Προς το περιεχόμενο

Δοκίμιον επί της φαταλιστικής νοοτροπίας θήλεων ηλικίας 20-24 συναρτήσει του γάμου.

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το ειπα με αυτη την εννοια WizeMan. Εννοουσα πως αν η κοπελα που δεν σε ξερει ειναι τοοοοοσοοο ηλιθια ωστε να σε ρωτησει αν θα παντρευτεις πριν καν αρχισει η σχεση ε τοτε ειτε πουλας το παραμυθι ειτε την κανεις με ελαφρα πηδηματακια (και εγω το 2ο θα εκανα αν μου τυχαινε).

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά οι γυναίκες σήμερα , λόγω της γενικής ανέχειας και ειδικά των δυσκολιών στην αγορά εργασίας, ψάχνονται για αποκατάσταση. Θα μου πεις ποτε δεν γινόταν αυτό? Απλά σήμερα έχει παραγίνει, σε μια καλοθρεμένη γενιά που δε θέλει να ξεβολεύεται!!!

Οπότε το κόλπο που πολλοί, μεταξύ τους και εγώ, εφαρμόζουν είναι το "είμαι πλούσιος" . Πετυχαίνει 100%, όποιος και να είσαι, αρκεί να το κάνεις καλά. Και φυσικά η απόλαυση είναι πολλαπλή, αφού δεν κάνεις κάτι κακό όταν προσελκύεις βόδια!!!

Ένας φίλος μου μάλιστα το έχει κάνει επιστήμη. Μέχρι τα 22 του είχε πάει με 2 γυναίκες. Μετά αποφάσισε να το κάνει σχέδιο. Αγόρασε μια μεταχειρισμένη mercedes 350 cabrio με δόσεις, αγόρασε ακριβά ρούχα, άρχισε να κυκλοφορεί σε ακριβά club και έλεγε σε όλες ότι έχει πατέρα επιχειρηματία, με περιουσία Λονδίνο κ.τ.λ. Φυσικά είναι έξυπνος αλλά δεν είναι ούτε ιδιαίτερα εμφανήσιμος, ούτε στυλ τρελό είχε πριν, ούτε λέγειν. Απλά πουλούσε πλούσιος. Ε, από τότε έχει πάει με πάνω από 200 γυνάινες μέσα σε 4 χρόνια, μέτριες, καλές, πολύ καλές, Μου$#@ρες ότι θές.

Εν τω μεταξύ ξέρω και άλλους που το έχουν εφαρμόσει και δουλεύει καλά, αφού δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρει η άλλη τι έχεις, αν παίζεις καλά το ρόλο!!

Εμπρός λοιπόν παίδες και πιστέψτε με, αφού το έκανα εγώ, όλοι σας μπορείτε!!!

Και είπαμε, μη λυπάστε τα όρνια, για τα λεφτά σας έρχονται. (Ο όρος "όρνιο" πάει στον άνθρωπο όχι στο φύλο)

Ρε μεγάλε εσύ το πας αλλού τώρα. Εγώ μιλάω για ουσιαστικές σχέσεις, όχι μόνο π...μα. Αν ήταν για αυτό δεν θα έκανα καν κουβέντα, δεν υπάρχει πρόβλημα τέτοιο.

Δημοσ.
Ρε μεγάλε εσύ το πας αλλού τώρα. Εγώ μιλάω για ουσιαστικές σχέσεις, όχι μόνο π...μα. Αν ήταν για αυτό δεν θα έκανα καν κουβέντα, δεν υπάρχει πρόβλημα τέτοιο.

Ουσιαστικές σχέσεις στην εποχή μας είναι ένας όρος που ακόμα επεξεργάζεται για να δοθεί ο ακριβής ορισμός του. Το θέμα είναι ΠΩΣ εσύ θα είσαι πιο ευτυχισμένος. Το κηνύγι του γάμου, όταν γύρω σου κάθε μέρα χωρίζει ο μισός πλανήτης δεν έχει και πολύ νόημα. Και αυτό είναι που οι γονείς σήμερα δεν καταλαβαίνουν. Θεωρούν ότι ο γάμος είναι κάτι φοβερό που το κάνεις μια φορά και τέλος. Πανηγύρια, συγγενείς, δώρα, σπίτια και σε 2 χρόνια διαζύγιο!!! Όλη η φασαρία για το τίποτα και ουσία μηδέν. Δε λειτουργούν έτσι σήμερα οι σχέσεις. Η λογική πάω 32 και ήρθε η ώρα γάμου, βρίσκω μία, κάνουμε γάμο με παπάδες και μπαμ και μπουμ , και όλοι μες στη χαρά όπως 50 χρόνια πριν, που ο γάμος ήταν ισόβιο γεγονός, δεν ισχύει σημερα. Σήμερα ο γάμος δεν είναι κοινωνικό φαινόμενο, αλλά προσωπικό. Το "άντε να παντρευτείς κόρη μου, να ξεμπερδεύεις" έχει πια πεθάνει. Στην εποχή μας παντρεύεσαι κάθε χρόνο μέσα στη σχέση.

