pataridis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Πολύ στο σοβαρό το ρίξαμε. Φτάνουν τα σιρόπια.
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Πολύ στο σοβαρό το ρίξαμε. Φτάνουν τα σιρόπια. σσσσ μην γράφεις τέτοια, μου τρομάζεις τους αναγνώστες
pataridis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 σσσσ μην γράφεις τέτοια, μου τρομάζεις τους αναγνώστες Για ψυχανάλυση είναι όλες τους γιατρέ μου.:devil:
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Για ψυχανάλυση είναι όλες τους γιατρέ μου.:devil: Ξαπλώστε, πάρτε δυο ντεπόν (αναβράζοντα κατα προτίμηση) και θα σας περάσει (κανει βαρεμάρα ή εγώ βαριέμαι? )που είναι και οι μόντς να μου σβήσουν ή έστω να μου μεταφέρουν τα πόστς στο οφφτόπικ να ανάψουν λίγο τα αίματα????
Achilles Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ξαπλώστε, πάρτε δυο ντεπόν (αναβράζοντα κατα προτίμηση) και θα σας περάσει (κανει βαρεμάρα ή εγώ βαριέμαι? )που είναι και οι μόντς να μου σβήσουν ή έστω να μου μεταφέρουν τα πόστς στο οφφτόπικ να ανάψουν λίγο τα αίματα???? Για να φας ακόμα μια ήττα;
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ξαπλώστε, πάρτε δυο ντεπόν (αναβράζοντα κατα προτίμηση) και θα σας περάσει (κανει βαρεμάρα ή εγώ βαριέμαι? )που είναι και οι μόντς να μου σβήσουν ή έστω να μου μεταφέρουν τα πόστς στο οφφτόπικ να ανάψουν λίγο τα αίματα???? Μας θυμήθηκε το Φρουφρού μετά από κάτι μήνες και πρέπει να του κάνουμε και τεμενάδες, κατάλαβες;
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μας θυμήθηκε το Φρουφρού μετά από κάτι μήνες και πρέπει να του κάνουμε και τεμενάδες, κατάλαβες; μουατς μενελίκ Κάτι τέτοια μου λες βρε και δεν μπορώ να σε ξεχάσω :-D
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 :lol::lol::lol:το φρουτούυυυδιιιιιιιιι ιιιχιχιχιιχιχιχιχιχιχιιι :-D
The_player Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Oτι έχει παραγίνει το κακό με τις γυναίκες αυτό είναι εμφανές και το διαπιστώνεις πλέον εύκολα αν κυκλοφορείς στην πιατσα... Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα αδικαιολόγητο άγχος να βρούνε κάποιον να τις αποκαταστήσει κατι που προέρχεται σίγουρα από την ανασφάλεια που διέπει το συγκεκριμένο φύλο... Για μένα χωρίζονται σε 4 κατηγορίες. 1.Σε αυτές που έχουν βάλει ως αυτοσκοπό τον γάμο και δεν του νοιάζουν και πάρα πολλά σε έναν άντρα...Να έχει μια καλή δουλειά ,σίγουρο μισθό για να αράξουν.... 2.Στις γυναίκες καριέρας ...που δεν τους ενδιαφέρει ο γάμος άμεσα...Θέλουν να χτίσουν την καριέρα τους , που όμως όσο περνάει ο καιρός και η μοναξιά τις περικυκλώνει γίνονται ακόμα χειρότερες από την κατηγορία 1.... 3.Σε αυτές που δεν θέλουν να παντρευτούν καθόλου....γιατί είτε είναι βολεμένες στην σκέπη της οικογένειας ....είτε έχουν εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις από έναν άντρα (ο mr perfect) , είτε είναι λάτρες της καλής ζωής και της ανεμελειάς....Βέβαια και εδώ όταν περνάνε τα χρόνια...ο κλοιός σφίγγει , όλοι οι φίλοι έχουν παντρευτεί και κάποια στιγμή όποιος άμειρος είναι μπροστά τους ...τις παντρεύεται... 4.Τέλος είναι και μια κατηγορία που αρχίζει και γίνεται όλο και πιο σπάνια...Φυσιολογικά κορίτσια που ζουνε την ζωή , δεν αγχώνονται για τίποτα (πόσο μάλλον τον γάμο) , δεν τους νοιάζει ο άντρας που είναί δίπλα τους αν είναι ματσο, ή στέλεχος ή δημόσιος υπάλληλος....Τους νοιάζει μόνο να τις αγαπάνε και να προσπαθήσουνε ΜΑΖΙ όποια δύσκολια και να συναντήσουνε....Αν βρείτε κάποια απο αυτές....να μην τις αφήσετε ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
Typhoon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Εγώ πιστέυω ότι γίνεται πολύ σαματάς για το τίποτα...αφού έτσι και αλλίως το σύστημα είναι χαοτικό, δεν ασχολείσαι να το καταλάβεις, απλώς προσπαθείς να παίξεις μπάλα με τις εκάστοτε συνθήκες. Πάντως in principle συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, εμένα οι περισσότερες φίλες μου παίζουν στην κατηγορία 3.
