Προς το περιεχόμενο

Μετακόμιση - Επιλογή νέας σύνδεσης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτασε η στιγμή λοιπόν να εγκατασταθώ μόνιμα θεσσαλονική , μετα απο περιοδία 4 ετών B) Μετα λύπης μου θα διακόψω την 8mbit Connx που έχω στην οποία τόσο καιρό κατέβαζα με 810+ και χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα , ακόμα και πριν την αναβάθμιση που είχα 4mbit. Βλέπετε σε ενα νησί όπως η Κώς πέφτει πολύ χρήμα σε τέτοιες υποδομές του ΟΤΕ και όλοι απολαμβάνουν το 90% της γραμμής τους.

Στο θέμα μας και πάλι. Γνωρίζω πολύ καλά οτι θα ξενερώσω θεσσαλονίκη καθώς δεν πρόκειται να ξαναέχω την τέλεια σύνδεση/ταχύτητα και θα πρέπει να αποδεχτώ οτι είμαστε Ελλαδιστάν και αυτό πιάνω και τελείωσε. Μια πρώτη σκέψη μου είναι το ιδιόκτητο Forthnet με απεριόριστη τηλεφωνία και 24mbit Ιντερνετ. Οπως όλοι διαθέτω PSTN στον ΟΤΕ αυτη την στιγμή. Σε περίπτωση αίτησης στην Forthnet για ιδιόκτητο , αναλαμβάνει αυτή την οριστική διακοπή μου από την τηλεφωνία του ΟΤΕ ? Επίσης πόσος καιρός πέρνει για ενεργοποίηση ? Για connx ξεχάστε το καθώς σε έλεγχο διαθεσιμότητας στην σελίδα μου βγάζει αίτηση καθώς μάλλον δεν υπάρχουν πόρτες ;)

71678559mp0.jpg

Οπως βλέπετε ανήκω στο DSLAM Παύλου Μελά καθώς μένω Εύοσμο :X Εχω ακούσει ότι δεν είναι και το καλύτερο.

Τις γνώμες / εμπειρίες σας παιδιά , μην βάλω κάτι που αργότερα μετανιώσω B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...