Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Το κλειστό δεν σημαίνει ότι το μέλος έχει "κλειδώσει" το profile για να μην το βλέπουν άσχετοι σαν εμένα κι εσένα;
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Νομιζω πως πρέπει να σε κάνει add ως friend για να το δεις.
gherudos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Όχι,δεν καταλάβατε.Άλλο ρωτάει το παιδί και η απάντηση απλά είναι όχι.
snik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 παντως εχω παρατηρησει οτι αν θες να δεις τις φωτογραφιες καποιου μπορεις αλλα με μια προυποθεση να εχετε εναν κοινο φιλο οπου αυτος θα κανει comment στις Pics αυτου που θελουμε να δουμε. Αν κανει comment θα εμφανιστει σαν Νews feed στην αρχικη σελιδα.Για να το κανω πιο κατανοητο εστω οτι θελουμε να δουμε φωτογραφιες της Α και εχουμε κοινο φιλο τον Β οπου αυτος θα κανει ενα comment σε μια φωτογραφια της Α.Θα μας βγαλει στα news feed να λεει οτι ο Β σχολιασε την ταδε φωτογραφια.Μολις κλικαρουμε εκει θα μπορουμε να πατησουμε next και να δουμε ολο το album που κανονικα θα ηταν κλειδωμενο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 παντως εχω παρατηρησει οτι αν θες να δεις τις φωτογραφιες καποιου μπορεις αλλα με μια προυποθεση να εχετε εναν κοινο φιλο οπου αυτος θα κανει comment στις Pics αυτου που θελουμε να δουμε.Αν κανει comment θα εμφανιστει σαν Νews feed στην αρχικη σελιδα.Για να το κανω πιο κατανοητο εστω οτι θελουμε να δουμε φωτογραφιες της Α και εχουμε κοινο φιλο τον Β οπου αυτος θα κανει ενα comment σε μια φωτογραφια της Α.Θα μας βγαλει στα news feed να λεει οτι ο Β σχολιασε την ταδε φωτογραφια.Μολις κλικαρουμε εκει θα μπορουμε να πατησουμε next και να δουμε ολο το album που κανονικα θα ηταν κλειδωμενο. Αν θυμάμαι καλά, όταν ανεβάζεις φωτογραφίες, υπάρχει επιλογή στα Privacy Settings να τις βλέπουν και οι φίλοι των φίλων σου. Οπότε, εάν σε έχω ως φίλο αλλά δεν έχω φίλο τον αδερφό σου (τον οποίον έχεις εσύ), ο αδερφός σου μπορεί να δει τις φωτογραφίες μου γιατί είναι φίλος σου κι εσύ είσαι φίλος μου (φίλος φίλου). Μήπως αναφέρεσαι σε αυτό το "παραθυράκι";
Hellaslover Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Όλα τα profiles είναι "κλειστά" μέχρι να τον κανεις add σαν φίλο/η. Δηλαδή το συγκεκριμένο profile δε το έκανε private επίτηδες. Για να το δεις πρέπει είτε να το κανεις add η να είστε από το ίδιο network. Δηλαδή στη δίκια μου περίπτωση που μένω sacramento μπορώ να δω όλα τα profiles από αυτούς στο sacramento. Φαντάζομαι το ίδιο για αθηνα, πάτρα κτλ.
snik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 μπορει αλλα δεν ξερω αν ειναι οντως αυτο γιατι κανονικα δεν μπορω να δω τις φωτογραφιες καποιου 3ου που τον εχουν κανει add φιλοι μου.Μονο ετσι εχω μπορεσει μεχρι τωρα
2arkoudi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Παιδες εχω δει οταν ψαχνω καποιον που δεν ειναι friends μου οτι εχει βγαλει απο το Profile του το view friends εαν δεν εισαι φιλος του. Πως το κανει? γιατι εχω φαει τον <<κοσμο>> απο το Privacy αλλα δεν το βρισκω!
Bigi444444 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δηλαδή όλα τα προφίλ αρχικά είναι κλειδωμένα χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να το επιλέξεις εσύ αυτό;Και τότε πώς υπάρχουν προφίλ που μπορώ να τα δω κανονικά χωρίς κανένα κοινό φίλο;Μπερδεύτηκα...
gherudos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Το κλειστό σημαίνει ότι το έχει κλειδώσει για να μην μπορεί να το δεί κανείς.Αν κάποιος από τη λίστα των φίλων σας επιθυμεί να κλείσει τον λογαριασμό του τότε τον χάνετε από τη λίστα σας μέχρι να ξανανοίξει τον λογαριασμό του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.