Προς το περιεχόμενο

Τζιβες

danny.solberg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα τριχοπτωσης.εγω θα σου προτεινα να τα κανεις αν το θελεις τοσο πολυ..Ειδικα αν δν ειναι κ πολυ μακρια τα μαλλια σου δεν θα τα λυπηθεις κ πολυ να τα κοψεις οταν τις βαρεθεις.Οπως σου ειπε και ο nick,μην πας σε μαγαζι,βρες κανεναν γνωστο που να ξερει,δν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο αλλωστε.Ειναι αρκετα χρονοβορο,εξαρταται ομως και απ΄την ποσοτητα του μαλλιου σου.Και να ξερεις,ναι μεν υπαρχουν προιοντα και ειδικα σαμπουαν αλλα μην περιμενεις να ειναι το κεφαλι σου καθαρο και περιποιημενο.Αυτο ειναι και το point..:P

για να καταλάβω... το ποϊντ είναι να είναι βρώμικο και απεριποίητο ??? :|

Δημοσ.
για να καταλάβω... το ποϊντ είναι να είναι βρώμικο και απεριποίητο ??? :|

Σιγουρα ομως δεν ειναι να ειναι καθαρο και περιποιημενο..Σε μια φιλη μου εχει τζιβες και κανει κιολας ερχονται συνεχεια κοριτσακια μη μου απτου και της ζητανε να τους κανει μια δυο και οταν τους λεει οτι θα πρεπει μετα να κοψουν τα μαλλια,να τις λουζουν πολυ σπανια και οτι θα ειναι πολυ λογικο να ειναι βρωμικες εσωτερικα φρικαρουν και φευγουν..Ε,προφανως δεν ειναι για ολους οι τζιβες.

Δημοσ.
βασικα δεν μ ενδιαφερει να ειμαι rasta-man απλα θα μ αρεσε να κανω...βασικα αν ηξερα καποιον που να μπορει να μ τις κανει θα τις ειχα κανει ηδη,τεσπα κατι θα σκεφτω...

γιαυτο λεω, από το να το κάνεις για να ακολουθησεις τη μοδα/τρεντ, καλυτερα να μην το κανεις

Δημοσ.

ρε μαγκες αν τελικα το κανω θα το κανω για την πατη μ,για να δω αν μ πανε κ γιαι γουσταρω να αλλαζω στυλ στα μαλλια μ συνεχεια...αν ηξερα πως πιστεψτε μ θα το ειχα κανει ηδη..δεν θα κανω σε ολο το κεφαλι μονο πισω..κ μιλαω για λιγεσ...5-6!!!αν δεν μ αρεσοθν τισ κοβω,μαλλια ειναι!!!

Δημοσ.
ρε μαγκες αν τελικα το κανω θα το κανω για την πατη μ,για να δω αν μ πανε κ γιαι γουσταρω να αλλαζω στυλ στα μαλλια μ συνεχεια...αν ηξερα πως πιστεψτε μ θα το ειχα κανει ηδη..δεν θα κανω σε ολο το κεφαλι μονο πισω..κ μιλαω για λιγεσ...5-6!!!αν δεν μ αρεσοθν τισ κοβω,μαλλια ειναι!!!

Δυσκολεύτηκα πολύ να διαβάσω την παραπάνω παράθεση για τα δεδομένα ενός χαλαρού τέταρτου στο μπλα μπλα, αλλά τελικά κατάλαβα τι θέλεις να πεις.

Χρήσιμο thread, προς στιγμήν πήγα να μπερδέψω τις τζιβες με τις τζιβάνες , αλλά μετά τα παιδιά ξεκαθάρισαν την ορολογία. Thanx !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...