Προς το περιεχόμενο

Δοκίμιον επί της φαταλιστικής νοοτροπίας θήλεων ηλικίας 20-24 συναρτήσει του γάμου.

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1. Eχει Καγιεν

2. Ειναι 30 και θελει να την αρραβωνιαστει

3. Ειναι γιατρος στο Ωνασειο

4. Ειναι πιο ωραιος απο εσενα

5. Τον εχει μεγαλυτερο

6. Την πιεσαν οι γονεις της

7. Ησουν μια ξεπετα και δεν σε ερωτευτηκε ποτε.

Take your pick.

1. NO

2. NO. 24.

3. Νταλικέρης σε ορυχείο στην Πτολεμαϊδα είναι...

4. Σε καμία περίπτωση. Θες φωτό;

5. ΝΟ

6. Αυτό ήταν, το βρήκες.

7. ΝΟ

Δημοσ.
1. NO

2. NO. 24.

3. Νταλικέρης σε ορυχείο στην Πτολεμαϊδα είναι...

4. Σε καμία περίπτωση. Θες φωτό;

5. ΝΟ

6. Αυτό ήταν, το βρήκες.

7. ΝΟ

Φίλε μου δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις κολλήσει με μια γυναίκα. Νέος είσαι , γύρισε λιγάκι, πάρε εμπειρίες. Μη κολλάς με μια γυναίκα που δεν αξίζει. Είναι σίγουρο ότι στη σχέση αυτή εσύ ήσουν ο ερωτευμένος μόνο!!!

Δημοσ.
Φίλε μου δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις κολλήσει με μια γυναίκα. Νέος είσαι , γύρισε λιγάκι, πάρε εμπειρίες. Μη κολλάς με μια γυναίκα που δεν αξίζει. Είναι σίγουρο ότι στη σχέση αυτή εσύ ήσουν ο ερωτευμένος μόνο!!!

Ναί ρε εννοείται. Είναι περασμένο-ξεχασμένο το συμβάν. Είμαι τώρα με μια φοβερή κοπέλα και περνάω καλά. Απλά το θέμα μου το έφερε στο μυαλό και επειδή βαριέμαι στη δουλειά είπα να δώ τη γνώμη των άλλων.

Δημοσ.
Ναί ρε εννοείται. Είναι περασμένο-ξεχασμένο το συμβάν. Είμαι τώρα με μια φοβερή κοπέλα και περνάω καλά. Απλά το θέμα μου το έφερε στο μυαλό και επειδή βαριέμαι στη δουλειά είπα να δώ τη γνώμη των άλλων.

Το τραγικό με τις γυναίκες ξέρεις πιο είναι? Ότι η υπεροχή των ανδρών σε θέματα leadership και technology κ.τ.λ. δεν οφείλεται στο ότι είναι πιο έξυπνοι ή δυνατοί. αλλά στο ότι λόγω ενστίκτων έχουν ενισχυμένη την αίσθηση της υπεροχής και του ακαταμάχητου, οπότε ο άνδρας προχωρά μπροστά με θάρρος και επιμονή, ακόμα και εκεί που δεν τον παίρνει. Αυτή η εγωιστική αν θες πυγμή, ο τσαμπουκάς, η ορμητικότητα είναι που σε κάνει ηγέτη, που σε κάνει να πετυχαίνεις/αποτυγχάνεις. Αυτό άλλωστε έχει αποδείξει και η ανατολική σοφία, πολεμικές τέχνες. κ.τ.λ. Όλα είναι στη δύναμη της θέλησης. Και οι γυναίκες κατά μέσο όρο δεν έχουν θέληση, είναι πιο παθητικά όντα. Έχουν άλλα καλά όμως, αλλά δεν υπάρχει στη φύση συνταγή κυριαρχίας με αυτά τα συστατικά.

Το αποτέλεσμα είναι κατά μέσο όρο πως η σχέση(όχι η νοημοσύνη) άνδρα γυναίκας στο ζώο που λέγεται "άνθρωπος" να είναι όπως η σχέση αλόγου-καβαλάρη. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, αγάπη, ο ένας θα πέθαινε για τον άλλο, είναι και οι δύο περήφανοι, παίρνουν αποφάσεις μαζί αλλά τη δύσκολή στιγμή, αν το άλογο καταλάβει πως ο καβαλάρης δεν ξέρει να κρατά το γκέμια και να παίρνει αποφάσεις, θα τον πετάξει. Το άλογο όπως και η γυναίκα έχει το ένστικτο αναζήτησης προστασίας και καθοδήγησης. Ακόμα και οι σούπερ φεμινίστριες όταν το παίζουν ανεξέρτητες και υπεράνω, το μόνο που κάνουν είναι να σκοτώνουν τη θυληκότητά τους. Η γυναίκα εκ φύσεως θέλει κάποιον δίπλα της, όχι για να την οδηγεί σα ρομπότ, αλλά κάποιο ο οποίος στη δύσκολη στιγμή θα μπορεί να την οδηγήσει στη λύση, αύτή και τα παιδιά της!

Δημοσ.

Καλά τα λέει ο jimarass , μου άρεσε η αναλογία του με το άλογο και τον καβαλάρη. Σε μερικές περιπτώσεις αναρωτιέμαι όμως αν ο καβαλάρης τελικά καβαλάει το άλογο ή το άλογο τον καβαλάρη...

