Acid-Burn Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, Γνωστός μου έχει το παραπάνω laptop το οποίο είχε αγοραστεί πριν 1,5 χρόνο. Επέκταση εγγύησης δεν αγοράστηκε δυστυχώς. Είχε 1 χρόνο εγγύηση. Πριν 2 εβδομάδες το laptop σταμάτησε να λειτουργεί. Δεν άναβε κανένα φωτάκι όταν πατούσα το κουμπί on/off. Επίσης όταν συνδεόταν ο φορτιστής στο laptop ακουγόταν ένας περίεργος θόρυβος από τον φορτιστή. η πρώτη σκέψη ήταν χαλασμένος φορτιστής ή η motherboard γιατί δεν άναβε κανένα λαμπάκι. Πήγε στο service του multirama στο Mall στο οποίο μας είπαν ότι δε μπορούνε να βρούνε τί φταίει..Πληρώθηκε το ποσό των 15 ευρώ (νομίζω τόσα ήταν) και το πήρα και το πήγα στην PC Systems που έχει αναλάβει το service των FS (μετά από επικοινωνία με τη FS με ενημέρωσαν ότι πρέπει να το πάω εκεί) Μετά από μια εβδομάδα με ενημέρωσαν ότι φταίει η κάρτα γραφικών. Τους είπα ότι δεν ανάβει κανένα λαμπάκι και μήπως φταίει ή/και η μotherboard και με ενημέρωσαν ότι βάλανε άλλη vga και έπαιξε κανονικά. Ζητάνε ?552,16 για την παραγγελία και επισκευή του laptop!!!!Δεν είναι πολλά για μια vga???Δηλαδή η motherboard πόσο θα πήγαινε;:;;;; Έψαξα λίγο στο ebay μπας και βρω καμμία vga (είχε την 7400) αλλά δε βρήκα τίποτα. Τα ερωτήματα είναι: Ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ 7400 για το συγκεκριμένο laptop?? Τελικά η εγγύηση των 2 χρόνων ισχύει κανονικά;Δηλαδή μπορώ να πατήσω εκεί;Και αν ναι τί πρέπει να κάνω;(Υπάρχει κάποια διαδικασία ή πρέπει να πάω απλά και να τους "πρίξω" μέχρι να το δεχτούν;;;; Δώστε μου τα φώτα σας παιδιά γιατί κρίμα είναι.Το laptop είναι αρκετά καλό για να πάει χαμένο!!(Core 2 Duo Τ7200, X1400,120GB HDD, 1GB RAM 667) (EDIT: X1400 όχι Geforce 7400....) Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
antonl Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Σχετικά με την εγγύηση δεν ξέρω πόσο σε βοηθάει αυτό.
Acid-Burn Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Βοηθάει το link που μου έδωσες. Με βάση αυτά ισχύει 2 χρόνια εγγύηση για τη συγκεκριμένη περίπτωση.Σωστά; Μπορεί να απαντήσει και κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη οδηγία και αν τελικά ίσχυσε; Ευχαριστώ
michalis2610 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Κάρτα αν δεν βρίσκεις το ebay πιθανόν να μπορείς να βρεις στις αγγελίες (χαλασμένα φορτητά για ανταλακτικά) αλλά δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς ότι θα τη δει ο φορητός σου. Γενικά είναι πονεμένη ιστορία. Ακόμα πιο πονεμένη ιστορία όμως είναι η κατάσταση με τη διετή εγγύηση. Διάβασε το υπόμνημα στις αγγελίες (2ετής εγγύηση προϊόντων) για να δεις περίπου τι ισχύει και πως μπορείς να κινηθείς. Καλή τύχη. ΥΓ: Με πρόλαβαν.
Acid-Burn Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δε βρίσκω τίποτα στις αγγελίες :-(:-( Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει την διετή εγγύηση με αυτή την οδηγία; Θα ήταν χρήσιμο πιστεύω να πει την εμπειρία του και το τι ακριβώς έκανε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.