Δημοσ.
Εγω πάλι ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω την σκοπιμότητα της μάταιης κατηγοριοποίησης των ανθρώπων και δη των φύλων... Υποτίθεται οτι ο καθένας είναι ξεχωριστός :rolleyes: Τωρα βέβαια με βάζετε σε υποψίες αγαπητέ Τhe_Player και θα με αναγκάσετε να βάλω σε τάξη την ντουλάπα μου που περιέχει και χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα...

Βρήκα δε πνευματώδες το συμπέρασμα που πηγάζει απο τις πρώτες τρείς κατηγορίες σας και ολίγον Ξανθοπουλική την κατηγορία ΝΟΥΜΕΡΟ 4 :-D

Με όλο το σεβασμό, τι λέμε για κατηγορίες και κοπάδια ρε παιδιά? Τα βρίσκεις μανούλα μου με τη γκόμενα για οχι? Αν οχι τα λέγαμε, αν ναι κάτσε και λούσου την! Ασιχτίρ καλοκαιριάτικα, φούντωσα πάλι :-D

Η (πάντα) καλοπροαίρετη φίλη σας :o

Γιατί να γράφω τα ίδια; Βάζω απλά ένα...

+1

Δημοσ.
Oτι έχει παραγίνει το κακό με τις γυναίκες αυτό είναι εμφανές και το διαπιστώνεις πλέον

εύκολα αν κυκλοφορείς στην πιατσα...

Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα αδικαιολόγητο άγχος να βρούνε κάποιον να τις αποκαταστήσει

κατι που προέρχεται σίγουρα από την ανασφάλεια που διέπει το συγκεκριμένο φύλο...

Για μένα χωρίζονται σε 4 κατηγορίες.

1.Σε αυτές που έχουν βάλει ως αυτοσκοπό τον γάμο και δεν του νοιάζουν και πάρα πολλά

σε έναν άντρα...Να έχει μια καλή δουλειά ,σίγουρο μισθό για να αράξουν....

2.Στις γυναίκες καριέρας ...που δεν τους ενδιαφέρει ο γάμος άμεσα...Θέλουν να χτίσουν την καριέρα τους , που όμως όσο περνάει ο καιρός και η μοναξιά τις περικυκλώνει γίνονται ακόμα χειρότερες από την κατηγορία 1....

3.Σε αυτές που δεν θέλουν να παντρευτούν καθόλου....γιατί είτε είναι βολεμένες στην σκέπη της οικογένειας ....είτε έχουν εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις από έναν άντρα (ο mr perfect) , είτε είναι λάτρες της καλής ζωής και της ανεμελειάς....Βέβαια και εδώ όταν περνάνε τα χρόνια...ο κλοιός σφίγγει , όλοι οι φίλοι έχουν παντρευτεί και κάποια στιγμή όποιος άμειρος είναι μπροστά τους ...τις παντρεύεται...

4.Τέλος είναι και μια κατηγορία που αρχίζει και γίνεται όλο και πιο σπάνια...Φυσιολογικά κορίτσια που ζουνε την ζωή , δεν αγχώνονται για τίποτα (πόσο μάλλον τον γάμο) , δεν τους νοιάζει ο άντρας που είναί δίπλα τους αν είναι ματσο, ή στέλεχος ή δημόσιος υπάλληλος....Τους νοιάζει μόνο να τις αγαπάνε και να προσπαθήσουνε ΜΑΖΙ όποια δύσκολια και να συναντήσουνε....Αν βρείτε κάποια απο αυτές....να μην τις αφήσετε ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ

Συμφωνώ με το φίλο, αν και νομίζω οτι αυτά συμβαίνουν τόσο έντονα μόνο στην Ελλάδα.

