ppsakis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Καλησπερα, προσφατα αγορασα την LG w2600HP. Καλη, χρυση, ωραια ζωντανα χρωματα σε φωτο, ταινιες, αλλα για οταν την χρησιμοποιω για σερφαρισμα η "δουλειες γραφειου" γενικοτερα εχω το εξης προβλημα. Τα χρωματα και ειδικα το κοκκινο, ειναι υπερβολικα φωτεινα. Δλδ οτι υπαρχει σε αποχρωση κοκκινου στην οθονη χτυπαει εντονα στο ματι. Επαιξα ατελειωτες ωρες με brightness, contrast, rgb values,gamma κλπ και της οθονης και της καρτας γραφικων (nvidia 7600GT) αλλα δεν εβγαλα ακρη. Eχει κανεις καμια ιδεα, κατι που ισως παρελειψα να δοκιμασω? Υποψιαζομαι βεβαια οτι απλα ετσι ειναι η οθονη και μαλλον δεν αλλαζει αυτο οτι ρυθμιση και να κανω....
panaiz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 γεια σου φιλε μου, λογικα η λυση στο προβλημα σου ειναι στο rgb values αλλα οπως ειπες το δοκιμασες, δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι . θελω και εγω να αγορασω την συγκεκριμενη οθονη, εκτος απο το προβλημα με το εντονο κοκκινο γενικοτερα ειναι καλη? την προτινεις? ποσο την πηρες και απο που? επισης τι εγγυηση δινουν σε περιπτωση καμμένου/κολημενου pixel?
marinosi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Καλησπερα,προσφατα αγορασα την LG w2600HP. Καλη, χρυση, ωραια ζωντανα χρωματα σε φωτο, ταινιες, αλλα για οταν την χρησιμοποιω για σερφαρισμα η "δουλειες γραφειου" γενικοτερα εχω το εξης προβλημα. Τα χρωματα και ειδικα το κοκκινο, ειναι υπερβολικα φωτεινα. Δλδ οτι υπαρχει σε αποχρωση κοκκινου στην οθονη χτυπαει εντονα στο ματι. Επαιξα ατελειωτες ωρες με brightness, contrast, rgb values,gamma κλπ και της οθονης και της καρτας γραφικων (nvidia 7600GT) αλλα δεν εβγαλα ακρη. Eχει κανεις καμια ιδεα, κατι που ισως παρελειψα να δοκιμασω? Υποψιαζομαι βεβαια οτι απλα ετσι ειναι η οθονη και μαλλον δεν αλλαζει αυτο οτι ρυθμιση και να κανω.... Καλησπέρα, Το καλύτερο μάλλον θα ήταν να δοκιμάσεις να καλιμπράρεις την οθόνη με κάποιο εργαλείο όπως το BlueEye 2 της LaCiE, ή γενικότερα οποιοδήποτε άλλο βρεις.Λογικά θα δεις μεγάλη διαφορά. Οπως όμως ρωτάει και ο panaiz, πες μας μερικά πράγματα για την οθόνη και αν μπορείς έχεις χρόνο ανέβασε μας καμιά photo. Ευχαριστώ P.S: Απο hardforum σε ενα αντίστοιχο thread είδα πως ένας Ουκρανός reviewer για κάποιο περιοδικό εβγαλε το ICM profile που χρησιμοποίησε.Αν θέλεις δοκίμασε το και πες μας: http://ko.itc.ua/files/LG%20W2600HP.icm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.