Προς το περιεχόμενο

Δοκίμιον επί της φαταλιστικής νοοτροπίας θήλεων ηλικίας 20-24 συναρτήσει του γάμου.

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μιλάω για την ηλικία των 20-24 ..

Προτιμούν να παραμείνουν με κάποιον δυστυχισμένες παρά να δοκιμάσουν να κάνουν μια νέα σχέση.... το πρόσχημα "εγώ σε 1-2 χρόνια θα θέλω να παντρευτώ, και αν δεν πάει καλά μεταξύ μας?" ...

1. Προτιμάτε να παντρευτείτε με αυτόν που δεν σας κάνει ευτυχισμένες

2. Βάζετε το γάμο πάνω από τον ευτυχία... με την έννοια του "βολέματος" ????

3. Ποιος σου είπε κυρά μου ότι αν όλα πάνε καλά δεν θα σε παντρευτώ εγώ στην τελική? Επειδή δεν στο υπόσχομαι?

4. Δηλαδή τι περιμένεις να σου πω? "αν τα φτιάξουμε θα σε παντρευτώ" ?

5. Δεν θα ήμουν εντελώς μακάκας και χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντί σου να σου υποσχεθώ κάτι τέτοιο?

6. Έλεος!!!

Από εδώ και πέρα μόνο πιτσιρίκες.... Και εσείς παντρευτείτε την δυστυχία σας!!!

Α στα δι@λα τα είπα και ηρέμησα

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μηπως θες να το βαψεις πρασινο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μηπως θες λεω να γινει αδελφη ? :devil::devil:

Δημοσ.

Προτιμούν να παραμείνουν με κάποιον δυστυχισμένες παρά να δοκιμάσουν να κάνουν μια νέα σχέση.... το πρόσχημα "εγώ σε 1-2 χρόνια θα θέλω να παντρευτώ, και αν δεν πάει καλά μεταξύ μας?" ...

3. Ποιος σου είπε κυρά μου ότι αν όλα πάνε καλά δεν θα σε παντρευτώ εγώ στην τελική? Επειδή δεν στο υπόσχομαι?

5. Δεν θα ήμουν εντελώς μακάκας και χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντί σου να σου υποσχεθώ κάτι τέτοιο?

6. Έλεος!!!

Τις γυναίκες πια πρέπει να τις βλέπουμε ως ανθρώπους με όνειρα, επιδιώξεις και φιλοδοξίες, όπως κάθε άνθρωπο και όχι ως το "άλλο" φύλο.

1)Αν έχει λεφτά για να κάθονται, κάποιες το κάνουν!!Ο μεσημεριανός ύπνος είναι ωραίος, αλλά δε σε σώζει από τη βαρεμάρα.

2)Χρόνια τώρα!!!

3)Πες της πως αν φτάσει το 10% της ικανότητας της μαμάς της σε διαχείρηση οικογένειας, τότε ναι!

4)Πες της "άντε μωρή πατσαβούρα που θα σε παντρευτώ!" Αν έχεις τα λαλάρια, απέδειξε ότι αξίζεις να σταθείς δίπλα μου στα προβλήματα/ευτυχίες της ζωής ως ισότιμο μέλος, αλλιώς στη μαμά σου να συνεχίζει να σου φουσκώνει τον πωπό με τη μαγειρική της!!!

5)Ναι. Πάρα πολύ. Γιατί να υποσχεθείς κάτι σε κάποιον το οποίο τον εξυπηρετεί, χωρίς αυτός να σου υποσχεθεί κάτι που εξυπηρετεί εσένα??

6)Αν και αρκετές γυναίκες έχουν ξεφύγει από τη νοοτροπία του παρελθόντος, αρκετές το μόνο που σκέφτονται, αφού περάσουν από όρη και κοιλάδες, είναι:

α)Πως θα παντρευτούν κάποιον με λεφτά

β)Πως θα συνταξιοδοτηθούν στα 30

γ)Πως θα χωρίσουν με παιδί ώστε να παίρνουν την ωραία διατροφή

....ευτυχώς ή δυστυχώς , οι εποχές πείνας που έρχονται για να μείνουν στην Ελλάδα, θα συνετήσουν πολλούς!!!

Δημοσ.

έλα ρε 2008 έχουμε και λιτότητα.Πήγαινε πάρε ένα ΔΑΝΕΙΟ για να κάνεις θρησκευτικό γάμο με όλα τα κομφόρ και γλέντι και μετά ταξίδι!Και τι έγινε που δεν θα χεις να τα πληρώσεις μετά?Θα έχεις να ασχοληθείς με μεγαλύτερα προβλήματα!

