NOPSTRIM Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Γεια χαρά! Έχω Επεξεργαστή e8500 core2duo Κάρτα γραφικών ATI 4870 Monitor Samsung t220 Όταν πάω να δω ένα trailer στο http://www.apple.com/trailers Και πάω να το δω σε HD τότε στα 720p κολλάει απίστευτα, στα 480p λιγότερο και σε μη HD παίζει τέλεια! Γιατί;
darklordvader77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 τσεκαρε τι εκδοση Quicktime εχεις, κ αν επιτρεπεται με ποιον browser μπαινεις?
NOPSTRIM Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Firefox η εκδοσή είναι η τελευταία γιατί τώρα έκανα Install τα windows την και κατέβασα από το site
zavlakas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Για να ελεγξεις αν φταιει το hardware, κατεβασε καποιο απο αυτα στον σκληρο σου και δοκιμασε να το αναπαραγεις.... Αν δεν εχεις προβλημα, τοτε φταιει η συνδεση...
parsifal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Θα συμφωνήσω με τον zavlakas. Ένας εύκολος τρόπος να κατεβάζεις τα Apple trailers που θέλεις απλώς από τον browser σου χωρίς πρόσθετο software, περιγράφεται εδώ...
NOPSTRIM Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αν το κατεβάσω και το δω με VLC όλα οκ αλλά αν το δω με QuickTime δεν παίζει σωστά και από θέμα σύνδεσης έχω Forthnet 2Play κλειδώνω στα 20 οπότε δεν παίζει από αυτό...
nautilus7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αν το κατεβάσω και το δω με VLC όλα οκ αλλά αν το δω με QuickTime δεν παίζει σωστάκαι από θέμα σύνδεσης έχω Forthnet 2Play κλειδώνω στα 20 οπότε δεν παίζει από αυτό... 1080p και γενικά HD video έχει υψηλά bitrate, οπότε μπορεί να φταίει και η σύνδεσή σου, ή απλά το site να είναι φορτωμένο. Επίσης ο Quicktime player είναι γτπ. Μην τον χρησιμοποιείς. Ούτε ο vlc είναι πολύ καλός. Βάλε mpc-hc (και ffdshow, χωρίς να είναι απαραίτητο πλέον) και θα παίζεις τα πάντα και με DXVA (hardware acceleration) αφού έχεις ATI 4xxx.
NOPSTRIM Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Οκ λοιπόν η σύνδεση δεν φταίει γιατί και που το κατεβάζω με quick τα ίδια κάνει... Γενικά δεν βλέπω ποτέ με Quick απλά επειδή ήμουνα στο site... Μπορείς λίγο να μου αναλύσεις το DXVA; Είναι κάτι που το ενεργοποιώ από το ATI Centre;,κάτι που το κατεβάζω, η κάτι που το έχει άπλα η κάρτα μου;
nautilus7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Διάβασε εδώ για το media player classic - home cinema (mpc-hc) και για το DXVA. Κατέβασε την τελευταία έκδοση από εδώ. Για να έχεις αποκωδικοποίηση video μέσω της κάρτας γραφικών βασικά θες 3 πράγματα: 1. Κατάλληλη κάρτα γραφικών (η νέα σειρά της ATI είναι ότι καλύτερο). (φρόντισε να έχεις κάποιο καινούργιο driver μόνο) 2. Κατάλληλο αποκωδικοποιητή για το video (mpc-hc video decoder). 3. Συμβατό video (Η.264 ή VC-1 με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά). Τώρα όσο αφορά στις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις (αν και εφόσον χρειάζεται) από το control panel της κάρτας σου, δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω ΑΤΙ.
NOPSTRIM Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Βασικά δεν ξέρω για τούς περισσότερους αλλά εγώ προτιμώ VLC Σε μένα τουλάχιστον παίζει πολύ καλύτερα από MPC-HC
zavlakas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Εχεις εγκαταστησει μηπως καποιο codec pack που περιεχει το QT alternative?
NOPSTRIM Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Γενικά έχω, (K-lite Codec Pack) - (Real Player Alternative) - (VLC) - (MPC-HC), όμως το QT Alternative δεν το έχω βάλει.
zavlakas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δοκιμασε να απεγκαταστησεις το Codec pack.... ....αλλωστε αφου λες απο μονος σου οτι προτιμας τον VLC, σου ειναι παντελως περιττο....
poihths Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 δοκιμασε και τον kmplayer ειναι αντιστιχος μετον βλσι
NOPSTRIM Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ok παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας! τελικά κατέληξα στο VLC μιας και τουλάχιστον σε μένα παίζει την καλύτερη ποιότητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.