Προς το περιεχόμενο

Τζιβες

danny.solberg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια,θελω να κανω τζιβες στα μαλλια μ αλλα δεν ξερω κ πολλα πραγματα...κατ΄αρχιν υπαρχει στην πατρα μαγαζι που να κανει?η διαδικασια ειναι χρονοβορα,ποσο θα μ κοστισει?αν ξερετε κατι κ μπορειτε να μ δωσετε καποια πληροφορια παρακαλω βοηθηστε...ευχαριστω!!

Δημοσ.

Καλημερα! Βασικα απ οτι ξερω απο γνωστους ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες...μετα βεβαια ξερεις οτι αν τις βαρεθεις κ θες το παλιο σου μαλλι οτι το κεφαλι θελει ξυρισμα ετσι? Τωρα χρονοβορα αναλογα και την ποσοτητα του μαλλιου!

Ριξε μια ματια εδω:

http://www.howtodread.com

http://www.dreadlocks.com

http://www.perfectdreadlocks.com

http://www.dreadheadhq.com

Δημοσ.

γιατί είχα την εντύπωση ότι άλλο η τζίβα και άλλο το ράστα look????

Τουλάχιστον αυτή την ιδέα μου είχαν δώσει όπως τα έβλεπα....

Δημοσ.

Άλλο τζίβες άλλο ράστα. Απο τζίβες πάντως υπάρχει ένα παιδί στην περιοχή μου που έμεινε φαλακρός απο τα 16 του...

Τα είχε τζίβες 2 χρόνια περίπου μέχρι που μια μέρα άρχισε να τα χάνει σιγά σιγά...

Τραγικό στα 16 σου να είσαι με φαλάκρα. Τα ξυρίζει βέβαια να μην φαίνετε αλλά και πάλι παραμένει τραγικό.

Δημοσ.
Άλλο τζίβες άλλο ράστα. Απο τζίβες πάντως υπάρχει ένα παιδί στην περιοχή μου που έμεινε φαλακρός απο τα 16 του...

Τα είχε τζίβες 2 χρόνια περίπου μέχρι που μια μέρα άρχισε να τα χάνει σιγά σιγά...

Τραγικό στα 16 σου να είσαι με φαλάκρα. Τα ξυρίζει βέβαια να μην φαίνετε αλλά και πάλι παραμένει τραγικό.

ΟΚ καλά το ήξερα τότε....

αυτά που δείχνει η e_lena στα Links τι είναι?Τζίβες ή ράστα?

Δημοσ.

Mην πας σε μαγαζι να τα κανεις, ειναι εντελως τρεντια.

Αστα να γινουν/προσπαθησε να τα κανεις μονος σου.

Η απο καποια φιλη/φιλο.

Δημοσ.

δεν αξιζει να κανεις δεν πρεπει να πλενεις τα μαλλια σου μετα και οταν θελεις να τις βγαλεις πρεπει να κουρεφτεις ολοκληρος!!!εγω θα σου ελεγα να μην το κανεις !

Δημοσ.

Τζίβες είναι αυτά :-D

Πολύ βρομιά ρε παιδάκι μου όμως.... Ο μόνος τρόπος να πλύνεις τέτοιο μαλλί είναι να το ψεκάσεις με σπρέι για έντομα και πάλι....οι ψείρες που κρύβονται στο βάθος δεν θα φύγουνε. :lol:

Δημοσ.
Τζίβες είναι αυτά :-D

Πολύ βρομιά ρε παιδάκι μου όμως.... Ο μόνος τρόπος να πλύνεις τέτοιο μαλλί είναι να το ψεκάσεις με σπρέι για έντομα και πάλι....οι ψείρες που κρύβονται στο βάθος δεν θα φύγουνε. :lol:

για διαβασε το facts and rumours στο λινκ που δοθηκε παραπανω...

Δημοσ.

Αν δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα τριχοπτωσης.εγω θα σου προτεινα να τα κανεις αν το θελεις τοσο πολυ..Ειδικα αν δν ειναι κ πολυ μακρια τα μαλλια σου δεν θα τα λυπηθεις κ πολυ να τα κοψεις οταν τις βαρεθεις.Οπως σου ειπε και ο nick,μην πας σε μαγαζι,βρες κανεναν γνωστο που να ξερει,δν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο αλλωστε.Ειναι αρκετα χρονοβορο,εξαρταται ομως και απ΄την ποσοτητα του μαλλιου σου.Και να ξερεις,ναι μεν υπαρχουν προιοντα και ειδικα σαμπουαν αλλα μην περιμενεις να ειναι το κεφαλι σου καθαρο και περιποιημενο.Αυτο ειναι και το point..:P

Δημοσ.

βασικα δεν θελω να κανω σε ολο μ το κεφαλι μονο στο πισω μερος(βλεπε belucci,ολυμπιακος)αλλα μ΄ολα αυτα που μου γραψατε μαλλον δεν θα το κανω....

Δημοσ.

Λίγο άσχετο αλλά από το link που δόθηκε πιο πάνω:

Never has a hairstyle been so misunderstood and generated so many rumors. Who would have guessed that people would be so willing to put random house hold foods and products in their hair. You can infact, with a great deal of work and suffering, start dreadlocks in some hair types with honey and tree sap but like Chris Rock says, "You can drive a car with your feet but don't make it a good f---ing idea!"

Θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω να οδηγάει αμάξι μόνο με τα χέρια :-)

Δημοσ.
βασικα δεν θελω να κανω σε ολο μ το κεφαλι μονο στο πισω μερος(βλεπε belucci,ολυμπιακος)αλλα μ΄ολα αυτα που μου γραψατε μαλλον δεν θα το κανω....

καλύτερα γιατί δεν θα ήσουν true rastaman...

Naaattyyy Dreadddlooockssss

give rasta gloryyyy

Δημοσ.

βασικα δεν μ ενδιαφερει να ειμαι rasta-man απλα θα μ αρεσε να κανω...βασικα αν ηξερα καποιον που να μπορει να μ τις κανει θα τις ειχα κανει ηδη,τεσπα κατι θα σκεφτω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...