Προς το περιεχόμενο

Είναι η ιδέα μου η θα έπρεπε να τα παίζω άψογα;

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Έχω Επεξεργαστή e8500 core2duo

Κάρτα γραφικών ATI 4870

Monitor Samsung t220

Όταν πάω να δω ένα trailer στο http://www.apple.com/trailers

Και πάω να το δω σε HD τότε στα 720p κολλάει απίστευτα, στα 480p λιγότερο

και σε μη HD παίζει τέλεια!

Γιατί;

Δημοσ.

Για να ελεγξεις αν φταιει το hardware, κατεβασε καποιο απο αυτα στον σκληρο σου και δοκιμασε να το αναπαραγεις....

Αν δεν εχεις προβλημα, τοτε φταιει η συνδεση...

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον zavlakas.

Ένας εύκολος τρόπος να κατεβάζεις τα Apple trailers που θέλεις απλώς από τον browser σου χωρίς πρόσθετο software, περιγράφεται εδώ...

Δημοσ.

Αν το κατεβάσω και το δω με VLC όλα οκ αλλά αν το δω με QuickTime δεν παίζει σωστά

και από θέμα σύνδεσης έχω Forthnet 2Play κλειδώνω στα 20 οπότε δεν παίζει από αυτό...

Δημοσ.
Αν το κατεβάσω και το δω με VLC όλα οκ αλλά αν το δω με QuickTime δεν παίζει σωστά

και από θέμα σύνδεσης έχω Forthnet 2Play κλειδώνω στα 20 οπότε δεν παίζει από αυτό...

1080p και γενικά HD video έχει υψηλά bitrate, οπότε μπορεί να φταίει και η σύνδεσή σου, ή απλά το site να είναι φορτωμένο.

Επίσης ο Quicktime player είναι γτπ. Μην τον χρησιμοποιείς. Ούτε ο vlc είναι πολύ καλός. Βάλε mpc-hc (και ffdshow, χωρίς να είναι απαραίτητο πλέον) και θα παίζεις τα πάντα και

με DXVA (hardware acceleration) αφού έχεις ATI 4xxx.

Δημοσ.

Οκ λοιπόν η σύνδεση δεν φταίει γιατί και που το κατεβάζω με quick τα ίδια κάνει...

Γενικά δεν βλέπω ποτέ με Quick απλά επειδή ήμουνα στο site...

Μπορείς λίγο να μου αναλύσεις το DXVA;

Είναι κάτι που το ενεργοποιώ από το ATI Centre;,κάτι που το κατεβάζω, η κάτι που το έχει άπλα η κάρτα μου;

Δημοσ.

Διάβασε εδώ για το media player classic - home cinema (mpc-hc) και για το DXVA. Κατέβασε την τελευταία έκδοση από εδώ.

Για να έχεις αποκωδικοποίηση video μέσω της κάρτας γραφικών βασικά θες 3 πράγματα:

1. Κατάλληλη κάρτα γραφικών (η νέα σειρά της ATI είναι ότι καλύτερο).

(φρόντισε να έχεις κάποιο καινούργιο driver μόνο)

2. Κατάλληλο αποκωδικοποιητή για το video (mpc-hc video decoder).

3. Συμβατό video (Η.264 ή VC-1 με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά).

Τώρα όσο αφορά στις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις (αν και εφόσον χρειάζεται) από το control panel της κάρτας σου, δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω ΑΤΙ.

Δημοσ.

Βασικά δεν ξέρω για τούς περισσότερους

αλλά εγώ προτιμώ VLC

Σε μένα τουλάχιστον παίζει πολύ καλύτερα από MPC-HC

Δημοσ.

Δοκιμασε να απεγκαταστησεις το Codec pack....

....αλλωστε αφου λες απο μονος σου οτι προτιμας τον VLC, σου ειναι παντελως περιττο....

Δημοσ.

ok παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας!

τελικά κατέληξα στο VLC μιας και τουλάχιστον σε μένα παίζει την καλύτερη ποιότητα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...