fe31h Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Γεια σας... λοιπον εχουμε και λεμε: εχω μια MSI 7600GT η οποια εχει GPU CLOCK 560 & MEM. CLOCK 800 ειναι λογικα για μια 7600GT??? γιατι οταν την βαζω με το dual core center(προγραμμα που ηταν στο σιντακι μαζι μεσα στο κουτι) στο silence τοτε παει 448 & 640??? κανονικα δεν επρεπε να πεφτει, ετσι δεν ειναι??? οταν την βαζω στο GAME τοτε την παει 588 & 800... ενας φιλος μου την ''ειδε'' με το ATI TOOL και οταν εκανε ενα o/c τοτε δεν ξεκιναγε το crysis με τιποτα! μονο το need for speed carbon καταφερα να βαλω το οποιο το πηγαινε καλα αλλα οταν το εκλεισα μετα απο 15 λεπτα το ATI TOOL κατα καποιο τροπο ''τρελαθηκε'' και εδειχνε ολα οτι ηταν 0! και η θερμοκρασια και ολα!!! και μου ειπε οτι δεν σηκωνει oc γτ ειναι απο την μανα της ηδη πολυ... γιατι γινεται αυτο?? Η καρτα μου ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514226 η οποια λεει οτι ειναι πανω στο κουτι της D.O.T (DYNAMIC OVERCLOKING TECHNOLOGY) αυτο σημαινει οτι ειναι απο μονη της oced ή οτι σηκωνει o/c??? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τις απαντησεις σας...
antonl Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Φαντάζομαι πως είναι η έκδοση με τα 512MB, οπότε έχει DDR2 μνήμη (κι όχι την ταχύτερη DDR3 που χει η 256άρα), οπότε τα 560/800MHz είναι οι default ταχύτητες για core/memory. Το silence προφανώς ρίχνει τις συχνότητες, για να ρίξει τις θερμοκρασίες => ταχύτητα του fan. Το "DYNAMIC OVERCLOKING TECHNOLOGY" είναι αυτό που ανεβάζει τον πυρήνα από τα 560 στα 588MHz. Δεν είναι όλα τα hardware parts overclockable, τουλάχιστον τόσο που να αξίζει τον κόπο.
fe31h Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Φαντάζομαι πως είναι η έκδοση με τα 512MB, οπότε έχει DDR2 μνήμη (κι όχι την ταχύτερη DDR3 που χει η 256άρα), οπότε τα 560/800MHz είναι οι default ταχύτητες για core/memory.Το silence προφανώς ρίχνει τις συχνότητες, για να ρίξει τις θερμοκρασίες => ταχύτητα του fan. Το "DYNAMIC OVERCLOKING TECHNOLOGY" είναι αυτό που ανεβάζει τον πυρήνα από τα 560 στα 588MHz. Δεν είναι όλα τα hardware parts overclockable, τουλάχιστον τόσο που να αξίζει τον κόπο. δηλαδη δεν ανεβαινει αλλο ετσι??? :shock: τοτε τι το εχουν το προγραμμα μεσα?? για +88 μονο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.