firewalker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Για αύριο απόγευμα προς βραδάκι, λέμε με τον nske να βρεθούμε για καφεδάκι σε κάποιο κεντρικό σημείο τον Αθηνών (Θησείο - Εξάρχεια κ.τ.λ.). Όσοι έχετε ελεύθερο χρόνο και θέλετε ελάτε να γνωριστούμε. Ποστάρετε για να οριστικοποιήσουμε ώρα και μέρος. Χρήστες Windows μπορούν να παραβρεθούν αφού πρώτα επαναλάβουν την παρακάτω φράση τρεις φορές. "Απεταξάμην τον Bill Gates" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Πετύχατε μέρα . Πάω για ορειβασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Έβερεστ; Πότε γυρίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ταΰγετο . Κυριακή. Καλά να περάσετε geeks όλου του κόσμου (σας πειράζω βρε) Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Fan των παραθύρων και του Μπίλλ μαζευτείτε!!! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 -Windoweeeeeeerrsssss! Prepare For Glooory!!! -Penguins, tonight, we dine in heeeeeeell !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 here i am ηρθε και ο δευτερος....WINDOOOOOOWS:p:p:p:p δεν μπορω θα ειμαι στο χωριο μου εξω απο το καρπενησι...ονοματι Βελαωρα....(ανοιξτε google earth και μολις παει πανω απο την Ελλαδα γραψτε στο search "Velaora" και θα σας παει....οι φωτος που διχνουν το χωριο ειναι απο εμενα....[αφτη με τις κατσικες δεν ειναι] ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ζηλεύω καλά να περάσετε. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=D3D8I6nVQvw:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ταΰγετο . Κυριακή. Καλά να περάσετε geeks όλου του κόσμου Φεύγω κι όλα γύρω μου αλλάζουν Εγώ δε μένω πια εδώ Κι όσα αφήνω πίσω δε με νοιάζουν Κι όσα δε θα ξαναδώ Όλη η γη σαν ποτάμι Που κυλάει ο χρόνος Δίχως τέλος και αρχή Κι η ζωή το ταξίδι Που θα κάνω μόνος Για να φτάσω στην πηγή Δε με νοιάζει που θα ξημερώσω Που με βρίσκει η αυγή Τα φτερά μου θέλω να απλώσω Να αγκαλιάσω τη ζωή Αφιερωμενο σε οσους κανουνε κατι καλυτερο απο το να καθοντε καθημερινα στο σπιτι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Θα χαρω πραγματικα να με βολευουν οι ωρες που θα κανονισετε ωστε να παρευρεθω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 trizoni, τι ώρες μπορείς; Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ώρα. Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα ο nske. Θα απαντήσει αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Φεύγω κι όλα γύρω μου αλλάζουνΕγώ δε μένω πια εδώ Κι όσα αφήνω πίσω δε με νοιάζουν Κι όσα δε θα ξαναδώ Όλη η γη σαν ποτάμι Που κυλάει ο χρόνος Δίχως τέλος και αρχή Κι η ζωή το ταξίδι Που θα κάνω μόνος Για να φτάσω στην πηγή Δε με νοιάζει που θα ξημερώσω Που με βρίσκει η αυγή Τα φτερά μου θέλω να απλώσω Να αγκαλιάσω τη ζωή Αφιερωμενο σε οσους κανουνε κατι καλυτερο απο το να καθοντε καθημερινα στο σπιτι ! Πιο τραγούδι ειναι αυτο ; πολυ ωραιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με την ώρα, καλύτερα από τις 6 και μετά θα έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Σε γενικες γραμμες περιπου 5.30-7.30 ειναι καλα για μενα. Αλλα τυχαινουν και κατι εκτακτα. Για αυτο απλως ενημερωστε με και θα κανω οτι μπορω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.