Προς το περιεχόμενο

Toshiba satellite A300-15B

GeoP0300

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eδω και καιρο ηθελα να παρω φορητο υπολογιστη και μιας και επιτελους βρηκα τα λεφτα εψαξα λιγο το θεμα και βρισκομαι σε αυτο εδω το μοντελο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905236

τον υπολογιστη τον θελω βασικα για να μπορω να παιζω κανα παιχνιδακι κατα την διαρκεια των διακοπων(κυριως lineage2,counter strike κλπ...).Απο τα υπολοιπα χαρακτηριστηκα ειμαι ευχαριστημενος αλλα θελω την γνωμη σας για την καρτα γραφικων.Ειναι η hd3650 512mb πιστευετε οτι ειναι αρκετα καλη καρτα ή θα επρεπε να κοιταξω για καποιο αλλο μοντελο καρτας?Το πορτοφολι μου φτανει το πολυ μεχρι 1100-1200 το παραπολυ.Πειτε τις αποψεις-προτασεις σας.

Δημοσ.

φιλε μου πειρα το ιδιο λαπτοπ εγω πριν 1 εβδομαδα,αρκετα καλο και δεν ζεστενετε.

οσο για την καρτα αρκετα καλη και αυτη αφου εγω παιζει GRID.

αρα θα σου παιζει τα παιχνιδια που θελεις.

Δημοσ.

Αν θες Toshiba αγορασε τον απο το Πλαίσιο.Είναι το μόνο στην ελλάδα με εξουσιοδοτημένο service και 4 ώρες παράδοση,όπως και στα δικά του turbo-X...(2 χρόνια εγγύηση)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αν θες Toshiba αγορασε τον απο το Πλαίσιο.Είναι το μόνο στην ελλάδα με εξουσιοδοτημένο service και 4 ώρες παράδοση,όπως και στα δικά του turbo-X...(2 χρόνια εγγύηση)

Η δικιά μου αγορά Toshiba Satellite έγινε στο Πλαίσιο - The Mall Athens..

βέβαια τα μοντέλα αλλάζουν και η πολιτική της εταιρείας είναι να κάνει

'προσφορές' έτσι ώστε να πωλούνται τα προϊόντα και να αλλάζουν..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια επειδι το εχω βαλει στο ματιο αυτο το laptop μπορει να μοθ πει καποιος που το εχει πως τα παει οσο αφορα θερμοκρασιες και την αντοχη της μπαταριας του?

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά και στα καινούργια ACER 5930g που έχουν έρθει στα 800-900 ευρώ. Τα είδα από κοντά στο Πλαίσιο και είναι εξαιρετικά μηχανήματα. Άψογη θερμική συμπεριφορά, εκπληκτικά ηχεία, Bray, 9600GT, 4gb ra, HDMI , esata etc.

Ξέρω την δυσπιστία που υπάρχει για τα ACER αλλά τα συγκεκριμένα είναι πολύ καλοφτιαγμένα και αρκετά πιο όμορφα από τα 5920g (έχουν μολυβί χρώμα).

Το προτείνω ανεπιφύλακτα για όσους δεν έχουν προκαταλήψεις με την συγκεκριμένη εταιρεία.

Δημοσ.

Κοίτα φίλε να πω την αλήθεια Αcer δεν θα αγόραζα ποτέ,δεν έχω τίποτα μαζί τους απλά προτιμώ να αγοράζω μαζί με επιδόσεις και αξιοπιστία και αυτό είναι κάτι που δεν μου πρόσφερει η συγκεκριμένη εταιρία. Το συγκεκριμένο toshiba προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις για τα λεφτά του πιστεύω απλά θα ήθελα και κ'αποια κρισή από κάποιον που το δουλέυει γιατί όπως και να έχει τα χαρακτηριστικά απο μόνα τους δεν λένε τα πάντα και είμαι και κοντά στο να το αγοράσω.. Οποιαδίποτε άλλη πρόταση στα ίδια λεφτα με παρομοιες δυνατότητες δεκτή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...