Hades21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Εγώ τρόμαξα βλέποντας το Mulholland Drive ότι έχει διάρκεια 140 λεπτά.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δεν το εχω δει ακομα για αυτον ακριβως τον λογο.
Emilie Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Εκτός από τα προφανή ring (το σκατό στην κάλτσα που λένε), omen, shining, it, κτλ είχα τρομάξει πολύ (φταίει φυσικά η πολύ μικρή ηλικία) με τα γκρέμλινς :o:o ειδικά όταν ήταν μες στην μύξα και φαλακρά να πετάγονται από παντού πάνω σου, πολύ αηδία :eek: έλεγχα και συνεχώς κάτω από το κρεβάτι, για ένα διάστημα. Και η άλλη ήταν η σιωπή των αμνών (πολύ μικρή όταν την είδα), που πάλι έλεγχα την οροφή του ασανσέρ για αρκετό καιρό. :-D:-D Ακόμα, πιτσιρικαρία φάση, ο εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες, το χαν πάρει σε κασέτα κάτι φίλοι των δικών μου και μένα με είχαν βάλει σ ένα δωμάτιο να μην το βλέπω. Εγώ όμως πήγαινα και έβλεπα κρυφά και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ.Ακόμα θυμάμαι τις σκηνές.:-D:-D
andreas86 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 δεν θα το έλεγα τρομακτική αλλά η πιο respect ταινία thriller είναι το Μartyrs ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:43 ---------- επίσης frontieres,Haute Tension και γενικά ο γαλλικός κινηματογράφος είναι φοβερός
speedy23 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ακουγεται εντελως χαζο πια αλλα οταν ειχα δει για πρωτη φορα σε αρκετα μικρη ηλικια το "Τσακι η δολοφονος κουκλα" ή οπως αλλιως λεγοτανε,ειχα χεστει πανω μου απο τον φοβο.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Η κούκλα του Σατανά. Γιατί να ακούγεται χαζό; Τρομακτική ταινία είναι.
antreas18 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Το νο1 ενα ναι...μετα βγηκανε ομως κατι "η αδερφη του τσακι" , "η κουμπαρα του τσακι" κλπ...
Qaara Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Creep Descend Dead Birds μμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας
slygeo87 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Το νο1 ενα ναι...μετα βγηκανε ομως κατι "η αδερφη του τσακι" , "η κουμπαρα του τσακι" κλπ...
χάπι Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ringu 1, 2, 0 the shinning κ.α. που δε μού'ρχονται τώρα
elven Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά επειδή υποτίθεται είναι θρίλερ. Τα "Σε βλέπω",SAW πάνε με τη σειρά; Δηλαδή για να δεις το 3 πρέπει να δεις τα 1 και 2; Ποιο προτείνετε;Δεν έχω δει κανένα Και για να μείνω στο θέμα,είχα ψιλοφοβηθεί με το "Ψίθυροι Πνευμάτων"
slygeo87 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δεσ' τα όλα απ' την αρχή...είναι σαν να διαδραματίζονται απ' το 2-5 όλα την ίδια στιγμή.Δεν ξέρω αν με πιάνεις.
elven Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Χμμ,κατάλαβα.Thanks *Τελικά είδα το 1,τρελή μούφα και με αρκετά λογικά λάθη
slygeo87 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Eίδα εχθες το Stir Of Echoes, που είπε ένας φίλος.Μου άρεσε πάρα πολύ, πολύπλοκο αλλά όσο πέρναγε η ώρα γινόταν όλο και πιο κατανοητό.Δεν μου άφησε καμία απορία δηλαδή.''Έτσι εξηγούνται όλα'' και έτσι.Τρομακτικό...hmmm..δεν θα το έλεγα, πιο πολύ με ενδιέφερε πως θα εξελιχθεί το σκηνικό παρά κανά 2 φαντασματάκια που έδειξε.Παρόλο που δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Kevin Bacon πιστεύω πως έδωσε εξαιρετική ερμηνεία του ρόλου του σε αυτό το έργο.Έξυπνο plot, ωραίο casting, ωραία ατμόσφαιρα, άνετα την ξανά έβλεπα.Αυτά.Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.Αξίζει το κόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.