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Εγω πάλι ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω την σκοπιμότητα της μάταιης κατηγοριοποίησης των ανθρώπων και δη των φύλων... Υποτίθεται οτι ο καθένας είναι ξεχωριστός Τωρα βέβαια με βάζετε σε υποψίες αγαπητέ Τhe_Player και θα με αναγκάσετε να βάλω σε τάξη την ντουλάπα μου που περιέχει και χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα... Βρήκα δε πνευματώδες το συμπέρασμα που πηγάζει απο τις πρώτες τρείς κατηγορίες σας και ολίγον Ξανθοπουλική την κατηγορία ΝΟΥΜΕΡΟ 4 Με όλο το σεβασμό, τι λέμε για κατηγορίες και κοπάδια ρε παιδιά? Τα βρίσκεις μανούλα μου με τη γκόμενα για οχι? Αν οχι τα λέγαμε, αν ναι κάτσε και λούσου την! Ασιχτίρ καλοκαιριάτικα, φούντωσα πάλι Η (πάντα) καλοπροαίρετη φίλη σας
jimarass Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Παιδιά οι γυναίκες σήμερα , λόγω της γενικής ανέχειας και ειδικά των δυσκολιών στην αγορά εργασίας, ψάχνονται για αποκατάσταση. Θα μου πεις ποτε δεν γινόταν αυτό? Απλά σήμερα έχει παραγίνει, σε μια καλοθρεμένη γενιά που δε θέλει να ξεβολεύεται!!! Οπότε το κόλπο που πολλοί, μεταξύ τους και εγώ, εφαρμόζουν είναι το "είμαι πλούσιος" . Πετυχαίνει 100%, όποιος και να είσαι, αρκεί να το κάνεις καλά. Και φυσικά η απόλαυση είναι πολλαπλή, αφού δεν κάνεις κάτι κακό όταν προσελκύεις βόδια!!! Ένας φίλος μου μάλιστα το έχει κάνει επιστήμη. Μέχρι τα 22 του είχε πάει με 2 γυναίκες. Μετά αποφάσισε να το κάνει σχέδιο. Αγόρασε μια μεταχειρισμένη mercedes 350 cabrio με δόσεις, αγόρασε ακριβά ρούχα, άρχισε να κυκλοφορεί σε ακριβά club και έλεγε σε όλες ότι έχει πατέρα επιχειρηματία, με περιουσία Λονδίνο κ.τ.λ. Φυσικά είναι έξυπνος αλλά δεν είναι ούτε ιδιαίτερα εμφανήσιμος, ούτε στυλ τρελό είχε πριν, ούτε λέγειν. Απλά πουλούσε πλούσιος. Ε, από τότε έχει πάει με πάνω από 200 γυνάινες μέσα σε 4 χρόνια, μέτριες, καλές, πολύ καλές, Μου$#@ρες ότι θές. Εν τω μεταξύ ξέρω και άλλους που το έχουν εφαρμόσει και δουλεύει καλά, αφού δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρει η άλλη τι έχεις, αν παίζεις καλά το ρόλο!! Εμπρός λοιπόν παίδες και πιστέψτε με, αφού το έκανα εγώ, όλοι σας μπορείτε!!! Και είπαμε, μη λυπάστε τα όρνια, για τα λεφτά σας έρχονται. (Ο όρος "όρνιο" πάει στον άνθρωπο όχι στο φύλο)
WizeMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Καλά για τις ηλικίες που λες μου φαίνεται λίγο εξωπραγματικό να σκέφτονται ετσι ... Απο κει και πέρα όταν μια γυναίκα ή ενας άντρας στα 24-25 του πχ. σκέφτεται τον γάμο με τον οποιονδήποτε (no offense γαμπρούλη ) εννοώ πρίν καλά καλά γνωρίσουν τον απέναντι αυτό και μόνο λέει πολλά... Πόσων ετών χρονών είσαι γιατί βαριέμαι να τσεκάρω προφίλ και όταν λές μικρές εννοείς κάτω των 20 ?? 23 (Τα έκλεισα προχθες ) Βασικά το ίδιο πράγμα λέμε , ότι είναι άκυρο να σκέπτεσαι το γάμο χωρίς να έχεις γνωρίσει κάποιον, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σε μπλοκάρει από το να αφήσεις κάτι το οποίο είναι κενό, και να δώσεις ευκαιρία κατ' αρχήν στον εαυτό σου να γνωρίσεις κάποιον που ίσως σε γεμίζει... και ίσως πάει και εκεί που θέλεις. Διάβασα παραπάνω ότι κάποιος έγραψε "να τάξω γάμο για να π...ξω"... Δεν το έχω κάνει ποτέ, και μάλιστα στα συγκεκριμένα παραδείγματα μιλάω για περιπτώσεις όπου έχει... προχωρήσει (για να το θέσω λεπτά) μεταξύ μας.
WizeMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 α! Και για να συμπληρώσω (Φρου-Φρου) όταν λέω πιτσιρίκες εννοώ έως 20. Βασικά μέσα στα νεύρα μου το είπα, ίσως και να μην το εννοώ (σχεδόν όσες κοπέλες είχα ήταν μεγαλύτερες, 2 απόπειρες με μικρότερες δεν βγήκαν σε καλό :|)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.