Προς το περιεχόμενο

Floppy disk

petkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και 6 μηνες παλευω με ενα υπολιστη τον οποιο εχω συναρμολογησει μονος μου. Δεν εχω καλες γνωσεις πανω στο θεμα και ποτε δεν τον καταφερα να δουλευει τελεια. Τελικα μπορεσα να τον φερω σε μια καλη κατασταση, ωσ που αποφασισα να αλαξω τον sata σκληρο μου με ενα παλιασ τεχνολογιας γιατι το καλωδιο του sata βγαινει πολυ ευκολα!!

Ξερω πωσ ειναι λαθοσ αυτο και πως υπαρχουν καπια καλωδια με γωνια (????) που ειναι πιο σταθερα, αλλα μιας και τον εχω λεω να τον χρισιμοποιησω. Αν καποιος εχει υποψιν καποιο on line manual gia physical intsalation 8α ειμουν ευγνωμων! :-)

Τελος θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση πειραζει που δεν εχω βαλει floppy disk στο pc?

Δημοσ.

Προφανώς αναφέρεσαι σε P-ATA δίσκο, έτσι; Η μόνη διαφορά με τους S-ATA δίσκους είναι οτι αντί για το sata καλώδιο χρησιμοποιείς το παλιό flat, όπως αυτό που χρηδιμοποιείς για τα drives σου.

Φυσικά και δεν πειράζει, με την προυπόθεση οτι δε θα το χρειαστείς κάποια στιγμή...

Δημοσ.
εδω και 6 μηνες παλευω με ενα υπολιστη τον οποιο εχω συναρμολογησει μονος μου. Δεν εχω καλες γνωσεις πανω στο θεμα και ποτε δεν τον καταφερα να δουλευει τελεια. Τελικα μπορεσα να τον φερω σε μια καλη κατασταση, ωσ που αποφασισα να αλαξω τον sata σκληρο μου με ενα παλιασ τεχνολογιας γιατι το καλωδιο του sata βγαινει πολυ ευκολα!!

Ξερω πωσ ειναι λαθοσ αυτο και πως υπαρχουν καπια καλωδια με γωνια (????) που ειναι πιο σταθερα, αλλα μιας και τον εχω λεω να τον χρισιμοποιησω. Αν καποιος εχει υποψιν καποιο on line manual gia physical intsalation 8α ειμουν ευγνωμων! :-)

Τελος θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση πειραζει που δεν εχω βαλει floppy disk στο pc?

Όλος ο πρόλογος τι σχέση έχει με την ερώτηση?

Αλλά όπως είπε ο φίλος παραπάνω, δε πειράζει.

Δημοσ.

...αν δεν υπάρχει πρόβλημα κατά την εκκίνηση (που μάλλον δεν υπάρχει), τότε όντως δεν "πειράζει" που δεν έχεις εγκαταστήσει floppy, αλλά ίσως το ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ πηγαίνοντας να εγκαταστήσεις windows xp (αν, λέμε).

...όσο για "manual για physical installation"....meaning ; !

(αν εννοείς πώς να βάλεις το SATA καλώδιο,,,απλά είναι τα πράγματα, το βάζεις και τελείωσε, αλλά, για τσέκαρε μπας και έχει σπάσει/φύγει τίποτε είτε από το βύσμα του καλωδίου, είτε του δίσκου, γιατί έτσι στο άσχετο δεν υπάρχει λόγος "να βγαίνει πολύ εύκολα"...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...