dkangel000039 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 καλησπερα Μηπως ξερει κανεις πως μπορω ν αεγκαταστησω το Linksys Wireless-g usb adapter μου σε Ubuntu 8.04 εψαξα στο internet για οδηγους αλλα τιποτα...να φανταστω οτι εδω τελειωνει κ η γνωριμια μου με τα linux??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 http://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/linksys-wireless-g-usb-version-4-and-ubuntu-8.04-652480/ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Η γνωριμια σου με τα Linux ειναι μια απο τις ποιοτικες και αξιολογες "γνωριμιες" που θα κανεις,αν και θελει κατανοηση και υπομονη. - Παρομοια με αυτες των γυναικων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 να φανταστω οτι εδω τελειωνει κ η γνωριμια μου με τα linux??? ΤΟ linux. Εdit : Πόσο ηλίθια είναι η προειδοποίηση για σύντομα μηνύματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ΤΟ linux. Εdit : Πόσο ηλίθια είναι η προειδοποίηση για σύντομα μηνύματα... Εαν αναφερεσαι στα Distro λες "τα". Εαν αναφερεσαι στο Project / λογισμικο λες "το". Σ'ευχαριστουμε παντως,τελειομανη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Καλά αυτό από το μυαλό σου το έβγαλες; Το linux (γενικά) ή Οι Linux διανομές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Καλά αυτό από το μυαλό σου το έβγαλες; Το linux (γενικά) ή Οι Linux διανομές Ναι συγνωμη εχεις δικιο,το καταχωρησε και ο Μπαμπινιωτης. θα το βαλουνε και στα βιβλια της ελληνικης γλωσσας συντομα.../να ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.