Δημοσ.
έλα ρε 2008 έχουμε και λιτότητα.Πήγαινε πάρε ένα ΔΑΝΕΙΟ για να κάνεις θρησκευτικό γάμο με όλα τα κομφόρ και γλέντι και μετά ταξίδι!Και τι έγινε που δεν θα χεις να τα πληρώσεις μετά?Θα έχεις να ασχοληθείς με μεγαλύτερα προβλήματα!

ΛΟΛ το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό δεν χρειάζομαι δάνειο. Διάβασε επάνω λίγο να κατανοήσεις ακριβώς τι εννοώ, μιλάω γενικότερα για την κατάσταση με τις γυναίκες ηλικίας 20-24 (25)

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως πείθεις τους γονείς να μην το κάνεις!!! Μάλλον θα πληρώσουν αυτοί αν θέλουν τέτοια πανηγύρια!!!

Δημοσ.

6. Έλεος!!!

χμμμ παίζει να'σαι γερό χαρτί αφού όλες θέλουν να σε στεφανωθούν... εύγε γαμπρούλη :P:-)

Δημοσ.

Υπάρχουν γυναίκες στα 20-24 που σκέφτονται και μιλάνε για γάμο?Ισως αν δεν σπουδάζουνε.Αλλιώς αρχίζουν να το μελετάνε το θέμα μετά τα 28.

Δημοσ.
χμμμ παίζει να'σαι γερό χαρτί αφού όλες θέλουν να σε στεφανωθούν... εύγε γαμπρούλη :P:-)

LOL :o Τι να κάνω ρε γμτ :P και δεν είναι ότι δεν θέλω γάμο. Είμαι άνθρωπος που έχει "οικογενειακά ιδανικά", απλώς είναι κουτό να το βάζεις στο πρόγραμμα από την αρχή. Ντε και καλά δηλαδή να σε παντρευτώ? Σίγουρα όταν αρχίζεις μια σχέση προϋποθέτεις ότι όλα θα πάνε καλά και θα είσαι με τον/την αγαπημένο/η σου για πάντα κτλ... αν όλα αυτά όντως γίνουν έχει καλώς, γιατί όχι, θα γίνει και γάμος, αλλά το θεωρώ κουτό να υπόσχεσαι τέτοια πράγματα από την αρχή χωρίς να έχεις γνωρίσει καλά το άλλο άτομο (όπως και το ίδιο ισχύει και αντίστροφα, χωρίς να έχουν γνωρίσει ούτε εσένα)

Δημοσ.

To να υποσχεθεις γαμο :eek: απο την αρχη ειναι εντελως ανοητο τοσο να στο ζητησει οσο και να το πεις εκτος φυσικα αν το κανεις μονο για να πη...ξεις!

Εν μερη εχεις δικιο σε αυτα που λες χωρις να ισχυει βεβαια για την πλειοψηφια των γυναικων. Παντως οι περισσοτερες μετα το πτυχιο εχουν στο μυαλο τους να βρουν καποιον μονιμο με σκοπο ισως το γαμο ενω σαν φοιτητριες δεν εβλεπαν τοσο μακρυα (καποιες το κανουν και σαν φοιτητριες, η πλυση εγκεφαλου απο τις μαναδες τους πετυχε...).

Δημοσ.
LOL :o Τι να κάνω ρε γμτ :P και δεν είναι ότι δεν θέλω γάμο. Είμαι άνθρωπος που έχει "οικογενειακά ιδανικά", απλώς είναι κουτό να το βάζεις στο πρόγραμμα από την αρχή. Ντε και καλά δηλαδή να σε παντρευτώ? Σίγουρα όταν αρχίζεις μια σχέση προϋποθέτεις ότι όλα θα πάνε καλά και θα είσαι με τον/την αγαπημένο/η σου για πάντα κτλ... αν όλα αυτά όντως γίνουν έχει καλώς, γιατί όχι, θα γίνει και γάμος, αλλά το θεωρώ κουτό να υπόσχεσαι τέτοια πράγματα από την αρχή χωρίς να έχεις γνωρίσει καλά το άλλο άτομο (όπως και το ίδιο ισχύει και αντίστροφα, χωρίς να έχουν γνωρίσει ούτε εσένα)

Καλά για τις ηλικίες που λες μου φαίνεται λίγο εξωπραγματικό να σκέφτονται ετσι :confused:...

Απο κει και πέρα όταν μια γυναίκα ή ενας άντρας στα 24-25 του πχ. σκέφτεται τον γάμο με τον οποιονδήποτε (no offense γαμπρούλη :)) εννοώ πρίν καλά καλά γνωρίσουν τον απέναντι αυτό και μόνο λέει πολλά...

Πόσων ετών χρονών είσαι γιατί βαριέμαι να τσεκάρω προφίλ και όταν λές μικρές εννοείς κάτω των 20 ?? :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...