mithrid Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 φιλοι μου θελω να παρω καινουριο ψυγειο,αλλα δεν ξερω τι μοντελο και τι πρεπει να προσεξω στην αγορα του.ακουω προτασεις και οικονομικες ιδεες.με εχουν μπερδεψει τα no frost και κατι καινουρια χαρακτηριστικα που αναφερουν.υποψην οτι ειμαι ενα ατομο στο σπιτι και θα αρκεστω σε ψυγειοκαταψυκτη
eliask Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ενεργειακη κλάση Α Α+, διαστάσεις , έαν θέλεις να βγάζει νερό και παγάκια από την πόρτα, και design( πού όλα λίγο πολύ ίδια είναι) και νομίζω είσαι έτοιμος .¨-)
HamerZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Να προσέξεις να μην γράφει πουθενά τίποτα για C κλάση αντί για Α με μικρά γράμματα ή πίσω από την πόρτα πχ, γιατί έτυχε να δω και τέτοιο σε ψυγείο.
gtsamour Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Πρόσεχε μην πάρεις καμια μάπα και αντί για no frost σου βγεί Bo Frost
mithrid Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 σκεφτηκα κατι φθηνο μιας και ειμαι ενα ατομο οπως αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=21421 τι λετε?
lary7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μακρια απο αυτην την μαρκα!!!Εχω ενα τετοιο, οταν το πηρα ειχε 8-9 βαθμους το ψυγειο και -40 η καραψηξη! Το εφτιαξαν αλλα ακομα η καταψηξη κανει πολυ κρυο.+ οτι κανει αρκετο θορυβο οταν δουλευει.Δώσε καλυτερα +50-60Ε και πάρε ενα μαρκας γνωστης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.