Προς το περιεχόμενο

Ιδιόκτητο δίκτυο FORTHNET στο Ρέθυμνο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ όσοι είστε από Ρέθυμνο πείτε τις εντυπώσεις σας για το δίκτυό τους.

Εγώ εδώ και μερικές εβδομάδες που έχω μπει έχω δει downoad το πολύ 5 mb (τα πρωϊνά γύρω στο 1 με 1,5) και upload γύρω στα 800 kb ενώ συχνές είναι και οι αποσυνδέσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

στα πόσα mbit κλειδώνεις? για πες και τα στατιστικά της adsl που δείχνει το router

Δημοσ.

Έχω το Zyxel P-660HW-D1, τώρα που γράφω έχει κλειδώσει στα 21358/1021.

Αυτά τα στατιστικά εννοείς? (την ip την έχω σβήσει)

f_routerstatsm_a0d0d00.jpg

Να και τα αποτελέσματα από το speedtest, είναι το καλύτερο download που μου έχει βγάλει εδώ και κάμποσες μέρες.

297657211.png

Επίσης, μένω σχετικά κοντά στο κτίριο του ΟΤΕ, 5 λεπτά περίπου με τα πόδια

Ευχαριστώ

Δημοσ.

και αυτά επίσης από την DSL Line Status από το router μου:

noise margin upstream: 12 db

output power downstream: 16 db

attenuation upstream: 9 db

noise margin downstream: 6 db

output power upstream: 12 db

attenuation downstream: 20 db

• Super Moderators
Δημοσ.

τόσες φορές το έχουμε γράψει ότι τα καταραμένα speedtests δεν είναι αξιόπιστα (αν έπαιρνα λεφτά κάθε φορά που το έγραφα θα ήμουν πλούσιος) και παρόλα αυτά σε κάθε νέο topic βλέπω τα ίδια...

τέσπα, βάζεις έναν download manager (πχ GetRight, DAP, IDM, FlashGet) και κατεβάζεις 1-2 αρχεία από sites της Nvidia, AMD/ATI, Logitech, Microsoft...

μόνο έτσι θα δεις την πραγματική ταχύτητα που πιάνει η γραμμή σου

Δημοσ.
τόσες φορές το έχουμε γράψει ότι τα καταραμένα speedtests δεν είναι αξιόπιστα (αν έπαιρνα λεφτά κάθε φορά που το έγραφα θα ήμουν πλούσιος) και παρόλα αυτά σε κάθε νέο topic βλέπω τα ίδια...

τέσπα, βάζεις έναν download manager (πχ GetRight, DAP, IDM, FlashGet) και κατεβάζεις 1-2 αρχεία από sites της Nvidia, AMD/ATI, Logitech, Microsoft...

μόνο έτσι θα δεις την πραγματική ταχύτητα που πιάνει η γραμμή σου

αποθηκευσε καπου αυτο το κειμενο και κανε το copy-paste καθε φορα!!:lol::P

Δημοσ.

Καλά. Κάνε και ένα σχόλιο σε παρακαλώ και για τα στατιστικά της γραμμής γιατί εγώ δεν τα καταλαβαίνω

• Super Moderators
Δημοσ.

με 20db downstream line attenuation συγχρονίζεις/κλειδώνεις σε αυτή την ταχύτητα που αναφέρει το router σου, απολύτως normal

Δημοσ.

Πριν λίγο κατέβασα κάποια αρχεία από το site της nvidia με κυμαινόμενες ταχύτητες από 220 έως 550kb/s στην καλύτερη περίπτωση και για πολύ λίγο (με flashget). Αυτό είναι φυσιολογικό?

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν είναι φυσιολογικό bansumi, φαίνεται είναι πίτα το dslam...

CompHeller, DNS servers έχεις βάλει στο router?

Δημοσ.

Έχω βάλει τους dns στο router αλλά όχι και στο 'Local Area Connection' γιατί το λαπτοπ πηγαινοέρχεται και στα άλλα μέρη που πάω δεν δουλεύει με αυτά τα dns.

Ελπίζω να μη χρειαστεί να βάζω τα dns όποτε είμαι σπίτι, να τα βγάζω όταν φεύγω και να τα ξαναβάζω ότι ξαναεπιστρέφω .... γιατί αυτό γίνεται καθημερινά...

Άν όμως κάνω login στο router οι dns είναι εκεί, αποθηκευμένοι! Άρα λογικά είμαι οκ? (αλλα δεν είμαι)

Δημοσ.
όχι δεν είναι φυσιολογικό bansumi, φαίνεται είναι πίτα το dslam...

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Τι μπορώ να κάνω? Να τους πάρω τηλέφωνο να τους πω να βελτιώσουν το δίκτυό τους εδώ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...