Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμένη SIM

greektrick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά

Χθες έκανα αναβάθμιση του i-Tunes στη v. 7.7 και το i-Phone μπλόκαρε τελείως . . .

Η κάρτα SIM (COSMOTE) κλειδώνει και επιτρέπει μόνο επείγουσες κλήσεις.

Καμιά ιδέα? :cry:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λογικά το iPhone που είχες ήταν "σπασμένο"..έτσι με την αναβάθμιση το "σπάσιμο" καταργήθηκε..Αρα θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις από την αρχή..(έτσι τουλάχιστον νομίζω)

Ελπίζω να βοήθησα :)

Δημοσ.

Καλημέρα dOf4

Ναι ήταν σπασμένο . . . :o

Ξέχασα να σημειώσω ότι και το λογισμικό του ίδιου του i-phone αναβαθμίστηκε . . .

Ο τεχνικός που το πήγα, μου το επέστρεψε μετά από 10 ημέρες στην ίδια κατάσταση και σήκωσε τα χέρια ψηλά . . .

Μήπως ξέρεις αν μπορώ να κάνω κάτι ο ίδιος ???

Λογικά το iPhone που είχες ήταν "σπασμένο"..έτσι με την αναβάθμιση το "σπάσιμο" καταργήθηκε..Αρα θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις από την αρχή..(έτσι τουλάχιστον νομίζω)

Ελπίζω να βοήθησα :)

Δημοσ.
Καλημέρα dOf4

Ναι ήταν σπασμένο . . . :o

Ξέχασα να σημειώσω ότι και το λογισμικό του ίδιου του i-phone αναβαθμίστηκε . . .

Ο τεχνικός που το πήγα, μου το επέστρεψε μετά από 10 ημέρες στην ίδια κατάσταση και σήκωσε τα χέρια ψηλά . . .

Μήπως ξέρεις αν μπορώ να κάνω κάτι ο ίδιος ???

Δυστυχώς δεν ξέρω για να σε βοηθήσω...

έχω να σου προτείνω κάτι που δεν ξέρω αν θα δουλέψει...Δες αν μπορείς να το ξανά επαναφέρεις στο παλιό Firmware(Downgrade) ;)(σε εκείνο πού το είχες σπασμένο)..αν και δεν ξέρω αν γίνετε διότι το κινητό δεν πρέπει να ανοίγει καθόλου..Δες Link.png Site: εδώ

και γενικώς ψάξε στο Google..Σε τι τεχνικό το πήγες ?? Πως προσπάθησε να επαναφέρει το κινητο??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...