Πιστεύω οτι όλα αυτά τα προβλήματα ξεκίνησαν οταν έγινε το ιστορικό λάθος να επιτραπεί στις ελληνίδες να εργάζονται. Μέχρι τότε η οικονομία πήγαινε μια χαρά(τέλος ΄70ς) η ανεργία ήταν ελάχιστη εως ανύπαρκτη αφού δούλευαν μόνο άντρες, άρα υπήρχε μεγάλη προσφορά εργασίας, η οικογένειες ήταν δεμένες μια που υπήρχε η γυναίκα στο σπίτι που ήταν και εξαρτημένη οικονομικά όπως το νούμερο 1 και δεν σε απατούσε και εύκολα γιατί που θα έβρισκε άλλον¨.

Οταν άρχισαν να σπουδάζουν, μας έπαιρναν πάνω από τις μισές θέσεις στα πανεπιστήμια(πάνω που ο άντρας παλεύει με την εφηβεία, οι γυναίκες έχουν τρομερή αυτοσυγκέντρωση για διάβασμα) άρα λιγότεροι άντρες με πτυχία, αυξήθηκε η προσφορά εργασίας άρα οι εργοδότες έδιναν λιγότερους μισθούς, χώρια που έπιαναν δουλέιά και δύο χρόνια νωρίτερα απο τους άντρες που είχαν να πάνε και στρατό.

Μέσα στις δουλειές το κλίμα έγινε μπάχαλο με τα νεύρα τους και τις ανασφάλειες τους, έχωναν συναδέλφους να κάνουν τη δουλειά τους 2-3 χρόνια με τις εγκυμοσύνες τους, κι όταν γύρζαν έπαιρναν πίσω τις θέσεις τους ή καβάτζωναν καλές θέσεις λόγω εμφάνισης, χώρια το κέρατο που έπεφτε σύννεφο "..τι να κάνω, το συνάδελφο τον βλέπω 10 ώρες τον άντρα μου μόνο 2.." και άρα διαζύγια, διαλυμένες οικογένειες κλπ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά καλόμαθαν στην κατανάλωση ανεβάζοντας τις τιμές λόγω ζήτησης αλλά και τις απαιτήσεις τους για καλή ζωή την οποία βέβαια θα πληρώνει ο καλός τους( στα συνολικά έξοδα για γυναίκες στη ζωή σας πόσοι βγάζετε θετικό πρόσημο;) κατηγορίες 2 και 3.

Με λίγα λόγια η επιτυχία της ελληνικής οικονομίας βασίστηκε στην γυναίκα που δεν μορφωνόταν ούτε δούλευε αλλά παρήγαγε έργο και πλούτο μέσω της οικογένειας(και σήμερα πληρώνεις νταντά και καθαρίστρια, αν μπορείς κιόλας).

Είναι τυχαίο που το πιο πετυχημένο οικονομικό μοντέλο είναι της Ιαπωνίας όπου οι γυναίκες δεν σπουδάζουν και δεν δουλεύουν;

Δημοσ.

Είναι τυχαίο που το πιο πετυχημένο οικονομικό μοντέλο είναι της Ιαπωνίας όπου οι γυναίκες δεν σπουδάζουν και δεν δουλεύουν;

Είναι τυχαίο που μερικοί εδώ μέσα δε σταυρώνουν γκόμενα;

Δημοσ.
Συμφωνώ με το φίλο, αν και νομίζω οτι αυτά συμβαίνουν τόσο έντονα μόνο στην Ελλάδα.

Πιστεύω οτι όλα αυτά τα προβλήματα ξεκίνησαν οταν έγινε το ιστορικό λάθος να επιτραπεί στις ελληνίδες να εργάζονται. Μέχρι τότε η οικονομία πήγαινε μια χαρά(τέλος ΄70ς) η ανεργία ήταν ελάχιστη εως ανύπαρκτη αφού δούλευαν μόνο άντρες, άρα υπήρχε μεγάλη προσφορά εργασίας, η οικογένειες ήταν δεμένες μια που υπήρχε η γυναίκα στο σπίτι που ήταν και εξαρτημένη οικονομικά όπως το νούμερο 1 και δεν σε απατούσε και εύκολα γιατί που θα έβρισκε άλλον¨.

Οταν άρχισαν να σπουδάζουν, μας έπαιρναν πάνω από τις μισές θέσεις στα πανεπιστήμια(πάνω που ο άντρας παλεύει με την εφηβεία, οι γυναίκες έχουν τρομερή αυτοσυγκέντρωση για διάβασμα) άρα λιγότεροι άντρες με πτυχία, αυξήθηκε η προσφορά εργασίας άρα οι εργοδότες έδιναν λιγότερους μισθούς, χώρια που έπιαναν δουλέιά και δύο χρόνια νωρίτερα απο τους άντρες που είχαν να πάνε και στρατό.

