liakos18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Παιδιά που μπορώ να βρω ρούχα Ed Hardy στην Θεσσαλονίκη; Έχετε υπ' όψη σας κάποιο κατάστημα; Έχω βρει ένα site από Αμερική για να αγοράσω αλλά θέλω να δω πρώτα τη γραμμή τους και τα μεγέθη τους πάνω μου. Ελπίζω το topic να είναι στη σωστή κατηγορία.
archsatan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ο αποκλειστικός τους αντιπρόσωπος απ ότι ξέρω είναι ο Vardas.
liakos18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ο αποκλειστικός τους αντιπρόσωπος απ ότι ξέρω είναι ο Vardas. Κι εγώ αυτό ξέρω αλλά πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα Vardas στη Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι δεν έχουν!!!
archsatan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Κι εγώ αυτό ξέρω αλλά πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα Vardas στη Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι δεν έχουν!!! Ε γι αυτό ,και όχι μόνο, είναι καλύτερη η Αθήνα :p:mrgreen::devil:
stavrosch13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 φιλε μου μηπως γνωριζεις που υπαρχει καταστημα στην αθηνα με ρουχα και μαγιο Ed Hardy;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.