Προς το περιεχόμενο

Ανδριαννα Μπαμπαλη

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η φωνη της ειναι πολυ δουλεμενη, καλο ρεπερτοριο αλλα απο το 2005 κι επειτα σαν να επαναλαμβανεται, πραγμα που κινδυνευει να της προσδοσει το χαρακτηρισμο της μονοτονης. πρεπει να ψαξει λιγο τον ηχο της.

Δημοσ.
η φωνη της ειναι πολυ δουλεμενη, καλο ρεπερτοριο αλλα απο το 2005 κι επειτα σαν να επαναλαμβανεται, πραγμα που κινδυνευει να της προσδοσει το χαρακτηρισμο της μονοτονης. πρεπει να ψαξει λιγο τον ηχο της.

+1 απο μενα.αλλα απο στιχο δεν παιζεται!!!!

Πουλάει κουλτούρα...τσάμπα μόρτισα.

Χμμ Ειναι κι αυτο μια αποψη...Που νομιζω οτι μεγαλωνοντας θα συμμεριζομαι ολο και πιο πολυ..

Προς το παρον ομως με ενδιαφερει μονο η δουλεια της κοπελας :mrgreen:

Και στο συνολο της ειναι παρα πολυ καλη!

Δημοσ.

Το πρώτο της CD "Η Γη Γυρίζει" (αν θυμάμαι καλά) ήταν εξαιρετικό, κατά την άποψή μου, αν και δεν είμαι του ελληνικού. Τώρα το επόμενο με απογοήτευσε γιατί το πήγε αλλού το στυλ της..Κρίμα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πριν μερικα χρονια που ηταν στο θεατρο πετρας και ειχε παισμενα τα μαλακια κοτσο και οχι αυτο το περιεργο ηταν μια χαρα αλλα μετα Μεγαλοπιαστηκε και αυτη...

Δημοσ.

την δευτέρα που την είδα, μ'αρεσε..όπως είπε κ ο άλεξ έχει δικό της στυλ..όμορφα τραγούδια..δεν ξέρω γιατί αλλά την έχω συνδιάσει με νεραιδοεξωτικό..!άκου εκεί να δεις..λοολλ..

Δημοσ.

Απο τις λιγες ερμηνευτριες που πραγματικα δεν μπορω να ακουσω...απιστευτα παραφωνη στα δικα μου αφτια....μαλλον ειναι love or hate her φαση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...