Xpriens Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Λοιπον εχω την 9800GTX και παω σημερα να παικσω CRYSIS και πεζω κανα 2-3 ωρες ι εκει π παιζω κολαει και το τερματιζω απο την διαχειριση και ξανα μπενω και μετα απο κανα 1 ωρα παλι τα ιδια . η θερμοκρασια της gpu ειναι 63c . Αν μπορει καποιος ας με βοιθισει.
phanispal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Τι εννοείς "η θερμοκρασια της gpu ειναι 63c"; idle μετά από cold boot, με το που βγεις από το παιχνίδι, full load; (που δε νομίζω) To Crysis γενικά είναι κακοπρογραμματισμένο, οπότε δε σημαίνει οτι για τα προβλήματα που ανέφερες ευθύνεται οπωσδήποτε η 9800GTX σου... Ποιους drivers της έχεις περάσει;
Xpriens Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 με το που βγεικα απο το game ειταν full load και εχει 63c ! εχω περασει το directx 10 opengl 2.0 την θερμοκρασια την ειδα απο <<PC Wizard 2008>>
phanispal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Με το που βγαίνεις από το παιχνίδι και η gpu σου σταματά να παράγει 3d γραφικά η θερμοκρασία πέφτει 15-20 βαθμούς στα πρώτα δευτερόλεπτα. Το ίδιο ισχύει και για τους επεξεργαστές. Οπότε άφησε ανοιχτό το PC Wizard 2008 ή το RivaTuner ή το HWMonitor κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά τσέκαρε τις μέγιστες τιμές. Αν και δε νομίζω να ευθύνονται οι θερμοκρασίες...(της gpu τουλάχιστον)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 εχω περασει το directx 10 opengl 2.0 αυτοί δεν είναι drivers...εννοεί αυτούς που κατέβασες από το site της Nvidia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.