Πρέπει εν τέλει να το πάρουμε απόφαση οι άντρες οτι τις γυναίκες δε θα τις καταλάβυομε ποτέ.

Δημοσ.
Καλά τα λέει ο jimarass , μου άρεσε η αναλογία του με το άλογο και τον καβαλάρη. Σε μερικές περιπτώσεις αναρωτιέμαι όμως αν ο καβαλάρης τελικά καβαλάει το άλογο ή το άλογο τον καβαλάρη...

Πρέπει εν τέλει να το πάρουμε απόφαση οι άντρες οτι τις γυναίκες δε θα τις καταλάβυομε ποτέ.

Δεν τα λέω εγώ, εμπειρίες χιλιετιών τα λένε!! Όπως σε κάθε διαπροσωπική σχέση, έτσι και με τη γυναίκα πρέπει να της δείξεις μέχρι που την παίρνει...Αν δεν το κάνεις θα σε πατήσει και θα ψάξει για αυτόν που θα το κάνει. Αν το κάνεις σε μεγάλο βαθμό, θα την χάσεις αφού πρώτα χάσεις την εκτίμησή της. Μη ξεχνάς το άλογο είναι υπερήφανο και δε δέχεται κάφρους. Ο καθένας πρέπει να ξέρει το ρόλο του στο team.

Δημοσ.

Το θεμα των ηλικιων ειναι εντελως υποκειμενικο παιδες.

Υπαρχουν ατομα που στα 25 οταν το μονο πουχουν κανει ως τοτε ηταν να διαβαζουν.Και φυσικα δεν εχουν ζησει τιποτα.

Αλλοι στα 25 εχουν κανει πολλα και νοιωθουν γεματοι απτη ζωη τους,δεν τοπυς εχουν μεινει απωθημενα οπτοε δεν εχουν και προβλημα να παντρευτουν (λαικ μι!).

Δημοσ.
Δεν τα λέω εγώ, εμπειρίες χιλιετιών τα λένε!! Όπως σε κάθε διαπροσωπική σχέση, έτσι και με τη γυναίκα πρέπει να της δείξεις μέχρι που την παίρνει...Αν δεν το κάνεις θα σε πατήσει και θα ψάξει για αυτόν που θα το κάνει. Αν το κάνεις σε μεγάλο βαθμό, θα την χάσεις αφού πρώτα χάσεις την εκτίμησή της. Μη ξεχνάς το άλογο είναι υπερήφανο και δε δέχεται κάφρους. Ο καθένας πρέπει να ξέρει το ρόλο του στο team.

Πάει ο ρομαντισμός. Όλα πλέον είναι συνεργασίες...

Δημοσ.
Το θεμα των ηλικιων ειναι εντελως υποκειμενικο παιδες.

Υπαρχουν ατομα που στα 25 οταν το μονο πουχουν κανει ως τοτε ηταν να διαβαζουν.Και φυσικα δεν εχουν ζησει τιποτα.

Αλλοι στα 25 εχουν κανει πολλα και νοιωθουν γεματοι απτη ζωη τους,δεν τοπυς εχουν μεινει απωθημενα οπτοε δεν εχουν και προβλημα να παντρευτουν (λαικ μι!).

Μετά τα 22 είναι όπως τα λες, κατά μέσο όρο!!!

Δημοσ.
Πάει ο ρομαντισμός. Όλα πλέον είναι συνεργασίες...

Για μένα όχι, όσο υπάρχουν γυναίκες που ξέρουν να είναι γυναίκες, υπάρχει και ο ρομαντισμός. Αν κάποια προσπαθήσει να μπει στα χωράφια μου αφού της έχω δείξει με ωραίο τρόπο τα όριά της, απλά ψάχνει για άλλο ταίρι.

Δημοσ.

Καταπληκτική η παραβολή με το άλογο και τον καβαλάρη. Δυσκολεύομαι όμως μόνο σε ένα σημείο , βασικά μπερδεύομαι να παραλληλίσω στο δίπτυχο Επιβήτορας - Καβαλάρισσα....

Απλά το θέμα μου το έφερε στο μυαλό και επειδή βαριέμαι στη δουλειά είπα να δώ τη γνώμη των άλλων.

Καλά έκανες subdee (και εγώ τώρα βαριέμαι) , μόνο που απο την αρχή ήξερες οτι δεν μπορεί να υπάρξει σοβαρή τοποθέτηση για ένα τόσο πολύπλοκο θέμα όπως αυτό των σχέσεων σαν και την δική σου , όπως και το γεγονός οτι αυτά τα πράγματα δεν μπαίνουν σε καλούπια ή σε κατηγορίες. Το καλαμπούρι είναι η μόνη διέξοδος σε αυτές τις περιπτώσεις για να μην ταλαιπωρούμαστε με τις τόσο περιττές υποκρισίες και τα συναφή.
Δημοσ.
Καταπληκτική η παραβολή με το άλογο και τον καβαλάρη. Δυσκολεύομαι όμως μόνο σε ένα σημείο , βασικά μπερδεύομαι να παραλληλίσω στο δίπτυχο Επιβήτορας - Καβαλάρισσα....

.

Δηλαδή? που μπερδεύεσαι? δεν υπάρχει καβαλάρισσα, μόνο επιβήτορας. Η γυναίκα είναι (συνήθως) το άλογο. ΑΛλά την παραβολή θα την δεις μόνο από την οπτική γωνία της σχέσης-αλληλεπίδρασης, όχι από τη νοημοσύνη ή κάτι άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...