλλά από εχτές παρέδωσε πνεύμα.Δεν κάνει ούτε ποστ...τωρα τι ακριβώς κάηκε ο θεος και η ψυχή του. Μήπως τον έκανε ban ο paredwse?
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 μπας και ειναι θεμα στατικ ΙΡ/DHCP? καμια σχεση αυτο.απλα αν εχεις ξεχασει τα στοιχεια απλα δεν μπορεις να μπεις μεσα.internet εχεις κανονικα.απο την αλλη υπαρχει το reset sta default και οι οδηγιες ειναι στο site της forthnet για παραδειγμα.ακομα και forthnet Να μην εχει οι ρυθμισεις ειναι οι ιδιες πλεον pppoe/llc
souvlaki Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Οχι παιδες γιατί να με κάνουν μπαν?Σας γράφω από έναν παλιό Πεντιουμ 400 που έχουμε στη δουλειά...ο υπολογιστής όντως δεν κάνει τίποτα.Ενα διαγνωστικό με λεντ της μσι που είχε η μητρική από την έναρξη ανάβουν 4 κόκκινα λαμπάκια που στο βιβλιαράκι λέει ότι δεν λειτουργεί ο επεξεργαστής... Υπάρχει περίπτωση να είναι μητρική?Εχω πει σε ένα φίλο να φέρει έναν αθλον 2500 που έχει να το δοκιμάσουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.