Iron_man21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 The Shining (1980)The Hills Have Eyes (2006) Quarantine (2008) +50 για το Quarantine
kazak-hool Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 το rec ηταν τελειο........... τρελαθηκα , εγω και οι φιλοι μου
Sayer Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ρε παιδια , εμενα το REC καλο μου φανηκε αλλα πολυ αποτομο και αδοξο τελος....
polonos1313 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Το blair witch δεν ήταν τρομακτικό αλλα full αγχωτικό...το grudge το κινεζικο ήταν αρκετά καλο από άποψη χεσίματος, το μονο έργο που μου έκατσε και μια ώρα μετά το τέλος. Από εκεί και πέρα μονο μια ταινία με έκανε να την κλείσω στα 26 μου, The abandoned. Ένταξη η μοναδική ταινία που δείχνει φαντάσματα κλπ για μεγάλα χρονικά διαστήματα, zoom στην φάτσες κτλ, δείτε, εγώ δεν μπόρεσα http://www.imdb.com/title/tt0475937/ Κάθησα και είδα το "The Abandoned " και μπορώ να πω οτι ξεκινάει πολύ ωραία (πολύ αγχος και τρόμος) αλλά στο τέλος έπεσε τρελό ξενέρωμα
slygeo87 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Nαι οντως μούφα πλοτ, 2 φαντάσματα έδειξε και αυτά ήταν κλώνοι των πρωταγωνιστών. =ρ
slipknot Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ρε παιδια , εμενα το REC καλο μου φανηκε αλλα πολυ αποτομο και αδοξο τελος.... Θα βγει και 2.
alexdelpiero Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Το ψυχω, το Turistas,Το οτοστοπ του τρομου,ο απολυτος τρομος η λαθος στροφη1,ο τελευταιος επιζων(Στιβ Οστιν) κ το αιμα στους λοφους1.
polonos1313 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Το ψυχω, το Turistas,Το οτοστοπ του τρομου,ο απολυτος τρομος η λαθος στροφη1,ο τελευταιος επιζων(Στιβ Οστιν) κ το αιμα στους λοφους1. Αν έγραφες τους τίτλους και με τις αγγλικές ονομασίες θα ήσουν πρώτος!!!! Βασικά θα ήθελα τον τίτλο στα αγγλικά για το "απόλυτος τρόμος" και το "ο τελευταίος επιζών". To oτοστοπ του τρόμου ειναι το "The Hitcher " ???? http://www.imdb.com/title/tt0455960/
alexdelpiero Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Αν έγραφες τους τίτλους και με τις αγγλικές ονομασίες θα ήσουν πρώτος!!!!Βασικά θα ήθελα τον τίτλο στα αγγλικά για το "απόλυτος τρόμος" και το "ο τελευταίος επιζών". To oτοστοπ του τρόμου ειναι το "The Hitcher " ???? http://www.imdb.com/title/tt0455960/ Ο απολυτος τρομος ειναι το wolf greek ενω το δευτερο ειναι το <the condemnedt>.Σωστα το <The hitcher> που αποτελει ριμεικ της ταινιας του '86.
V for Vagelis Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Αν και δεν έχω ψαχτεί πολύ με θρίλερ θα πω το Omen (το παλιό). Έχω προσέξει ότι τρομάζω περισσότερο σε ταινίες όπου υπάρχει και μεταφυσικό στοιχείο. Δηλαδή ταινίες με παρανοϊκούς δολοφόνους ίσως δε με τρομάζουν τόσο, πχ Shining που έχει αναφερθεί αρκετές φορές (κατά τ' άλλα όμως εξαιρετικό).
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Έχω προσέξει ότι τρομάζω περισσότερο σε ταινίες όπου υπάρχει και μεταφυσικό στοιχείο. Δηλαδή ταινίες με παρανοϊκούς δολοφόνους ίσως δε με τρομάζουν τόσο, πχ Shining που έχει αναφερθεί αρκετές φορές (κατά τ' άλλα όμως εξαιρετικό). Δεν είχε μεταφυσικό στοιχείο το Shining?
alexdelpiero Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Αν και δεν έχω ψαχτεί πολύ με θρίλερ θα πω το Omen (το παλιό).Έχω προσέξει ότι τρομάζω περισσότερο σε ταινίες όπου υπάρχει και μεταφυσικό στοιχείο. Δηλαδή ταινίες με παρανοϊκούς δολοφόνους ίσως δε με τρομάζουν τόσο, πχ Shining που έχει αναφερθεί αρκετές φορές (κατά τ' άλλα όμως εξαιρετικό). Σε τετοιο στιλ μ αρεσε πολυ η καθοδος(the descent),η σπηλια(the cave)το 1408,οι αγγελιοφοροι,το ορφανοτροφειο και τα ζομπις.
V for Vagelis Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δεν είχε μεταφυσικό στοιχείο το Shining? Θυμόμουν που τον Νίκολσον τον είχε πιάσει Cabin Fever και άρχισε να σφάζει κόσμο. Αλλά έχεις δίκιο. Εβλεπε και κάτι οράματα με φαντάσματα (πχ στο μπαρ), γι αυτό και του στριψε στο τέλος. ε έχω καιρό να τη δω, ήταν περαμένη και η ώρα και τη πέταξα τη βλακεία μου
kostetos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Λοιπον δυο ταινιες θα πω...α)skeleton key(ειδικα που αφηγητε την ιστορια των μαυρων ειναι απιστευτο..) β)Murder party(οι καμμενοι στις σαπιλες θα το ξερουν σιγουρα http://www.imdb.com/title/tt0878695/ )
antreas18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Για να μην ανοιξω καινουριο θεμα μπορει καποιος να μου πει ποιος ειναι ο αγγλικος-πρωτοτυπος τιτλος της ταινιας του Καρπεντερ το "Πλασμα" ??Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.