Μέσα στις δουλειές το κλίμα έγινε μπάχαλο με τα νεύρα τους και τις ανασφάλειες τους, έχωναν συναδέλφους να κάνουν τη δουλειά τους 2-3 χρόνια με τις εγκυμοσύνες τους, κι όταν γύρζαν έπαιρναν πίσω τις θέσεις τους ή καβάτζωναν καλές θέσεις λόγω εμφάνισης, χώρια το κέρατο που έπεφτε σύννεφο "..τι να κάνω, το συνάδελφο τον βλέπω 10 ώρες τον άντρα μου μόνο 2.." και άρα διαζύγια, διαλυμένες οικογένειες κλπ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά καλόμαθαν στην κατανάλωση ανεβάζοντας τις τιμές λόγω ζήτησης αλλά και τις απαιτήσεις τους για καλή ζωή την οποία βέβαια θα πληρώνει ο καλός τους( στα συνολικά έξοδα για γυναίκες στη ζωή σας πόσοι βγάζετε θετικό πρόσημο;) κατηγορίες 2 και 3.

Με λίγα λόγια η επιτυχία της ελληνικής οικονομίας βασίστηκε στην γυναίκα που δεν μορφωνόταν ούτε δούλευε αλλά παρήγαγε έργο και πλούτο μέσω της οικογένειας(και σήμερα πληρώνεις νταντά και καθαρίστρια, αν μπορείς κιόλας).

ωπα ωπα,δηλαδη εμενα ο ρολος μου θα πρεπει να ειναι να παραγω εργο και πλουτο μεσω της οικογεινειας??Nα κρεμομαι απ'τα τετοια του αντρα μου και να ειμαι συνεχεια στο δωσε για να παρω το ενα και το αλλο?Πλεον,στον βαθμο που μπορω,δεν επιτρεπω στο εαυτο να ουτε απ'τους γονεις μου να ζηταει λεφτα,θα το κανω απ'τον αντρα μου??Που στην τελικη μπορει και να με παρατησει στους 5δρομους με παιδια σκυλια γατια και να την κανει?Δηλαδη εφ'οσον θα ειμαι μια αμορφωτη και αεργη γυναικα,η εξελιξη της ζωης μου θα εξαρταται μονιμως απο εναν ανδρα.Γαμω.

Δημοσ.

Το λάθος αρχίζει από πιό παλιά, από τότε που αφήσαμε τη σπηλιά για τη μεζονέτα και το ρόπαλο για τη γραβάτα.

Δημοσ.

οι σχεσεις σημερα εχουν αποκτησει εντελως καταναλωτικο χαρακτηρα.ειναι παντα για το σεξ,τα φραγκα και το βολεμα.πολυ σπανια πια για το συναισθηματικο και ψυχικο κομματι.γυναικες και ανδρες εχουν γινει πια αναλωσιμα ειδη,κανουμε μια σχεση,παιρνουμε οτι μπορουμε,βρισκουμε αλλο "καλυτερο μοντελο" και αλλαζουμε.σαν τα κινητα ενα πραμα..βαλε και την υπερπροσφορα εκατερωθεν,βαλε τις ολο και περισσοτερες δυνατοτητες για σπουδες,καριερα κλπ που σου μειωνουν το χρονο που μπορεις να αφιερωσεις για εναν αλλο ανθρωπο,καταντας να κυνηγας να αρπαξεις οτι μπορεις και βουρ στο επομενο..αναλωσιμο..τιποτα σταθερο.μεχρι που πας στα *αντα και συνειδητοποιεις οτι τιποτα απο ολα αυτα δε σε γεμισαν πραγματικα και ψαχνεσαι.. ισως και να'μαι λαθος,ετσι τα βλεπω εγω.τωρα για το αρχικο ποστ,προσωπικα εχω παψει να ασχολουμαι (και να περιμενω αναλογα),προτεινω να κανεις το ιδιο και θα βρεις την ηρεμια σου..

