yannis27gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Κάνω κανονικά τερματισμό, ολοκληρώνεται η διαδικασία (σε επίπεδο windows) ακούγεται ένας ελαφρύς ήχος που ακουγόταν πάντα όταν έσβηνε, η οθόνη γίνεται μαύρη (ένα νορμάλ σβήσιμο δηλαδή) αλλά ο υπολογιστής συνεχίζει να δουλεύει κανονικά!! Τι μπορεί να φταίει;
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Για να γίνω πιο κατανοητός, κλείνουν τα windows αλλά ο υπολογιστής κατά τα άλλα μένει κανονικά ανοιχτός (φώτα, ανεμιστήρες, κ.τ.λ.). ???
spdrosin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ποιο τροφοδοτικό έχεις; Δηλαδή δε σβήνει ποτέ το τροφοδοτικό εκτός αν το κλείσεις από το κουμπί;
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δεν έχει κουμπί. Πάντως ναι, πρέπει να το βγάλω απ΄την πρίζα για να κλείσει. Και μόλις το ξαναβάλω στην πρίζα κατευθείαν αρχινάει. Μάλλον κόλλησε, ε;
sarakinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Έχει κάτι ρυθμήσεις το BIOS για το power του pc..ψάξε εκεί,η καλύτερα κάνε ένα bios reset...για αυτό που σου λέω δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια ρύθμηση..πάντως ρυθμήσεις αναμονής και ενέργειας έχει..δες το και μόνος σου...επίσης δες μήπως κανένα καλώδιο βραχυκυκλώνει και δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Κάνω κανονικά τερματισμό, ολοκληρώνεται η διαδικασία (σε επίπεδο windows) ακούγεται ένας ελαφρύς ήχος που ακουγόταν πάντα όταν έσβηνε, η οθόνη γίνεται μαύρη (ένα νορμάλ σβήσιμο δηλαδή) αλλά ο υπολογιστής συνεχίζει να δουλεύει κανονικά!! Τι μπορεί να φταίει; Δηλαδή φαίνεται ότι μπαίνει σε stand-by mode... Καλά δεν αναγνωρίζει το shut down... Μπορείς να αλλάξεις τις λειτουργίες μέσα από BIOS...
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Εγώ έχω άλλο πρόβλημα στο παλιό pc.Όταν σβήνει μένουν τα Power led,keyboard leds κ κάνα usb αναμμένα..
Evil_Skullman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Αγοραστε σταθεροποιητη τασης.Το διακοπτακι on/off κανει καλη δουλεια. Γιαννη σε αυτο σιγουρα οφειλεται το τροφοδοτικο σου αλλα δε χρειαζεται υποχρεωτικα αλλαγη.
overclockerd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 πρώτα δές τίς ρυθμίσεις στόν τόμεα power settings(ή θα τό λέει κάπως έτσι) στο bios,αν δέν βγάλεις άκρη δοκίμασε να κάνεις ενα reset στο bios,άν δέν αλλάξει κάτι πολύ πιθάνον να φτάιει και το τροφοδοτίκο σου! δηλαδή είτε να μήν είναι αρκέτο για το σύστημα σου(που δέν μάς το λές για να πούμε κάτι με σιγουρία) ή νά έχει πάθει κάποια βλάβη.Εσύ δόκιμασε κάποιο αλλό τρόφοδοτίκο αν μπόρεις(απο κάποιο φίλο ή γνώστο)δίαφορετικα μπόρεις να αφήσεις το pc με τα βάσικα(δηλάδη μία μνήμη ram αν έχεις δύο,ένα σκληρο αν έχεις δύο κτλ ώστε να μέινει το pc με τα απαραίτητα για να λειτουργήσει) βέβαια αυτό θα τό κάνεις σταδιάκα, δηλάδη πρώτα θα βγάζεις τη μία απο τις δύο μνήμες,θα το δοκίμαζεις,έπειτα θα βγάζεις τον δεύτερο σκλήρο,θα ξάναδοκίμαζεις κτλ. αν κλείσει κανόνικα το pc αύτο σήμαινει οτί το τροφοδότικο σού έιχε το πρόβλημα και χρείαζεται αντικατάσταση.
Kazeta Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Εχω κι εγω παρομοιο προβλημα με τον καινουργιο υπολογιστη μου,ο οποιος μπαινει μαλλον σε sleep mode οταν κανω τερματισμο δηλαδη κλεινουν ολα (οθονες,πληκτολογια,usb θυρες) αλλα ο ανεμιστηρας του cooler στροφαρει πολυ αργα και το LED,φωτακι, των σκληρων παραμενει ανοιχτο. Ετσι αναγκαζομαι να κλεινω τον διακοπτη απο το τροφοδοτικο(Hiper 680W). Δεν με πειραζει και πολυ αυτο αλλα δεν ξερω αν επιβαρυνει το συστημα και ειδικοτερα τους σκληρους. Το θεμα το εψαξα παντως και απ'οτι καταλαβα πρεπει να εχεις enabled το Acpi support η οτι αλλο σχετικο με αυτο απο το power menu του Βιοs. Μεσα στα windows μπες στον device manager και εκει που λεει στις εγκατεστημενες συσκευες computer δες αν τα windows αναγνωριζουν τον υπολογιστη σου ως Acpi συμβατο και οχι ως Standard computer.
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Αγοραστε σταθεροποιητη τασης.Το διακοπτακι on/off κανει καλη δουλεια.Γιαννη σε αυτο σιγουρα οφειλεται το τροφοδοτικο σου αλλα δε χρειαζεται υποχρεωτικα αλλαγη. ότι νανε όμως ε.... βγάζετε και οι 2 το τροφοδωτικό βραχυκυκλώνετε πράσινο με μαύρο από το 24πινο και το ξε-βραχυκυκλώνετε αν το τροφοδωτικό σβήσει τότε το πρόβλημα είναι από windows λογικά Acpi related
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ότι νανε όμως ε.... βγάζετε και οι 2 το τροφοδωτικό βραχυκυκλώνετε πράσινο με μαύρο από το 24πινο και το ξε-βραχυκυκλώνετε αν το τροφοδωτικό σβήσει τότε το πρόβλημα είναι από windows λογικά Acpi related η πιο σωστή αντιμετώπιση μέχρι στιγμής (+1 για το ότι να ναι και από μενα)
mad1kas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ρε μαγκες αμα εχετε Vista προσεξτε αμα πατατε το κουμπακι που εχει ενα κυκλο κι μια γραμμη μεσα αυτο δεν ειναι το power of αυτο το βαζει αδρανεια κανονικα κλεινει απο το αλλο κουμπακι διπλα απο εκει που κανεισ κι επανεκινιση πιο κατω λεει τερματισμος λειτουργιας...αυτο εκανα κι εγω κι μετα το ανακαλυψα
tmjuju Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Τα πιο δύσκολα προβλήματα έχουν τις πιο απλές λύσεις ποντάρω στον mad1kas
alex89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Για εμένα κάνε ένα reset το bios πρώτα όπως είπε και ένα φίλος παραπάνω. Αν συνεχίσει το πρόβλημα, δοκίμασε με ένα άλλο τροφοδοτικό. Αν συνεχίσει βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.