greektrick Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Γεια χαρά Χθες έκανα αναβάθμιση του i-Tunes στη v. 7.7 και το i-Phone μπλόκαρε τελείως . . . Η κάρτα SIM (COSMOTE) κλειδώνει και επιτρέπει μόνο επείγουσες κλήσεις. Καμιά ιδέα?
dOf4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Λογικά το iPhone που είχες ήταν "σπασμένο"..έτσι με την αναβάθμιση το "σπάσιμο" καταργήθηκε..Αρα θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις από την αρχή..(έτσι τουλάχιστον νομίζω) Ελπίζω να βοήθησα
greektrick Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Καλημέρα dOf4 Ναι ήταν σπασμένο . . . Ξέχασα να σημειώσω ότι και το λογισμικό του ίδιου του i-phone αναβαθμίστηκε . . . Ο τεχνικός που το πήγα, μου το επέστρεψε μετά από 10 ημέρες στην ίδια κατάσταση και σήκωσε τα χέρια ψηλά . . . Μήπως ξέρεις αν μπορώ να κάνω κάτι ο ίδιος ??? Λογικά το iPhone που είχες ήταν "σπασμένο"..έτσι με την αναβάθμιση το "σπάσιμο" καταργήθηκε..Αρα θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις από την αρχή..(έτσι τουλάχιστον νομίζω)Ελπίζω να βοήθησα
dOf4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Καλημέρα dOf4Ναι ήταν σπασμένο . . . Ξέχασα να σημειώσω ότι και το λογισμικό του ίδιου του i-phone αναβαθμίστηκε . . . Ο τεχνικός που το πήγα, μου το επέστρεψε μετά από 10 ημέρες στην ίδια κατάσταση και σήκωσε τα χέρια ψηλά . . . Μήπως ξέρεις αν μπορώ να κάνω κάτι ο ίδιος ??? Δυστυχώς δεν ξέρω για να σε βοηθήσω... έχω να σου προτείνω κάτι που δεν ξέρω αν θα δουλέψει...Δες αν μπορείς να το ξανά επαναφέρεις στο παλιό Firmware(Downgrade) (σε εκείνο πού το είχες σπασμένο)..αν και δεν ξέρω αν γίνετε διότι το κινητό δεν πρέπει να ανοίγει καθόλου..Δες Site: εδώ και γενικώς ψάξε στο Google..Σε τι τεχνικό το πήγες ?? Πως προσπάθησε να επαναφέρει το κινητο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.