Δημοσ.
Είναι τυχαίο που μερικοί εδώ μέσα δε σταυρώνουν γκόμενα;

Μην το λες φίλε NullaHyp και στην Αρχαία Αθηναική Δημοκρατία δεν τις άφηναν καν να ψηφίζουν.. αλλά πέρναγαν και οι δύο καλά!:-D

Δημοσ.
ωπα ωπα,δηλαδη εμενα ο ρολος μου θα πρεπει να ειναι να παραγω εργο και πλουτο μεσω της οικογεινειας??Nα κρεμομαι απ'τα τετοια του αντρα μου και να ειμαι συνεχεια στο δωσε για να παρω το ενα και το αλλο?Πλεον,στον βαθμο που μπορω,δεν επιτρεπω στο εαυτο να ουτε απ'τους γονεις μου να ζηταει λεφτα,θα το κανω απ'τον αντρα μου??Που στην τελικη μπορει και να με παρατησει στους 5δρομους με παιδια σκυλια γατια και να την κανει?Δηλαδη εφ'οσον θα ειμαι μια αμορφωτη και αεργη γυναικα,η εξελιξη της ζωης μου θα εξαρταται μονιμως απο εναν ανδρα.Γαμω.

Αυτή είναι η διαφορά; O ένας άντρας:Τώρα που εξαρτάσαι από πολλούς, τον καθηγητή να σου βάλει βαθμό, το καθηγητή στη σχολή να του κουνηθείς να σε περάσει, τον εργοδότη σου να του κάτσεις για να πάρεις πιο πολλά λεφτά η προαγωγή, ή τον πολιτικό για να σού βρεί θέση:

Αν δεν σου έχει τύχει τίποτα από αυτά τότε η τύχη σε άγγιξε οπότε όπως έλεγε και ένας φιλόσοφος: τι αγχώνεστε, μήπως θα θυμάστε πως περάσατε εκεί που θα πάτε!

Δημοσ.
Αυτή είναι η διαφορά; O ένας άντρας:Τώρα που εξαρτάσαι από πολλούς, τον καθηγητή να σου βάλει βαθμό, το καθηγητή στη σχολή να του κουνηθείς να σε περάσει, τον εργοδότη σου να του κάτσεις για να πάρεις πιο πολλά λεφτά η προαγωγή, ή τον πολιτικό για να σού βρεί θέση

post-80034-129062971367_thumb.jpg :-(:-(

Δημοσ.
Oτι έχει παραγίνει το κακό με τις γυναίκες αυτό είναι εμφανές και το διαπιστώνεις πλέον

εύκολα αν κυκλοφορείς στην πιατσα...

Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα αδικαιολόγητο άγχος να βρούνε κάποιον να τις αποκαταστήσει

κατι που προέρχεται σίγουρα από την ανασφάλεια που διέπει το συγκεκριμένο φύλο...

Για μένα χωρίζονται σε 4 κατηγορίες.

1.Σε αυτές που έχουν βάλει ως αυτοσκοπό τον γάμο και δεν του νοιάζουν και πάρα πολλά

σε έναν άντρα...Να έχει μια καλή δουλειά ,σίγουρο μισθό για να αράξουν....

2.Στις γυναίκες καριέρας ...που δεν τους ενδιαφέρει ο γάμος άμεσα...Θέλουν να χτίσουν την καριέρα τους , που όμως όσο περνάει ο καιρός και η μοναξιά τις περικυκλώνει γίνονται ακόμα χειρότερες από την κατηγορία 1....

3.Σε αυτές που δεν θέλουν να παντρευτούν καθόλου....γιατί είτε είναι βολεμένες στην σκέπη της οικογένειας ....είτε έχουν εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις από έναν άντρα (ο mr perfect) , είτε είναι λάτρες της καλής ζωής και της ανεμελειάς....Βέβαια και εδώ όταν περνάνε τα χρόνια...ο κλοιός σφίγγει , όλοι οι φίλοι έχουν παντρευτεί και κάποια στιγμή όποιος άμειρος είναι μπροστά τους ...τις παντρεύεται...

4.Τέλος είναι και μια κατηγορία που αρχίζει και γίνεται όλο και πιο σπάνια...Φυσιολογικά κορίτσια που ζουνε την ζωή , δεν αγχώνονται για τίποτα (πόσο μάλλον τον γάμο) , δεν τους νοιάζει ο άντρας που είναί δίπλα τους αν είναι ματσο, ή στέλεχος ή δημόσιος υπάλληλος....Τους νοιάζει μόνο να τις αγαπάνε και να προσπαθήσουνε ΜΑΖΙ όποια δύσκολια και να συναντήσουνε....Αν βρείτε κάποια απο αυτές....να μην τις αφήσετε ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ

Τι είπε ο ΠΑΙΧΤΗΣ! :-D .Respect!Ω και ναι θα συμφωνήσω με το "Cops suck fat dicks"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...