ApSiMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Καλημέρα παίδες....θα ήθελα τις γνώσεις κάποιου που έχει ασχοληθεί λίγο με το θέμα....μιας και με ένα φίλο μου δεν βγάζουμε άκρη! Πριν 6 χρόνια περίπου έπεσε στα χέρια μας ένα σωληνάριο με χένα που σύμφωνα με την κοπέλα που μας το είχε δώσει είναι πρώτης ποιότητας από το εξωτερικό και κρατάει περί τους 3-6 μήνες πάνω σου! Κάπως το ξεχάσαμε τελείως το όλο θέμα και τώρα ξεθάφτηκε το σωληνάριο.... 2 ερωτήσεις: 1. Υπάρχει περίπτωση να είναι ακόμα σε καλή κατάσταση η χένα?Να μπορεί να ζωγραφιστεί? Η υφή της πάντως στο σωληνάριο είναι ίδια με πριν 6 χρόνια. 2. Υπάρχει όντως χένα που κρατάει 3-6 μήνες? Εγώ ήξερα για μέρες-μερικές βδομάδες μόνο.... Παιδιά όποιος ξέρει ειδικά για το 1ο....μιας και ο "ζωγράφος" μας την κάνει αύριο για διακοπές....
duende Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 θα εβαζες στο δερμα σου μια ουσια πιθανοτατα ληγμενη (αν οχι ληγμενη,σιγουρα αλλοιωμενη μετα απο 6 χρονια),αμφιβολου ποιοτητας και προελευσης?.δε νομιζω οτι αξιζει καν να το σκεφτεσαι. (προσωπικη αποψη παντα)
archsatan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Κοίτα απ όσο γνωρίζω δεν υπάρχει χένα που να κρατάει πάνω απο 2 μήνες,και 8έλει ειδική συντήρηση έτσι κ αλλιώς γιατί ξεβάφει πολύ γρήγορα. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει πάθει τίποτα η χένα γιατί προφανώς ήταν κλειστή στο σωληνάριο. Εγώ δν θα δοκίμαζα. Πέρυσι μια φίλη μου έκανε χένα και της βγήκε αλεργία και ήταν μαμισέτα μες το κατακαλόκαιρο .
ApSiMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 duende όπως το είπες....ειναι ρίσκο και σίγουρα δεν αξίζει. Δεν με βλέπω να χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο σωληνάριο.... archsatan και εγώ αυτό ήξερα για την διάρκεια.... Για την φίλη σου που της βγήκε αλλεργία θα έπρεπε να δοκιμάσει πρώτα σε ένα σημείο του σώματος της λίγη χένα να δει πως αντιδράει ο οργανισμός....
kage Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 υπαρχουν ποιοτητες,ακομη κ εγχρωμες. σκονη δεν ειναι? οι καλες μονο απο εξωτερικο... οι χενες ειναι φυσικο προιον αν κ λενε οτι ειναι καρκινογονες... δοκιμαστε δεν εχετε να χασετε τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.