tarantules Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Πήγα να κάνω εγγραφή στο paypal ,Έβαλα όλα τα στοιχεία μου μια χαρά.'εδωσα και τα στοιχεία της κάρτας μου (χρεωστική visa) και μου ζητάει "4-digit number to verify your account".Που διάλο είναι αυτό?Πάνω στην κάρτα εστο πίσω μέρος έχει ένα 3-ψήφιο ασφαλείας.Δεν είναι αυτός.E-mail με 4ψηφιο κωδικό ΔΕΝ μου έχου στείλει.Με χρέωσαν κανονικά 1,5 ευρώ για το άνοιγμα του λογαριασμού. Που στο διάλο τον βρίσκω τον κωδικο αυτό ξέρει κανείς?Έστειλα και mail στο customer service τους και τι μου απαντήσανε? Οτι για λόγους ασφαλείας για να πιστοποιήσουν οτι εγώ είμαι αυτός , πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο!!!! Τηλέφωνο εξωτερικού!!!!Μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι καριόλιδες.Μία συνδομή στη rapidshare θέλω να αγοράσω που δεν μπορώ να κατεβάζω με αυτά που κάνανε με τον περιορισμό της ταχύτητας και παιδεύομαι μια εβδομάδα τώρα.Έλεος.Αν ξέρει κάποιος και έχει ήδη paypal ας μου πει πως να το κάνω.Ευχαριστώ Άκυρο.Το βρήκα.Πήρα τηλέφωνο την τράπεζα και μου είπε τον κωδικό συναλλαγής.Κλείστε το topic κάποιος.Ευχαριστώ
alchemist125 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Για να δημιουργήσεις λογαριασμό στο rapidshare δεν χρειάζεται πιστοποίηση στοιχείων στο paypal. Τουλάχιστον όταν πρωτογράφτηκα εγώ. Zητούσαν τον 3ψήφιο κωδικό που έχει στο πίσω μέρος η κάρτα. Τώρα προφανώς είναι απαραίτητος.. Αυτό που αναφέρεις είναι ένα επιπλέον μέτρο προστασίας που έχουν βάλει. Σε χρεώνουν 1.5 ευρώ που θα στο δώσουν πίσω μόλις πιστοποιήσεις τα στοιχεία σου. Δηλαδή να τους πεις αυτόν το 4ψήφιο κωδικό που φαίνεται στην συναλλαγή που έκαναν για να σε χρεώσουν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις ανάλυση τελευταίων κινήσεων από τον λογαριασμό σου για να δεις αυτόν τον κωδικό. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να μπεις στην ουρά με το βιβλιάριο. Εγώ μέσω τελευταίων κινήσεων με την κάρτα τον είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.