alexzzz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Έχει το δικό της στυλ, ωραία τραγούδια και φωνή και πολύ καλή Live.
elena blue Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 η φωνη της ειναι πολυ δουλεμενη, καλο ρεπερτοριο αλλα απο το 2005 κι επειτα σαν να επαναλαμβανεται, πραγμα που κινδυνευει να της προσδοσει το χαρακτηρισμο της μονοτονης. πρεπει να ψαξει λιγο τον ηχο της.
katerinaki16 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 η φωνη της ειναι πολυ δουλεμενη, καλο ρεπερτοριο αλλα απο το 2005 κι επειτα σαν να επαναλαμβανεται, πραγμα που κινδυνευει να της προσδοσει το χαρακτηρισμο της μονοτονης. πρεπει να ψαξει λιγο τον ηχο της. +1 απο μενα.αλλα απο στιχο δεν παιζεται!!!! Πουλάει κουλτούρα...τσάμπα μόρτισα. Χμμ Ειναι κι αυτο μια αποψη...Που νομιζω οτι μεγαλωνοντας θα συμμεριζομαι ολο και πιο πολυ.. Προς το παρον ομως με ενδιαφερει μονο η δουλεια της κοπελας Και στο συνολο της ειναι παρα πολυ καλη!
Cygnus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Το πρώτο της CD "Η Γη Γυρίζει" (αν θυμάμαι καλά) ήταν εξαιρετικό, κατά την άποψή μου, αν και δεν είμαι του ελληνικού. Τώρα το επόμενο με απογοήτευσε γιατί το πήγε αλλού το στυλ της..Κρίμα!
Eddy_Gordo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Πριν μερικα χρονια που ηταν στο θεατρο πετρας και ειχε παισμενα τα μαλακια κοτσο και οχι αυτο το περιεργο ηταν μια χαρα αλλα μετα Μεγαλοπιαστηκε και αυτη...
ioanna_b Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 την δευτέρα που την είδα, μ'αρεσε..όπως είπε κ ο άλεξ έχει δικό της στυλ..όμορφα τραγούδια..δεν ξέρω γιατί αλλά την έχω συνδιάσει με νεραιδοεξωτικό..!άκου εκεί να δεις..λοολλ..
damian1977 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Απο τις λιγες ερμηνευτριες που πραγματικα δεν μπορω να ακουσω...απιστευτα παραφωνη στα δικα μου αφτια....μαλλον ειναι love or hate her φαση.
TH_boy_20 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Πουλάει κουλτούρα...τσάμπα μόρτισα. +1 και απο εμενα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.